Anal fissür

Bilmiyorum ki benimki her gecen gun daha da kotuye gidiyor. Kan revan icinde kaliyorum lavaboda artik. Onceden kanamiyodu boyle. Demek ki ilerliyo gittikce. Anlamadim gitti

ameliyattan sonra tekrarliyormus duydugum kadarıyla. ben kaynar suya oturarak geçirdim ara ara tekrarlarsa da duşta kaynar su tutuyorum rahatlatıyor

Bende tekrarladigini duydum. Ondan kremlere ve zeytinyağına devam edecem. Bi de kantaron yagina..

Ama dikkat ettim. Biraz daha az düşününce hafiften hafifloor stres olunca daha da beter oluyor. Sanada mi ole oluyor

Ben dusunmemeye basladim. Yemeklere dikkat edince kabiz oluyorum o yuzden yiyorum ben normal yemek. Ama suyla kayisiyi ihmal etmiyorum. Yine ayni sonuc. O yuzden ameliyata karar verdim gelecek ay olucam.

Kabız olmayacaksınız, lifli besleneceksiniz, sebze meyve tam tahıl vs
Bol suyu her gün içeceksiniz
ve
ılık suya oturacaksınız

doktorun bana dedikleri bu

Geçti mi bari. Önemli olan geçmesi.
doğumdan sonra oldu bende, 4 4 lük uygulayamadım çünkü yardım edecek kimsem yok. Ama ilk günler hergün suya oturdum, ciddi anlamda iyi geliyor. Cerrahlar hemen ameliyat önermiyor. 10 yıldır da basur var bende. Adet döneminde kötüleşiyor. Ama dediğim gibi kendime bakacak vaktim yok şuan.

bir de çok aşırı acıyordu üstüne oturulmuyordu, bunlar acısını da aldı en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…