Anal fissür

Dusunmemeye calis derim ben dusundugum donemde kabiz oluyodum surekli simdi umrumda bile degil normal yapiyorum. Ancak kanama ve agrim cok. Anuflex kremini kullaniyorum ama o da etki etmedi.. doktor ne dedi size? Ameliyat dedi mi?

İlk gi
Dusunmemeye calis derim ben dusundugum donemde kabiz oluyodum surekli simdi umrumda bile degil normal yapiyorum. Ancak kanama ve agrim cok. Anuflex kremini kullaniyorum ama o da etki etmedi.. doktor ne dedi size? Ameliyat dedi mi?
ilk gittigide demedi. Gecer dedi gecmedi aylar oldu. Yemek yemek istemiorum. Kan gelio çamaşır regl olmuşum gibi affedersin. Agri da yanma da var. Rectoderm surucem o da çok baş ağrısı yapio.

Geçer demesine ragen gecmedi
O zaman kardesim uzulerek baska bir doktora git ve ameliyat ol derim. Bunun gececegi yok ya. Dogru duzgun yemek yedirmiyo oturtmuyo psikolojik yipratmasi da cabasi. Belki beklemen gerekiyodur bilmiyorum durumunu ama bende kan gelmese bile agri oluyor agri kesiciler yuzunden midem delinecek. Bu ay icerisinde ameliyat olucam. Olursam eger gelismeleri yazmayi dusunuyorum zaten. Sen de doktora tekrar bi git istersen yazik aci cekiyosun bos yere

Çok can sıkıcı bir durum. Olursan yaz sende bende inşallah iyi oluruz. Gecer diyip başlarından saviyorlar

Lis ameliyati mi oldunuz?
Ben o aralar cok kötuydum acikcasi ayrintili konusmadik doktorlada bi gun gittim muayene oldum ertesi sabah ameliyat oldum ameliyattan iki saat sonra da hastaneden ciktim bebegimde vardi bi sikayetim olmayincada tekrar gitmedim ne yapildi tam bilmiyorum ama lazerle yapcam demisti doktorum

Benim de hayatımı mahvetti bu acı. Sabah başlayan acı geceye kadar geçmiyor .Rektosel için gittiğim, güya çok ünlü bi profesör parmakla muayene edince herşey başladı.Ne yapacağımı bilmiyorum , daha çok genç olduğum için böyle sıkıntıları olan bi ameliyat olmak istemiyorum. Çok çaresiz hissediyorum kendimi.Ameliyat olmadan iyileşen kimse yok mu?

Sen biraz krem falan kullan bende krem kullaniorum. Napiyim geçmese de rahatlatır. Sanki gerilme stres yapma o daha da beter yapıyor. Bütün imkanlarinla yap yapacağını en son çare ameliyat olsun. Yemegine dikkat et her kabiz olunca başa sarıyor zeytinyağı ye sabahları o ise yariyor. Anestol bepanten. Vazelin lanolin karışımı. Rectoderm çok baş ağrısı yapio ama ıyu gelir bir müddet fayda eder. Şu iç bol bol. Olmadı botox o da olmadı
Lazer. En son ameliyat. Çünkü sıkıntılı bir ameliyatmis

Sizin ne kadar süredir var ? Her tuvaletten sonra Bepanten ve kantoron yağı sürüyorum ,bi nebze azaltıyor . Allah bu sıkıntıyı yaşayan herkese şifa versin , zor bi hastalık...

Ameliyat olup da rahatlayan da var her ameliyat sorunlu degil yanlis bilgi vermeyelim arkadaslar. Isinin ehli bi doktora oldugunuzda sonuclari iyi olan insanlar var. Kremle yagla akut fissurler iyilesiyor onlar da zaten agrisi cok olmayanlar. Bizim gibi kroniklerde sadece zaman kazandiriyor. Kabiz olunca basa donecekse ne anladik ki bu isten. Ben de ameliyattan korkuyorum ama yemek yerken korkarak ya da surekli agri kesici icerek krem surerek nereye kadar.. insallah duzgun doktorlar cikar karsiniza kurtulursunuz, kurtulurum bu igrenc hastaliktan. Gercekten hayatimizi mahvediyor.

Selam arkadaşlar üç haftadan beri anal fissürüm var geçmek bilmedi her wc ihtiyacımda kanıyor doktor iki tane krem verdi fakat işe yaramiyor gibi hissediyorum bunu yaşayan ve geçen var mı?
LAZERLE YAPILAN AMELİYATLAR ÇOK BAŞARILI BİZ YAPIYORUZ HASTALAR ÇOK MEMNUNLAR ERTELEMEYİN SORUN GİTTİKÇE BÜYÜYOR ÇÜNKÜ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…