- 6 Şubat 2019
- 116
- 9
-
- Konu Sahibi bluerose96
Lazerle de ayakta tedavi yapilabiliomus. Doktor bana onuda soledi. Evet gaz ve dışkı kaçırma varmış. Onu bende duydum sende kaç yıldır var bu durum. Benim bir arkadaşım 20 yıl çekmiş 15 yaşında başlamış ama aralıklarla nüks etmiş. Son 5 yıldır çok kotuydu. Hem derin çatlak hem hemoroid çıkmış kontrolde o da ayakta tedavi oldu. En son iyiydi.Sizle ayni durumdayim. Artik hayat enerjim bitti yani surekli mutsuzum. Izmirde tedaviye basladim botox yapildi 2 ay olucak hemen hemen. Hicbi ise yaramadi. Benimki derinmis zaten doktor da gosterdi bana. Kapanmasi mumkum degil dogal yollarla senin icin tek cozum ameliyat dedi. Beni korkutan tekrarlamasi degil ameliyat sonrasi gaz ve diski tutamama ihtimali. Yoksa su an olurum hic beklemem
Çok yeniymis aslında. Düzelme şansı çok yüksekmis. Lazer yüzünden mi bole oldu?? Aslında aralıkta olduysa 3 ay olmuş botox yeterliymis. Benim arkadaşımin biri 15 yıl biri 10 yıl çekti. Ona ragmen ayakta tedavi oldular. İstanbul da bir yere istersen özelden yazarim adını. Bende oraya gitmeyi du sunuyorum. İnşallah iyi oluruz. İlk nasıl oldu arkadaşım senin bu olayinBen araliktan bu yana cekiyorum. Lazerle oldum iste daha kotu yapti benim doktor. Catlagim akutken kronige cevirdi. Simdi baska doktora gidiyorum. O da kalici olarak tutamama gibi bir durum olabilir kendini hazirla dedi. Su genc yasimda karsilastigim duruma bakin.. neyse daha kotu de olabilirdi Allah korusun ne diyim ki
İstanbul da iyi doktorlar var. Aslında birşeyin yokmuş. Ameliyattan sonra çatlak olmuş. Demek doktorun hatası. Çok gecmis olsun. Bende bole kendim doğal yöntemlerle önlem almaya calisiorum. Doktorların verdiği şeyler care olmadı bana. Çok gittim geldim ameliyat biraz riskli diolar ondan elinden geldiğince kabiz olmiycam. Aç yasiorum bazı zamanlar. Zeytinyağı iciorum sabahları. Bu biraz iyi gelio. İnşallah iyi oluruz. 10 yıl çektim dio arkadaşım. 10 yıl dayanmak zor bu iseYa benim ne agrim ne kanamam vardi. Sadece dis kisimda meme vardi. Doktora gittim ilerde daha kotu olur lazerle yakalim dedi. Hemen iyilesirsin dedi. Tamam dedim. Sonrasinda hemen ameliyat oldum. Kanama, agri, yanma, kabizlik.. ne ararsan oldu ameliyat sonrasi. Surunerek ciktim her lavabodan. Gecer deyip yolladi. Kontrole gittim 2 catlagin var dedi gulerek cildirdim. Gecer deyip duruo. Dedim bundan adam olmicak baska doktor bulayim en iyisi. Bu arada tabi hicbir iyilesme olmadi. Lavaboda ve lavabodan sonra 5 6 saat en az dayanilmaz agri ve kanamam oldu. Botox yaptirdim 2 ay once. Ama doktor bu iyilesmez botoxla demisti. Ben denemek icin yaptirdim. Gelecek ay ameliyat olmayi dusunuyorum. Agrilardan artik agliyorum.. bitmiyor cunku. Izmirde gidiyorum doktora istanbula gitmem pek mumkun degil gibi
Ben çok denedim. Halis zeytinyağı ve halis kantaron yagi kremler den daha iyi. Kremler bana çok fayda etmedi. Anlık rahatlama hepsi. Yürürken bile acı oluo seni gayet iyi anliorum. Ayakta dursan da otursan da çok fena. Bi de zeytinyağı denesenCatlagi tedavi eden krem yokmus cok okudum ben forumlarda filan. Kronikse hic sans yok diyolarher seyi de denemek istemiyorum daha kotu de olabilir diye. Bakalim zaman ne gostericek. Umarim iyilesiriz yakin zamanda
Kantaron da çok iyi gelir. Stres eğer varsa o da geriyor. Ben çok çok kötü stresli bit dönem den geciodum. LavabOya girdim kan gördüm sonra da acılar başladı. Ama seninkinseninki doktor yapmıs. Bari duzeltsinZeytinyagini denemedim bi tek. Bana doktor kaslarinda kasilma var o yuzden yaran iyilesmiyor dedi. Zaten aci olmasa da lavaboda, sonrasinda krem surerken hissediyorum ordaki gerilimi. Kasilmalarim cok fazla. Onu cozemiyorum. Denicem bakim bi zeytinyagini
Bir daha o doktora guvenemezdim. Hayatimi mahvetti adi herif. Dunya bi de para aldi. Umarim acilarim son bulur. Bunla yasamak istemiyorum.. cok mutsuzum. Ameliyati arastirmakla geciyo gunlerim. Sadece bunu dusunuyorum gun icinde hep aklim bunda.Kantaron da çok iyi gelir. Stres eğer varsa o da geriyor. Ben çok çok kötü stresli bit dönem den geciodum. LavabOya girdim kan gördüm sonra da acılar başladı. Ama seninkinseninki doktor yapmıs. Bari duzeltsin
Aklıni oradan cikart dedi bana doktor çünkü bende senin gibiyim. Sürekli onu dusunuodum. Stres sakin yapma en azından geçene kadar. Keşke istanbula gelebilseydin direk oraya giderdin. Bende baş edemezsin oraya gidecem. İzmir ege zaten orada iyi zeytinyagi ve kantaron vardır. Hem iç hem sür. Dene bakalım. Belki biraz ise yararH
Bir daha o doktora guvenemezdim. Hayatimi mahvetti adi herif. Dunya bi de para aldi. Umarim acilarim son bulur. Bunla yasamak istemiyorum.. cok mutsuzum. Ameliyati arastirmakla geciyo gunlerim. Sadece bunu dusunuyorum gun icinde hep aklim bunda.
Siz simdi ameliyat oldunuz mu?Merhabalar ben 1 aylık çatlak hissi yani cam kırıkları (bilen bilir) ve kanamalar sonucu çok korktuğum dr a gittim acıdan muayne bile edemedi. Mr a yolladı Mr da popoma bisi takmak istediler. Taktirmadim. Detay veriyorim ki muayne bile olamasaniz dr ameliyata aliyor mr da poponuza o seyi taktırmasaniz da mr cekilebiliyor. Ameliyat sonrası kisiye gore degisiyor 1 hafta ile 1 ay arasi iyilesme sureci var. Ama esas onemli konu hicbir dr ve eczanenin bilip de veremedigi uzun arastirmalar sonucu buldugum harika krem. Anuflex. Ne anestol ne de denemeye bile korktuğum cok yan etkileri olan rectoderm. Anuflex internette araştırın ve hastalığın başında da olsanız ameliyat da olmus olsanız alın. Bu kremi bulana kadar hayatim zehir oldi 1 ay ameliyat öncesi 2 haftadir da ameliyat sonrasidir kivraniyorum. Anuflex i internette bir forumda okudum ve sırf çaresizlere çare olabilmek adına bu foruma üye oldum ve paylaşıyorum. Yalnız değilsiniz. Anuflex alın. Ikınmadan yumusak tuvalet icin uğraşın en iyi ve kolay icilibilen yumusatici dulcolax tir. Minnak bir sisede 50 tane mi ne hap var yatmadan 2 tane her gece icebilirsiniz. Diphalac gibi gaz yapmaz mide bulandirmaz. Herkese geçmiş olsun. Gecicek.
kanamaya etkisi varmı kreminMerhabalar ben 1 aylık çatlak hissi yani cam kırıkları (bilen bilir) ve kanamalar sonucu çok korktuğum dr a gittim acıdan muayne bile edemedi. Mr a yolladı Mr da popoma bisi takmak istediler. Taktirmadim. Detay veriyorim ki muayne bile olamasaniz dr ameliyata aliyor mr da poponuza o seyi taktırmasaniz da mr cekilebiliyor. Ameliyat sonrası kisiye gore degisiyor 1 hafta ile 1 ay arasi iyilesme sureci var. Ama esas onemli konu hicbir dr ve eczanenin bilip de veremedigi uzun arastirmalar sonucu buldugum harika krem. Anuflex. Ne anestol ne de denemeye bile korktuğum cok yan etkileri olan rectoderm. Anuflex internette araştırın ve hastalığın başında da olsanız ameliyat da olmus olsanız alın. Bu kremi bulana kadar hayatim zehir oldi 1 ay ameliyat öncesi 2 haftadir da ameliyat sonrasidir kivraniyorum. Anuflex i internette bir forumda okudum ve sırf çaresizlere çare olabilmek adına bu foruma üye oldum ve paylaşıyorum. Yalnız değilsiniz. Anuflex alın. Ikınmadan yumusak tuvalet icin uğraşın en iyi ve kolay icilibilen yumusatici dulcolax tir. Minnak bir sisede 50 tane mi ne hap var yatmadan 2 tane her gece icebilirsiniz. Diphalac gibi gaz yapmaz mide bulandirmaz. Herkese geçmiş olsun. Gecicek.