- 19 Ocak 2019
- 112
- 82
-
- Konu Sahibi bluerose96
Geçmiş olsun. Ne tür bir ameliyat acaba. Birinde bir zehir verilip uyusturuluyormus yirtik olsa bile aci hissedilmiyormus digerinde o bolgede biraz kesi yapilip yirtilan bolgeye mudahale ediyorlarmışBenim ikinci dogumumdan sonra olmustu ameliyat oldum 6 sene oldu bir daha hic olmadi sezeryandan 1 hafta sonra hemde ama simdi iyi ki olmusum diyorum ameliyat olmasam hala cekiyo olabilirdim gecmis olsun
Benim lazerle kesilerek alindi daha sonra agrim sancim olmadi tam ayrintisini da bilmiyorum acikcasi ama sonradan tekrarlamadiGeçmiş olsun. Ne tür bir ameliyat acaba. Birinde bir zehir verilip uyusturuluyormus yirtik olsa bile aci hissedilmiyormus digerinde o bolgede biraz kesi yapilip yirtilan bolgeye mudahale ediyorlarmış
Lazer bildiğim kadarıyla o bölgeye zehir verilmesi oluyor. Bende de ameliyat söz konusu da o yüzden soruyorum.Benim lazerle kesilerek alindi daha sonra agrim sancim olmadi tam ayrintisini da bilmiyorum acikcasi ama sonradan tekrarlamadi
Ameliyati zormuydu bende dogumdan sonra oldu normsl dogum yaptim 6ay oldu artik dayanilcak gibi degil ameliyat dusunuyorum bebeklede basil olcsk bilmiyorumBenim ikinci dogumumdan sonra olmustu ameliyat oldum 6 sene oldu bir daha hic olmadi sezeryandan 1 hafta sonra hemde ama simdi iyi ki olmusum diyorum ameliyat olmasam hala cekiyo olabilirdim gecmis olsun
Hayir ben ağrim çok olur sandim ama hic agrim sancim olmadi ama tabi kisiye göre doktorun ameliyat sekline göre degisir bunu doktorunuzla konusmaniz daha iyi olur ben zaten sezeryanli oldugum icin agrilarim zaten vardi belki siddeti az oldugundan anlamadim gecmis olsunAmeliyati zormuydu bende dogumdan sonra oldu normsl dogum yaptim 6ay oldu artik dayanilcak gibi degil ameliyat dusunuyorum bebeklede basil olcsk bilmiyorum
Ameliyat oldunuz mu merak ettimLazer bildiğim kadarıyla o bölgeye zehir verilmesi oluyor. Bende de ameliyat söz konusu da o yüzden soruyorum.
Bi de arkadaşım stres yapma o çok tetikliyor hemen acı başlıyor. Ben çok stresli bu dönemde başladı bu iş. Her stresten nüks edio. Sürekli zeytinyağı yiyorum. Arkadaşım 10 yıl çekti lazerle ameliyat oldu iyiymiş şu anBitkisel kremler yağlar kronikte ise yaramiyor gecici cozum olarak soyluyorlar diyenler var. Ameliyatla gecmeyen var diyen var.. ne hastalikmis arkadas kesin kurtulusumuz yok mu sundan
Benimde tam duzelmedi sadece geçici rahatlama var. Bende bilmiorum nasıl geldi başımıza bu iş. Bir başladı mı en az 5 saat agri. Ameliyata da kötü diyen var bakirkoy de bir yer var ayakta tedavi ediolarmis.Bitkisel kremler yağlar kronikte ise yaramiyor gecici cozum olarak soyluyorlar diyenler var. Ameliyatla gecmeyen var diyen var.. ne hastalikmis arkadas kesin kurtulusumuz yok mu sundan