ANAL FİSSÜR MAKAT ÇATLAĞIIII!!!!!!!

sariskonunannes

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
47
12
3
23
2 senedir geçmeyen anal fissür rahatsızlığım var kullanmadığım krem kalmadı ameliyat diyorlar olanlar nasıl bir süreç doğum sonrası oluştu küçük kızım var ameliyat sonrası süreç yıpratıcı mı Rize de veya Trabzon’da önerebileceğiniz doktor var mı nolur yardımcı olun

Bende de var sivilce ilacından mütevellit 5senedir hemoroidle eşlik ederler bana. Arada bi nadiren kanama zonklama oluyo ama tedavi için hiç düşünmedim sanırım kendiliğinden düzelecek bişeyde değil sizin ne seviyede hiç azalmıyomu belirtileri

2 senedir geçmeyen anal fissür rahatsızlığım var kullanmadığım krem kalmadı ameliyat diyorlar olanlar nasıl bir süreç doğum sonrası oluştu küçük kızım var ameliyat sonrası süreç yıpratıcı mı Rize de veya Trabzon’da önerebileceğiniz doktor var mı nolur yardımcı olun
Merhaba ameliyat oldunuzmu. Şimdi nasılsınız. Benimde doğumdan sonra çatlak yada yirtilma oldu bir türlü geçmiyor çok kötüyüm. 3 ay oldu. Küçük bebekle ne yapcam bilmiyorum:(

Merhaba ameliyat oldunuzmu. Şimdi nasılsınız. Benimde doğumdan sonra çatlak yada yirtilma oldu bir türlü geçmiyor çok kötüyüm. 3 ay oldu. Küçük bebekle ne yapcam bilmiyorum:(
Gün almaya gideceğim ameliyat günü valla yeter kafayı yemektense olur kurtulurum kendiliğinden geçmesini beklemek akıl işi değiş

Hakan Karadağ ve Oğuzhan Ustaoğlu ikisinden birine olacağım çok araştırdım bu ikisi iyi sen Rize’den misin
Evet ben de rizedeyim gün aldinizmi

Sadece Lis ameliyataini yapıyor devlette acaba belki başka çözümü vardır botoks ta iyi diyolar bazen ama bilmiyorum
Maalesef burda medicana tut en iyi yerlere gittim bunun çözümü cerrahi olan Botox sadece rahatlatır oda 5 ay felan sora tekrar aynı ben bu ayın 24 de Hakan beyden ameliyat günü alacağım sizde ertelemeyin derim

Maalesef burda medicana tut en iyi yerlere gittim bunun çözümü cerrahi olan Botox sadece rahatlatır oda 5 ay felan sora tekrar aynı ben bu ayın 24 de Hakan beyden ameliyat günü alacağım sizde ertelemeyin derim
Teşekkür ederim sagsaglim atlatırsıniz inşallah ameliyat olunca yazarmisim nasıl geçiyor sonuçları diye

Back
X