- 6 Şubat 2019
- 116
- 9
- Konu Sahibi bluerose96
Ben gunluk lavaboya cikiyorum. Istedigim seyi de yiyorum. Ama lavaboda ve sonrasi cok agrim oluyor ve kanamam da var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gunluk lavaboya cikiyorum. Istedigim seyi de yiyorum. Ama lavaboda ve sonrasi cok agrim oluyor ve kanamam da v
Acaba daha dikkatli olsak belki daha iyi olabilir
Evet o da var ama ameliyatla ilgili çok kötü şeylerde duydum. Lazer halledemez mi??Sanirim bunun ameliyattan baska caresi yok ya. Su an icin gecirsek bile en ufak sert bi diskilamada o yara yine acilacak.
Botoks yaptirdıgini sanmıştım. Botox belki iyidir. Ben Botoks dusunuorumBen lazer oldum daha kotu yapti belki doktordandir ama
Ben botox yaptirdim zaten faydasini gormedim. Cok derinmis benim catlagim. Akutta ise yariyomus diye biliyorum kronikte ise yarama sansi dusukmus. Doktorum dedi
Eger bir gelisme olmazsa ben Botoks yaptırmayı dusunuyorumBen botox yaptirdim zaten faydasini gormedim. Cok derinmis benim catlagim. Akutta ise yariyomus diye biliyorum kronikte ise yarama sansi dusukmus. Doktorum dedi
Akutsa ise yariyor. Yoksa zaman kaybi. Benim gorusum.Eger bir gelisme olmazsa ben Botoks yaptırmayı dusunuyorum
Saol teşekkür ederimAkutsa ise yariyor. Yoksa zaman kaybi. Benim gorusum.
Valla ilk gittiğimde doktor yuzde 95 geçer dedi bak durum bu doktorlara da çok inanamioerumRica ederim insallah faydasini gorursunuz
Artık cidden kendi haline bıraktım. Stres yapmiycam bi de kantaron yagi devam edecem napiyim.Bana kesin ameliyat olman lazim botoxla sansin %40 demisti. Hakkaten de bi ise yaramadi. Ben aklimda kalmasin diye yaptirmistim. Akutta sansimiz yuksek ama kronikte basari sansimiz ne yazik ki dusuk dedi
Neden fazla kanıyor stres tetikler mi gerginlik daha doğrusu. Ben çok gerginim zaten çok gergin olduğum dönemde çıktı bu isOrdaki sfinkter kasimiz gereginden fazla kasildikca sanirim kanamamiz hep olucak. Cunku bi yara dusun surekli gergin olan bi kasin uzerinde, kan akisi da tam saglanamiyor. Agri ve kanama yapmasi cok normal. Bende kanama az oluyo ama agrisi tum gun suruyor agri kesici iciyorum hep ancak oyle kesiliyor agrisi