Anal fissür

Stres falan gerginlik yapio diye de düşünüyorum çünkü ben stresli gergin olduğumda fazla kan gelio acı desen daha da beter

Ben botox yaptirdim zaten faydasini gormedim. Cok derinmis benim catlagim. Akutta ise yariyomus diye biliyorum kronikte ise yarama sansi dusukmus. Doktorum dedi

Bana kesin ameliyat olman lazim botoxla sansin %40 demisti. Hakkaten de bi ise yaramadi. Ben aklimda kalmasin diye yaptirmistim. Akutta sansimiz yuksek ama kronikte basari sansimiz ne yazik ki dusuk dedi

Bana kesin ameliyat olman lazim botoxla sansin %40 demisti. Hakkaten de bi ise yaramadi. Ben aklimda kalmasin diye yaptirmistim. Akutta sansimiz yuksek ama kronikte basari sansimiz ne yazik ki dusuk dedi
Artık cidden kendi haline bıraktım. Stres yapmiycam bi de kantaron yagi devam edecem napiyim.

Ordaki sfinkter kasimiz gereginden fazla kasildikca sanirim kanamamiz hep olucak. Cunku bi yara dusun surekli gergin olan bi kasin uzerinde, kan akisi da tam saglanamiyor. Agri ve kanama yapmasi cok normal. Bende kanama az oluyo ama agrisi tum gun suruyor agri kesici iciyorum hep ancak oyle kesiliyor agrisi

Ordaki sfinkter kasimiz gereginden fazla kasildikca sanirim kanamamiz hep olucak. Cunku bi yara dusun surekli gergin olan bi kasin uzerinde, kan akisi da tam saglanamiyor. Agri ve kanama yapmasi cok normal. Bende kanama az oluyo ama agrisi tum gun suruyor agri kesici iciyorum hep ancak oyle kesiliyor agrisi
Neden fazla kanıyor stres tetikler mi gerginlik daha doğrusu. Ben çok gerginim zaten çok gergin olduğum dönemde çıktı bu is

X