Anal fissür

ArkadaSimin ablası na da doktor ameliyat demis o yaptımadi. Geçmiş onunki. Yılda bir biraz aci oluomus o kadar

Insallah gecirirsin.belki seninki akut fissurdur.surekli tekrar eden akut fissurlerde var.yilda bir kez veya 5 6 ayda bir kez olanlar falan.oyle iyilesenler var.ama benim gibi ileri derece kroniklerde iyilesme sansi yok.çünkü ne kadar yumusak ciksa da,yara kapandi rahatladim desende,en ufak bi sert diskilamada hoooopp geri dönüyor catlak.tekrar kanama tekrar zonklama.zor yani

Ba
Benim en ufak bir zorlama da acio. Hep böyle yeme düzeni yapmam lazım hep ac gezicxm galiba. Sürekli aci kötü. Yılda bir olsa yine cekilir

Siz ameliyat oldunuz mu? Lis ameliyati? Bana doktor lis ameliyati olman lazim dedi

Botox yaptirali bugun 1 bucuk ay oldu. Kanamalarim bitti gibi. Ancak lavabo sonrasi saatlerce suren agri yine var. Kendimi kasmasam zorlamasam bilr agri devam ediyor. Anlamiyorum daha ne yapabilirim. Ne berbat ne lanet bise su hastalik eski gunlerimi cok ozluyorum ya

Siz ameliyat oldunuz mu? Lis ameliyati? Bana doktor lis ameliyati olman lazim dedi
Yok daha olmadim.bebegimin buyumesi icin bi kac ay daha beklemem gerekiyor.ama galiba bekleyemiycem.cunku artik dayanilmaz hal almaya basladi. Lis ameliyati olacagim bende.valla benim durumum daha vahim.daha erken donemde ameliyat olamadigim icin simdi cok daha kötü bi hal aldi.o kadar ilerledi ki makatta ciddi derecede darlik olusmaya basladi.doktor sana ameliyatta care olmayabilir,anal darlik icin ayrı bi operasyon gerekiyo dedi.yani eger kronikse cok bekletmeden ameliyat olun.iyice ilerlerse ameliyatta fayda etmiyor.ne yazikki ben o sanssiz insanlardan oldum.keske en bastan olsaydim

Fissurun kronikse botox yaptirmasaydin keske.botoxla tuvalette acı hissetmezsin,agriyi da yok etmese bile eskiye nazaran bi nebze azaltabilir ama asla iyilestirmez.ustelik botoxun etkisi gecince cok daha kötü bi hal aliyor yaptiran tanidiklarim var.botox varken diski da agri hissedilmedigi icin rahat cikarabiliyosun ama catlaklar her gun derinlesiyor.kronige hic bir faydasi yok.sadece akut olanlarda ise yarayabilir.dışkı ve gaz tutamama iyi ellerde yapildigi muddetce %1 oyle soyleyeyim sana.bu ameliyati her genel cerrah ben yaparim der.ama deneyim onemli.bu islerde birden fazla ameliyati yapmis duydugun tanidigin bir doktor varsa hemeen yaptir derim.hangi sehirdesin.korkma bende 27 yasindayim.bizim kaslarimiz ileri yaştaki insanlara nazaran daha güçlü suan.hadi 50 60 yasinda olsak bi nebze.ama o yasta bile yaptiran tanidiklarim var ve başına diski gaz tutamama gibi bi durum gelmemis.o yanlis ameliyatlardan sonra oluyor.mesela yanlis kas kesimi gibi

Bende kronik olarak var. 7 yıl olmuştur. En sonunda geçen sene gittim yeme alışkanlığımı değiştirmemi söyledi. Zaten su içmemde sorun yoktu. Ama iyileştim diyip yine eski alışkanlığa da dönmemek önemli ben hep öyle yaptığım için kronik maalesef.

Sanirim bende de o darliktan olustu hissediyorum cunku. Agriya filan etkisi de olmadi. Ben aklimda kalmasin belki iyilesir diye yaptirdim ama faydasi olmadi bugun kanamam da oldu zorlamadigim halde.. Gelecek ay lis ameliyati olucam. Insallah gecer hepimizinki, cok agriyor ya bise de yapamiyorsun agri kesici icmekten midem delinecek

Valla benim fissure agri kesici de fayda etmiyor.o kadar kötü bi hal aldi ki nobetci meme ve deri katlantisi çıktı.sende var mi fissur memesi.korkuyorum,bende ameliyatta işe yaramayabilir.cok fena olmuş.hemen ameliyat olup denemem lazim.olmazsa ikinci bir ameliyat daha.bulundugum ilde bu isi hakkiyla yapabilecek biri yok.ya çevre illere gidecegim yada istanbulda leyla zer varmis medical pak ta ona gidecegim

Bende de var bi sislik o cok agrio zaten. Fissurden cok o sislik agriyor. Ben direk agri kesici iciyorum lavabodan sonra. Gelecek ay kontrolum var ona kadar beklicem. Bence kendini germe ameliyat olup kurtulursun. Ancak iyi bi doktora git. Iyice arastir yorumlarini oku ne bilim yorumlardan kisilere ulas sor iyiler mi ameliyat sonrasi vs. Pisman olmani istemem. Ben arastirmadim sonuc ortada

Sagolasin.sen hangi doktora ameliyat olacaksin

Benimde sürekli tekrar edio. Hergün sizi var sizde de sızı oluyor mu?? Tuvaleur gitmesemde karıncalanma sızı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…