- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
-
- Konu Sahibi bluerose96
Merhaba.bende bu illetle dogumdan sonra tanıştım.basima daha once boyle birsey gelmedigi icin dikislerdendir diye gecistirdim.bebegimi emzirmeye cok odaklanmistim çünkü.ihmal ettim ve catlak kroniklesmis.nobetci meme ve deri katlantisi da var.bir vajinal dogum yaptım bir süru sıkıntı cektim.bebeğime sut verdigim icin ve daha kucuk oldugu icin ameliyat olamiyorum.benim bu 6 ayda denemedigim kremler bitkiseller yaglar vs vs kalmadi.bunun düşünmekle stresle falan alakasi yok.bu lanet sey bütün hayatimi etkiliyor agrisi sancisi dayanilmaz.bicak kesigi acisi desen tuvalete girmeye korkuyorum.ne yazikki kronik anal fissurun tek çaresi ameliyat.baska da bir yolu yok.paraya kıyıp iyi bir proktoloji uzmanina olmak lazim.isin ehli tarafindan yapilmadigi takdirde hayatimiz alt üst olabilir.bitkisel de bi tedavisi yok herseyi denedim.dışkı her zaman yumusak cikmak zorunda.en ufak bi sertlikte cektigin acilar misliyle geri dönüyor.ben artik beyaz ekmek pilav makarna tarzi yemiyorum.her yemeğime pul biber ekliyorum.diskiyi yumusatiyorBen araliktan bu yana cekiyorum. Lazerle oldum iste daha kotu yapti benim doktor. Catlagim akutken kronige cevirdi. Simdi baska doktora gidiyorum. O da kalici olarak tutamama gibi bir durum olabilir kendini hazirla dedi. Su genc yasimda karsilastigim duruma bakin.. neyse daha kotu de olabilirdi Allah korusun ne diyim ki
Ayakta tedavi şansı var ama doktor ole dedi dayanamazsan gel dedi banaMerhaba.bende bu illetle dogumdan sonra tanıştım.basima daha once boyle birsey gelmedigi icin dikislerdendir diye gecistirdim.bebegimi emzirmeye cok odaklanmistim çünkü.ihmal ettim ve catlak kroniklesmis.nobetci meme ve deri katlantisi da var.bir vajinal dogum yaptım bir süru sıkıntı cektim.bebeğime sut verdigim icin ve daha kucuk oldugu icin ameliyat olamiyorum.benim bu 6 ayda denemedigim kremler bitkiseller yaglar vs vs kalmadi.bunun düşünmekle stresle falan alakasi yok.bu lanet sey bütün hayatimi etkiliyor agrisi sancisi dayanilmaz.bicak kesigi acisi desen tuvalete girmeye korkuyorum.ne yazikki kronik anal fissurun tek çaresi ameliyat.baska da bir yolu yok.paraya kıyıp iyi bir proktoloji uzmanina olmak lazim.isin ehli tarafindan yapilmadigi takdirde hayatimiz alt üst olabilir.bitkisel de bi tedavisi yok herseyi denedim.dışkı her zaman yumusak cikmak zorunda.en ufak bi sertlikte cektigin acilar misliyle geri dönüyor.ben artik beyaz ekmek pilav makarna tarzi yemiyorum.her yemeğime pul biber ekliyorum.diskiyi yumusatiyor
Nasil oluyormus o?Ayakta tedavi şansı var ama doktor ole dedi dayanamazsan gel dedi bana
Ben doktora gittigimde orada bir kadin vardı hem hemoroidhemoroid varmış hem catlagi çok derinmis. Ve 10 yıldan fazla çekiyorum dedi. Ayakta oldu tedavisi ve çıktı gitti. Çok sasirdim. Bana da biraz bekle paranı boşuna almiyim. Stres kesinlikle yapma dedi kullan ilaçları dedi. Olması tekrar gelirsin dediNasil oluyormus o?
Allah allah bende cok sasirdim simdi.çünkü ben turkiyenin en ünlü proktoloji uzmanlarından biriyle irtibat kurdum.ameliyatlari cok yuksek rakamlar.ama bunun ameliyatsiz asla bir tedavisinin olmadigini soyledi.kroniksr eger.ustelik kronige botox da fayda etmiyor.oyle bi yontem olsa yaparlardi.sen doktoruna sordun mu nasil yapilacak bu is diyeBen doktora gittigimde orada bir kadin vardı hem hemoroidhemoroid varmış hem catlagi çok derinmis. Ve 10 yıldan fazla çekiyorum dedi. Ayakta oldu tedavisi ve çıktı gitti. Çok sasirdim. Bana da biraz bekle paranı boşuna almiyim. Stres kesinlikle yapma dedi kullan ilaçları dedi. Olması tekrar gelirsin dedi
Sormadım çünki beni yolladi. Bu kadınını ki de kronik on yıl çekmiş. Ben o kadinla orada baya konuştum. Hemen çıktı gitti. Lazerle yapıldı dedi sanırsam. Oradakilere de sordum memnunlarmis bu doktordan. Bu hocanın burada 4 hastanesi var sadece bu işe bakio. Bende duydum gittim. Bana ilaç verdi. Olmadı botox yapılır dedi. Kullan önce olması gel dedi.Allah allah bende cok sasirdim simdi.çünkü ben turkiyenin en ünlü proktoloji uzmanlarından biriyle irtibat kurdum.ameliyatlari cok yuksek rakamlar.ama bunun ameliyatsiz asla bir tedavisinin olmadigini soyledi.kroniksr eger.ustelik kronige botox da fayda etmiyor.oyle bi yontem olsa yaparlardi.sen doktoruna sordun mu nasil yapilacak bu is diye
Doktorun adi ne hangi sehir?Sormadım çünki beni yolladi. Bu kadınını ki de kronik on yıl çekmiş. Ben o kadinla orada baya konuştum. Hemen çıktı gitti. Lazerle yapıldı dedi sanırsam. Oradakilere de sordum memnunlarmis bu doktordan. Bu hocanın burada 4 hastanesi var sadece bu işe bakio. Bende duydum gittim. Bana ilaç verdi. Olmadı botox yapılır dedi. Kullan önce olması gel dedi.
İstanbul. Yasir hocaDoktorun adi ne hangi sehir?
Eger burdaysan bir gidebilirsin. Kantaron yagini denedin mi bi de sabahları zeytinyağı içmek te faydali oluo. Çok zor birsey gerçekten hep acı hemde en az 4 ya da 5 saatDoktorun adi ne hangi sehir?
Bekle dio da agri sizi oluo. Nasıl beklenir bilmiorum. Yemek az yiyorum napiyim
Yasir gözü diyosun.bence o doktorun bir cok şeyi abartma.arastirmistim onuda.internet sitesinde ameliyatsiz dikissiz kesisiz fissur ameliyati yaziyordu.aradim bunlari.makatin icerisinden kesi atip yapiyorlarmis.yani makat içinden cerrahi girişim oluyormus.asistani bilgi vermisti bana.bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyesim gelmisti.ameliyatsiz dedikleri de botox olayiymis.diger türlü makat icinden olani ise daha korkunc geliyor bana.videosunu izlemistim.disardan küçük bi kesi atılarak yapilan daha iyi.İstanbul. Yasir hoca
Hakiki kantaron yağı almistim ben.şu aktarlarda satilanlardan degil de,kavalak miydi neydi ismi hatirlamiyorum.ondan.gecici çözümler hepsi.evet rahatlatiyo ama anlik rahatlamalar.birde eskiden kullandigimz teramisin kremler vardi,ondan kullaniyorum.oda iyi geldi bana.tabi gecici çözümler bunlar.ameliyat illaki sartEger burdaysan bir gidebilirsin. Kantaron yagini denedin mi bi de sabahları zeytinyağı içmek te faydali oluo. Çok zor birsey gerçekten hep acı hemde en az 4 ya da 5 saat
Doktorunuz kimdi acaba??Benim ikinci dogumumdan sonra olmustu ameliyat oldum 6 sene oldu bir daha hic olmadi sezeryandan 1 hafta sonra hemde ama simdi iyi ki olmusum diyorum ameliyat olmasam hala cekiyo olabilirdim gecmis olsun
Evet o hoca ama oradakiler memnundu. Ve çabucak çıkıp gitti kadın sürmedi bile. Tam ameliyat gibi de değil dedi. Bi de cok paracı olsa hemen gel yapalım derdi. YapmadıYasir gözü diyosun.bence o doktorun bir cok şeyi abartma.arastirmistim onuda.internet sitesinde ameliyatsiz dikissiz kesisiz fissur ameliyati yaziyordu.aradim bunlari.makatin icerisinden kesi atip yapiyorlarmis.yani makat içinden cerrahi girişim oluyormus.asistani bilgi vermisti bana.bu ne perhiz bu ne lahana tursusu diyesim gelmisti.ameliyatsiz dedikleri de botox olayiymis.diger türlü makat icinden olani ise daha korkunc geliyor bana.videosunu izlemistim.disardan küçük bi kesi atılarak yapilan daha iyi.
Markette satilan unonun tam bugday ekmekleri var,yuksek lif iceriyor.öğünlerine mutlaka ekle ve her gun tuvalete cikmaya caliss.dışkı ne kadar cok durursa o kadar sertlesiyor.hele ki kahvalti cok onemli
Merhaba benimde dogumdan sonra oldu ve kroniklesti.6 aydir cekiyorum bende.bebegimi emzirdigim icin ve küçük oldugu icin ameliyat olamiyorum.siz naptiniz oldunuz mu?Ameliyati zormuydu bende dogumdan sonra oldu normsl dogum yaptim 6ay oldu artik dayanilcak gibi degil ameliyat dusunuyorum bebeklede basil olcsk bilmiyorum
Yani kapanmaz mi?? Biri bana sole dedi 3 yilHakiki kantaron yağı almistim ben.şu aktarlarda satilanlardan degil de,kavalak miydi neydi ismi hatirlamiyorum.ondan.gecici çözümler hepsi.evet rahatlatiyo ama anlik rahatlamalar.birde eskiden kullandigimz teramisin kremler vardi,ondan kullaniyorum.oda iyi geldi bana.tabi gecici çözümler bunlar.ameliyat illaki sart
Ben el yapımı zeytinyağı ve el yapımı kantaron kullaniorum. İnşallah biraz kapanirYani kapanmaz mi?? Biri bana sole dedi 3 yil
Yoktu bir gün bile yoktu acı sizi tekrar döndü dedi. 3 yilda bir tekrar edio dedi. Sonunda ameliyat olmuş. Hergün olması kötü 3 yilda bir olsa yine takmiycam. Belki çok dikkat etsek zamanla biraz kapanir seninki çok mu derin
O ekmekten bir dilim degilde ögunlerinde 2 ser dilim ye.yani gun boyu toplam 6 dilim ye.duzenli yemek yemen lazim ama bol lifli seyler yemen lazim.mesela sabah kalktığında ac karnina 1 tane elma ye ılık su ic.ardindan 2 dilim tam bugday ekmegiyle kahvaltini yap.peynirin zeytinin yumurtan vs...sonra ara ogunlerde kuru kayisi kuru yemis falan ye.oglen bulgur pilavi cacik falan yeEvet o hoca ama oradakiler memnundu. Ve çabucak çıkıp gitti kadın sürmedi bile. Tam ameliyat gibi de değil dedi. Bi de cok paracı olsa hemen gel yapalım derdi. Yapmadı
Bekle dedi. Zaten o ekmeği 1 dilim yiyorum. Birsey yemiorum doğru dürüst sırf bu yüzden. Acı yok birsey yok. Zaten pilav makarna böreği unuttum bu iş olduğundan beri. Sabahları zeytinyağı iciorum. Bu yasir hoca bana anlatmadi ameliyat sadece ayakta tedavi dedi.
Fissurun durumuna bagli.mesela seninki kronik mi akut mu? Nobetci meme varmi?Yani kapanmaz mi?? Biri bana sole dedi 3 yil
Yoktu bir gün bile yoktu acı sizi tekrar döndü dedi. 3 yilda bir tekrar edio dedi. Sonunda ameliyat olmuş. Hergün olması kötü 3 yilda bir olsa yine takmiycam. Belki çok dikkat etsek zamanla biraz kapanir seninki çok mu derin
Ameliyat olmak istemiyorum . Dediklerini yapiorum inanır misin bugün sadece 1 dilim ananas yedim.korkudan yiyemiorum. Allahtan vejeteryan im. Sebze Meyve zaten yiyorum. Ama patates kızartmasıni çok severdim yemiorum. Bazıları 5 yıllık çatlakları bile gecirmis ler. Bizde yaparız belki. Bole giderse kilo veririm. Gerçi veremiyorum da o da garipO ekmekten bir dilim degilde ögunlerinde 2 ser dilim ye.yani gun boyu toplam 6 dilim ye.duzenli yemek yemen lazim ama bol lifli seyler yemen lazim.mesela sabah kalktığında ac karnina 1 tane elma ye ılık su ic.ardindan 2 dilim tam bugday ekmegiyle kahvaltini yap.peynirin zeytinin yumurtan vs...sonra ara ogunlerde kuru kayisi kuru yemis falan ye.oglen bulgur pilavi cacik falan ye
Bunlar hep bağırsakları calistiran yiyecekler.bak gor her gun duzenli tuvalete cikacaksin ve diskin ymusak olucak.en azindan ameliyata kadar rahat edersin bi nebze