- 18 Nisan 2012
- 1.313
- 670
mrb arkadaşlar ne yaşadığımızı o kadar iyi anlıyoruz ki pazartesi günü başka bir doktora muayene olmuştum muayene sırasında herhangi bir acı falan yoktu ama hafif te olsa sonrasında birşey hissetim dün ve bu sabah tuvalet sonrası acıma oldu ama eskiye kıyasla tabi daha iyi bunları yazarken bile, ya aklım sürekli bu konuyla meşgul olduğu içinmi bilmiyorum hafifte olsa sızlama var doktor muayene edene kadar gayet iyiydi bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık bi karar vermem lazım sürekli dikkat ederek hep kabız kalıcam korkusunu yaşamak özellikle hamilelikte zaten hamilelik düşüncem olmasa çok takıllmayacağım ama sanki içimden hep beni sıkıntıya sokacak gibi bir hiss var. yelser 33 yaşındayım ve 9 aylık evliyim ve gerçekten çocuk sahibi olmayı çok istiyorum inş.nasip olur hepimize,hamilelik hem güzel hemde sıkıntı olabiliyor biizde var olan bir rahatsızlık var yırtık problemi hamilelik sürecinde bile olmayan kişilerde olabiliyor biz 1-0 yenik başlıyoruz bilmiyorum o günkü doktor çok net konuştu ameliyata gerek yok şuan için iyi ama dün ve bugün acıması canımı çok sıktı.
comeroğlu mrb teşekkürler dediğin kürü saraçoğlunun sitesinde baktım bulamadım saraçoğluna ait olmayan başka bir sitede gördüm tarifi bitkisel şeyler hep günü kurtarmak içinmiş gibi geliyor tedaviye yönelik değilde ama deniyeceğim böyle arkadaşlar hala kararsızım
Ne diyeceğimi bilemiyorum seninde yaşın 30'u geçmiş ben sıkıntım kalmadığı için cesaret edebildim... İçimden bir ses hiçbirşey olmaz ameliyat olma hamile kal demek istiyor ama bu içinden gelen sesle olacak iş değil biliyorum... Neye karar verirsen ver hakkında iyi olur inşallah...
Comeroğlu'nun dediği gibi ikimizde sağlıkla hamile kalır ve bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah....