bu arada yine forumda dolaşırken bulduğum anal fissür ile ilgili bir konuda bir yazışmaya şahit odum. anal fissürü ameliyatsız geçireceklerini savunuyor ve de çok iddialı konuşuyorlardı. ihtiyacım yoktu ama meraktan yazıştım kendileriyle mail üzerinden, başlarda ürünlerinin ne olduğunu anlayamadım hatta 2 - 3 yazışma boyunca üstelemek zorunda kaldım ürününüz tam olarak nedir diye :) sonunda anladım ki bitkisel bir merhem bu bahsettikleri, bakanlık onaylı diyorlar ama bilemiyorum tabi :) neyse, ben kendilerine mailde kurumsallıkları ile ilgili soru işaretlerim olduğunu söylediğimde çok sert bir tutumla karşılaştım ve de bu rahatsızlığı çeken kişilere fayda sunduklarını alıp almama kararımın ise bana kaldığını söylediler
işin garibi böyle yaptıklarında daha inandırıcı buldum kendilerini, bu arada sürekli doktora da yönlendiriyor ve muhakkak teşhis konuşması gerektiğine vurgu yapıyorlar. Hemeroid ve fissür için de farklı tedavileri var ve galiba 5 gün kadar kullanılıyor bu merhem sadece. ben telefonumu vermek istemediğim için bana çok kısıtlı anlattılar tedavilerini ama söyledikleri kadarı ile telefonda tam olarak bilgilendiriyorlarmış.
defne küründen fayda görmeyen olursa diye mail adreslerini yazacağım buraya da, isterseniz bir yazışın siz de, bizim kendileri ile frekanslarımız tutmadı ama belki de gerçekten yardımcı oluyorlardır :)
bir_tebessum@hotmail.com