bu arada ben ilaçlarımı kullanmaya devam ettim tabi doktorun verdiği merhemleri. kimseyi yanıltmak istemem, çay içiyorum deyip tedavinizi yarıda kesmeyin. inşallah iyi olacaksınız :)
Malum yazıyı buraya kopyaladım... :)
.........diyor ki:
11 Haziran 2011, 21:15
arkadaşlar yaklaşık 4 aydır bu derdi çekiyordum. burada yazdığınız herşeyi denedim. patlıcan suyunu da yaptım sonuç malesef hep hüsrandı ve ameliyat olamaktan korkuyordum. artık tuvalete gitmek benim için bir işkenceydi ama hemşire olan ablamdan aldığım bir tarif le bu hastalık benim için tarih oldu. şimdi iyi yazın
50 gr defne yaprağı
50 gr defne tohumu
50 gr karahalile
Bunları alın hepsi aktarladra 50 grlık poşetlerde satılıyor. bu bitkileri demir havanda dövün(ben önce robotta çektim daha sonra blendırla un haline getirdim) bir kavanoza koyun ve sabah akşam 1 bardak sıcak suya 1 yemek kaşığı bu karışımı çay gibi demleyin. 2-3 şekerle tatlandırıp için. emin olun karışım bitmeden bütün şikayetleriniz bitecek. bu karışımım bir eczacı kalfası hazırlamış ve tek isteği bu tarifin dağıtılması. bende sizlere tavsiye ediyorum. emin olun geçecek:)) hepinize geçmiş olsun. Allah şifa versin
diyor ki:
20 Haziran 2011, 12:36
DİKAAAAAT!!! ARKADAŞLAR DAHA ÖNCE DE YAZDIM VE SAYIN KARBONDİOKSİT ŞİMDİ SİZE SÖYLÜYORUM. VERDİĞİM TARİFİ MUHAKKAK YAPIN. BENİM ŞUAN HİÇBİŞEYİM KALMADI. ÖNCEDEN İYİLEŞTİĞİM HALDE KABIZ OLURSAM TEKRARLARDI AMA GEÇEN YİNE KABIZ OLDUM TEKRARLAMADI. MUTLAKA BU TARİFİ DENEYİN. HİÇBİR ZARARI YOK VE BİR ECZACI KALFASI VERDİİİ
50 GR DEFNE YAPRAĞI
50 GR DEFNE TOHUMU
50 GR KARAHALİLE
BU BİTKİLER AKTARLARDA PŞET HALİNDE SATILIYOR. BUNLARI DEMİR HAVANDA TOZ ALİNE GETİRİN(BEN ÖNCE ROBOTTA ÇEKİP SONRA BLENDIRLA UN YHALİNE GETİRDİM) SABAH AKŞAM ÇAY GİBİ DEMLEYİP 2-3 ŞEKERLE TATLANDIRIP AÇ KARNINA İÇİN. İNANIN KARIŞIM BİTMEDEN ŞİKAUYETLERİNZ BİTECEK BEN TEKRARLAMASIN DİYE 2. KEZ YAPTIM. ŞUAN ÇOK RAHATIM. HEPİMİZE ACİL ŞİFALAR.
diyor ki:
13 Temmuz 2011, 20:38
defne yaprakllı kürü bırakalı 3 hafta oldu. atrık ne ağrı var ne sızı ne de kaşıntı. size hep söyledim ama yorumlardan da anladım ki kimse kullanmamış tekrar söylüyorum eğer o kürü yaparsanız hiçbişeyiniz kalmaz. kaldıkı bir yan etkiisi de yok. sizin kullandığınız hapların daha fazla yan etkisi var unutmayın. geçmişler olaa
diyor ki:
20 Temmuz 2011, 20:15
ARKADAŞLAR DEFNE YAPRAĞI DEFNE TOHUMU VE KARA HALİLEYLE VERDİĞİM TARİFİ MUHAKKAK YAPIN. 1 AY OLDU VE HİÇ BİŞEYİM KALMADI. ARTIK ÇOK RAHATIM. BOŞUNA AĞRI ÇEKMEYİN AMELİYATTA OLMAYIN. HEPİNİZE ACİL ŞİFALAR
BUDA YAPANLARIN YORUMLARI
diyor ki:
06 Mart 2014, 19:12
Arkadaşlar
Cemalin çayının faydaları beni çok umutlandırdı allah hepimize şifa versin inşallah. Bu akşam hemen başlamak istiyorum ama bir notada kafam karıştı, çay gibi demliyoruz tamam da bu içinde kalan çerçöpüde süzüyoruz herhalde değil mi? İçinde kalan ufakta olsa çekirdek vs. Var kaş yaparken göz çıkarmayalım sonra.
Cemalin karşımını kullanan arkadaşlar nolur cevap verin acilen
diyor ki:
20 Mart 2014, 20:55
Yorum yazalı 2 hafta oldu ama cevap beklerken ben celalin karışımını çoktan içmeye başaladım bile. Yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama çayın çerini çöpünü süzüp içmeme rağmen işe yarıyor gibi geldi bana da :) can sıkıcı bir tahatsızlık olduğundan paylaşamak istedimli herkes şifa bulsun inşallah :)
Ben doktorun verdiği ilaç ve merhemleri de kesmedim daha ama cemalinçayını da muhakkak içiyorum sabah ve akşam aç karnına.
Lütfen bu karışımı atlamayın muhakkak deneyin derim.
Herkese acil şifa dilerim…
diyor ki:
23 Temmuz 2013, 00:11
öncelikle hepinize geçmiş olsun. Bundan 15 sene önce ilk hamileliğimde hemoroide yakalandım ve bu zamana kadar belli aralıklarla hemoroid krizlerine yakalandım. En son kriz dayanılmaz acı veriyordu ve bişeylerin ters gittiğini anladım çünkü kanama oldu tuvalet esnasında dayanamayıp ağlıyodum geçtim internetin başına başladım araştırmaya ve son seferde anal fissür yani çatlak olduğunu öğrendim. Bu sayfadaki yorumlarda CEMAL bey in karışımını gördüm ve çaresizce denemeye karar verdim. 2 gün sonra iyileşme başladı ve CEMAL beyin dediği gibi daha karışım bitmeden ALLAH a şükür iyileştim. Karışımı bitirdim ve ne olur ne olmaz diye bir karışım daha yaptım şimdi onu içiyorum yarısına gelince bırakıcam yedek te dolapta dursun ne olur ne olmaz. CEMAL bey size çok teşekkür ediyorum. ALLAH sizden razı olsun. DENEYİN ARKADAŞLAR Bİ ZARAR GÖRMEZSİNİZ İYİLEŞİRSİNİZ…
diyor ki:
02 Mayıs 2013, 01:06
Cemalin defne yaprakli kurü biraz ac ama birebir 2senedir ilk defa yzum guldu 10tlye resmen iylestm.
diyor ki:
02 Mayıs 2013, 01:00
İnci hanim o krem yerine cemalin tarifini mmyapin 2senedir cekiyorum ilac faydasız. 1haftada iylestm cemal bey ALLAH razı olsun.
diyor ki:
11 Ağustos 2011, 19:07
bol bol sıvı tüketin arkadaşlar yaşamınızı değiştirinyediklerinizi içtiklerinizi bağırsaklarınızı alıştırın düzenli tuvalet ve dışkının yumuşak olması en etkili yöntem
ben bu hastalığı cekerken yediğime içtiğime çok dikkat ettim ve geçti bir şekilde ama nedense insan yine aman bişeyim kalmadı deyip ne bulursa yemeye bırkıyor kendini ben kendim böyle oldum korkum tekrar oluşur korkusu şu an
bu sebepten cemalin vediği tarif defne yaprağı tefne tohumu ve karahalile karışımı dövülmüşü çay gibi demleyip şeker de koyun için çay gibi sabah akşam ac karnına dışkının kıvamı mükemmel yumuşacık ve buda en önemli etkenlerden birisi bu hastalıktan kurtulmak için ben yinede bepanten merhem kullanıyorum amelyat eldiveniyle akşamları yatmadan masaj yaparak uyguluyorum şu dediğim karışımı 1 ay kullanın cemal den duydum bende bu sitede duydum denedim iyileştim herkese gecmiş olsun
diyor ki:
31 Temmuz 2011, 21:39
ARKADAŞLAR CEMAL İN SÖYLEDİĞİ DEFNE YAPRAĞI+DEFNE TOHUMU+KARA HALİLE KARIŞTIRIP HAVANDA DÖVÜP CAY GİBİ DEMLEYİP SABAH AKŞAM İÇTİM BEN BEPANTEN MERHEM KULLANDIM AKŞAMLARI MAKATIMA MASAJ YAPARAK SÜRDÜM
SON 1 AY DN BERİ BUNLARI UYGULADIM VE İNANIN
HASTILIKTAN ESER KALMADI…. İYİLEŞTİM…
SABREDİN YANİ 1 AY BİR BUCUK AY KARIŞIMI İÇİN BEPANTEN MERHEMİ KULLANIN WC YE GİRMEDEN ÖNCE BOLCA SÜRÜN AMELİYAT ELDİVENİ KULLANIN
GERCEKTEN BEN ÇOK YARARINI GÖRDÜM İYİLEŞTİM TABİ ÖLE PİDE KOLA ALKOL ALMADIM BOL SEBZE MEYVE SIVI BOL SU İÇİN DIŞKININ YUMUŞAK OLMASI ÇOK ÖNEMLİ SANIRIM KARIŞIM BUNU SAĞLIYOR VE O BÖLGEDEKİ BASINÇ KASILMA DA YAVAŞ YAVAŞ AZALIYOR BUNA BAĞLI OLARAK YARA İYİLEŞMEYE BAŞLIYOR YAVAŞ BİR SÜREÇ AMA İYİ EDİYOR İNSANI SONUNDA KABIZ VE İSHAL OLMAMAYA GAYRET EDİN TUVALET OLAYINI AYNI SAATLERDE OLARAK ALIŞTIRIN YANİ HER SABAH OLMADI 2 GÜNE BİR SABAH DIŞKI YUMUŞAK OLUNCA KISA OLUYOR TUVALETTE KALMA SÜRESİ VE ACI VE KASILMADA DAHA AZ YARA İYİLEŞEBİLİYOR
CEMAL TEKRAR ÇOK TEŞEKÜR EDERİM herkese acil şifalar dilerim