• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

merhabalar arkadaşlar bende yeni temsilci oldum kendi ürünlerimi almak için.ama şu 65 tl yi vermek bana dokunuyo.bazı arkadaşlar parayı iade ederler diyolar dogru mu?bide ben mardindeyim ilgilenen olursa özelden mesaj atabilir

6 ay içinde üyeliğini iptal edersen iade ediliyor yinede müşteri temsilcinle görüşüp net bi bilgi alabilirsin.

Merhaba arkadaşlar,

saç derisi serumunu kullanan varmı aranızda ? Ya da kullanan müşteriler ? izlenimler neler ?

bende 3 yıldır amway işiyle uğraşıyorum ürünlerde işde harika...
saç serumunu defalarca yeğenim kullandı ve çok memnun kaldı saçlarını çok güçlendirdi sökülmeyi engelledi ve gördüğümüz kadarıyla saçlarıda gürleşmeye başladı...
ayrıca arkadaşlar saç sağlığının en büyük payı sağlıklı beslenmedir arkadaşlar
saç içten beslenir
dıştan kullanılan ürünler takviye olur sadece
amway saç serumu bunun için çok etkili bir sistem kesinlikle tavsiye ederim...

saç dökülmesini önlemek için vitaminler varmış ,onlar nasıl kullanan varmı.fiatı ne kadar:40:

Ben aldım. Vitamin B-Complex içiyorum şimdi her gün. etkisini 1-2 hafta sonra bildirebilirim ama şunu söylemeliyim ki, sATİNİQUE şampuan kullanıyorum ve vitamin hapı içiyorum.

Bariz bir azalma var saç dökülmesinde.

Şu an iyi gidiyor. :21:

ANWAYiben uzun süredir kullanıyoum...ürünlerinden çok ama çok memnunum:):2:yeni üye oldum...bu bir ekip işi..başarılı olmak istiyorum inş..
:46::17:

Arkadaşlar ben amway ve avon a yeni üye oldum. Bu markalarda en çok kullanılan ve memnun kalınan ürünleri araştırıyorum. Bende bazılarını kullanıyorum ama herkesin tercihi farklı. Hangi ürünlerini kullanıp memnun kaldınız ?

slm kızlar amwayin cilt lekelerine iyi gelecek ürünü varmı acaba...?

kızlar bana bu işi uzun zamandır yapan uzman biri lazım özel mesajla ulaşabilrmi bana kendisi almak istediklerm varda..

benim arkadaşım b işi uzun zamandır yapıyor bende kullanıyorum ürünleri ve çok memnunum şehir neresi sizin?

Arkadaşlar ürünleri resimli tanıtımını yapabilir misiniz rica edersem, ben ilgileniyorum amway ürünleriyle ve şöyle bi genel baksam hiç fena olmazdı bir de katologa nerden ulaşabiliriz?

arkadaşlar çok beyaz tenliyim artisty'nin renkli nemlendiricisinin en açık rengi bana olur mu?
şöyle söyleyeyim mac'in nc15 rengi bana oluyor artisty'nin bu ürününü çok duydum denemek istiyorum ama renk konusunda kararsızım.
bir de beatycycle'nin sıkıştırılmış pudrası nasıl güzel mi?
ben transparan rengini almayı düşünüyorum fondöten sabitlemek amaçlı çok mu beyaz yoksa beje yakın şeffaf bi renk mi bir de içeriğinde talc var mı?
beni bu iki konuda bilgilendirirseniz sevinirim...

arkadaşlar çok beyaz tenliyim artisty'nin renkli nemlendiricisinin en açık rengi bana olur mu?
şöyle söyleyeyim mac'in nc15 rengi bana oluyor artisty'nin bu ürününü çok duydum denemek istiyorum ama renk konusunda kararsızım.
bir de beatycycle'nin sıkıştırılmış pudrası nasıl güzel mi?
ben transparan rengini almayı düşünüyorum fondöten sabitlemek amaçlı çok mu beyaz yoksa beje yakın şeffaf bi renk mi bir de içeriğinde talc var mı?
beni bu iki konuda bilgilendirirseniz sevinirim...

katre zor durumdayım lütfen gebeliğinizle ilgili ne yaptınız
bilgilendirirseniz sevinirim
bende aynı durumdayım

katre zor durumdayım lütfen gebeliğinizle ilgili ne yaptınız
bilgilendirirseniz sevinirim
bende aynı durumdayım

pardon ama anlamadım gebeliğimle ilgili ne mi yaptım???
bu mevzunun başlığı burası değil ki...

Son düzenleme:
pardon ama anlamadım gebeliğimle ilgili ne mi yaptım???
bu mevzunun başlığı burası değil ki...

size diğer konudan ulaşamadığım için güncel bulunduğunuz konudan ulaşmak istedim
11+5 günlük hamileyken su içeği geçirdim sizinde aynı durumu yasadığınızı ögrenince sormak istedim
kusura bakma bilgilendirsen çok memnun olurum

Back