Satış temsilcisi olmak istiyoru ama netten olamam mı; illa başka bir temsilciden mi yardım almalıyım?[/QUOT
internet adresi üzerinden gayet tabii temsilci olabilirsiniz. sistem size otomatik olarak bir sponsor atayacaktır xxxxx
yukarıda verdiğim linki kullanarak temsilcilik için ilk adımı atabilirsiniz
Arkadaslar Amway ABD yapımı bir israil ürünüdür.israili boykot listelerinde yer alıyor.neden hala almakta ısrar ediyorsunuz ki?
amyway parfümlerini bilen kullanan var mı.
biraz bilgi verebilirmisiniz hakkında
Satış temsilcisi olmak istiyoru ama netten olamam mı; illa başka bir temsilciden mi yardım almalıyım?[/QUOT
internet adresi üzerinden gayet tabii temsilci olabilirsiniz. sistem size otomatik olarak bir sponsor atayacaktır xxxxx
yukarıda verdiğim linki kullanarak temsilcilik için ilk adımı atabilirsiniz
link paylaşmak yasakmış, amway in türkiye sayfasından sol üstte bulunan yeni asg kaydına tıklayıp üye olabilirsiniz. ister benim kullanıcı adımı sponsor alın Reklam/Satış/Üye toplama İçerikli Konu veya Mesaj isterseniz de yine aynı sayfadan bir temsilci talep edin, site size otomatik olarak bir temsilci atasın.
ayrıca hayvanlar üzerinde test yapan bi markaymış.geçenlerde öğrendim.
affınıza sıgınarak sormak istiyorum, hayvanlar üzerinde denenmemiş aksine olumlu etkileri olduğu için kullanıyorum diyorsunuz madem hayvanlar üzerinde denenmemiş peki olumlu etkileri olduğu nasıl öğrenilmiş..anladım elbette para kazanmak istiyorsunuz ama bunun bir de vicdani boyutu var..nasıl bu kdr emin konuşabiliyorsunuz?
fırça seti iyi diye duymuştum indirime giriyor mu acaba bu set? bilgisi olan var mı?tşk
hiç de amway satan kimseyi tanımıyorum en iyisi kuaförüme sorucam
kaynak gösterebilir misiniz lütfen?
ben 26 yaşındayım göz altımda derin çizgiler var kaz ayağım yok göz çevresi için luxury kremini kullanıyorum 12 haftada yani 3 ay sonra etkisini gösteriymş ben 2 buçuk aydır kullanıyorum etkisi var biraz hafifledim çizgilerm ama normalde bu krem 30 yaş üstüne ait galiba yani benim çizgilerim derin diye öneri üzerine kullanıyorum toparlaması için yani sonra bana time difience diye kremi kullanırsın dediler sizce nasıl bu time defence kremi 25 yaş üzeri için göz çevresi kremi hangisi iyi:44:
merhaba, daha önce özelden mail atmışsın ama ne yazık ki oradan cevap yazamıyorum ( 100 mesaj limiti... ), burda yazdığını görünce sevindim
ilk etapta luxury kullanman evet güzel olmuş, bitene kadar kullanmanı tavsiye ederim, ardından time defence değil de beautycycle Erken yaşlanmaya karşı göz kremini öneririm. geçirdiğin dönemden sonra daha hafif ama etkili bir bakım olur, 30 yaş ve üzeri bir kreme ihtiyaç duyanhttp://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=26473228a kadar düzenli kullanacağın bir göz kremi de edinmiş olursun böylelikle.
Beautycycle Erken yaşlanmaya karşı göz kremi:
Gözleriniz yeniden kıvılcımlar saçsın
Özgün MICROQUAD Kompleksi.
Glükosaminli Enerji Kompleksi cildin yenilenme sürecinin desteklenmesine yardım eder.
A, B, E Vitaminleri ve Echinacea ile birleşmiş enerji veren elementler hassas göz bölgesinin tazelenmesine yardım eder ve koyu halkaların, kırışıkların, şişkinliğin görünüşünün rahatlamasına yardım eder.
UMarım geç cevap için kusura bakmazsın, yardımcı olabilmişimdir inşallah
önemli değil aklıma geldi mesajda bi problem olduğu o yüzden burdan yazmak istedim ama bana time defenceyi önerdiler beautycycleden daha iyi dediler peki time defence nasıl sizce o 25 yaş üzerinemi ait
istifa nasıl oluyo b,ilne var mı
önemli değil aklıma geldi mesajda bi problem olduğu o yüzden burdan yazmak istedim ama bana time defenceyi önerdiler beautycycleden daha iyi dediler peki time defence nasıl sizce o 25 yaş üzerinemi ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?