AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben üye yapabilirim isterseniz
xxxxxx burdan amwain sitesinden ulaşabilirsiniz
üyelik için

Son düzenleyen: Moderatör:
amyway parfümlerini bilen kullanan var mı.
biraz bilgi verebilirmisiniz hakkında

parfümlerinden denediğim oldu fakat herkesin beğenisi farklı olacağından şunu öneririm diyemem.
Amway Parfümleri | Amway
verdiğim linkten parfümleri hakkında genel bilgi sahibi olabilirsiniz, hatta parfüm nasıl ve nerelere uygulanır buradan bilgi edinebilirsiniz.

bluemel'e sordum, size de sorayım, daha önce ''cruelty free'' deyişini duydunuz mu?

Forum içerisinde temsilci/müşteri arama,toplama ve satış amaçlı mesajlar yasaktır.
Konu sadece temsilcilerin bilgi paylaşım konusudur.

fırça seti iyi diye duymuştum indirime giriyor mu acaba bu set? bilgisi olan var mı?tşk
hiç de amway satan kimseyi tanımıyorum en iyisi kuaförüme sorucam

ben 26 yaşındayım göz altımda derin çizgiler var kaz ayağım yok göz çevresi için luxury kremini kullanıyorum 12 haftada yani 3 ay sonra etkisini gösteriymş ben 2 buçuk aydır kullanıyorum etkisi var biraz hafifledim çizgilerm ama normalde bu krem 30 yaş üstüne ait galiba yani benim çizgilerim derin diye öneri üzerine kullanıyorum toparlaması için yani sonra bana time difience diye kremi kullanırsın dediler sizce nasıl bu time defence kremi 25 yaş üzeri için göz çevresi kremi hangisi iyi:44:

merhaba, daha önce özelden mail atmışsın ama ne yazık ki oradan cevap yazamıyorum ( 100 mesaj limiti... ), burda yazdığını görünce sevindim
ilk etapta luxury kullanman evet güzel olmuş, bitene kadar kullanmanı tavsiye ederim, ardından time defence değil de beautycycle™ Erken yaşlanmaya karşı göz kremini öneririm. geçirdiğin dönemden sonra daha hafif ama etkili bir bakım olur, 30 yaş ve üzeri bir kreme ihtiyaç duyanhttp://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=26473228a kadar düzenli kullanacağın bir göz kremi de edinmiş olursun böylelikle.

Beautycycle™ Erken yaşlanmaya karşı göz kremi:

Gözleriniz yeniden kıvılcımlar saçsın

Özgün MICROQUAD™ Kompleksi.
Glükosaminli Enerji Kompleksi cildin yenilenme sürecinin desteklenmesine yardım eder.
A, B, E Vitaminleri ve Echinacea ile birleşmiş enerji veren elementler hassas göz bölgesinin tazelenmesine yardım eder ve koyu halkaların, kırışıkların, şişkinliğin görünüşünün rahatlamasına yardım eder.

UMarım geç cevap için kusura bakmazsın, yardımcı olabilmişimdir inşallah

önemli değil aklıma geldi mesajda bi problem olduğu o yüzden burdan yazmak istedim ama bana time defenceyi önerdiler beautycycleden daha iyi dediler peki time defence nasıl sizce o 25 yaş üzerinemi ait

önemli değil aklıma geldi mesajda bi problem olduğu o yüzden burdan yazmak istedim ama bana time defenceyi önerdiler beautycycleden daha iyi dediler peki time defence nasıl sizce o 25 yaş üzerinemi ait

evet, time defence ürünlerinin tamamı 25 yaş ve üzerine hitap ediyor, onun haricindeki tüm ürünler ergenlikten itibaren kullanılabilir. beautycycle urunlerini önermemelerini yanlış buldum açıkçası, her ürün farklı ihtiyaca yöneliktir. daha uygun fiyatlı olması daha az etkili olduğunu göstermez. fikrimi soracak olursanız size tavsiyem elinizdeki ürün bittiğinde beautycycle ürünüyle devam etmeniz, ta ki ince çizgi ve kırışıklıklar fark edilir hale gelene dek. ondan sonra time defence ile devam edersiniz. sonuçta bayan olarak bu ürünleri hayatımızın her döneminde kullanmaya gayret ediyoruz - ki - etmeliyiz de. aradaki fiyat farkı ile renkli kozmetik alarak moralinizi yükseltmek de cabası (

ben de satıs temsılcısı ve kullanıcıyım aynı zamanda. Benim önyargımı kıran ürünler oldu. suana kadar kullandıgım her üründen memnun mutlu oldummm. Teşekkürler amway:)
burda bilgilerimizi paylaşmaya devam edersek cok faydalı olur eminim

bütün temizlik ürünleri on numara bence.
hemen hepsini denedim roll on dan,diş macununa,bulaşık,çamaşır,banyo temizleyicisine kadar.Bir ürün de beni yanıltmadı.kullandıgım her ürün amacına yönelik temizlik yaptı.konsantre olması da çok iyi.Hoş bulaşık deterjanı çabucak bitiveriyor ama olsun,temizlikte amway gibisi yok :)
Bir satış temsilcisi arkadaşımla konuşurken amway in hiç bir madde üzerinde kalıntı bırakmadıgını,klinik testlerle kanıtlandıgını,belgelerin oldugunu söyledi.sıradan market ürünlerindeki temizleyicilerin ürünlerin üzerinde kalıntı bıraktıgını söyleyince şok oldum.raporları da varmış-ben görmedim-
düşünsenize deterjan artıkları olan bir tabakta bebeğinize mama yedirdiginizi,bardakta eşinize su verdiğinizi.ne korkunç şey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…