• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

bütün temizlik ürünleri on numara bence.
hemen hepsini denedim roll on dan,diş macununa,bulaşık,çamaşır,banyo temizleyicisine kadar.Bir ürün de beni yanıltmadı.kullandıgım her ürün amacına yönelik temizlik yaptı.konsantre olması da çok iyi.Hoş bulaşık deterjanı çabucak bitiveriyor ama olsun,temizlikte amway gibisi yok :)
Bir satış temsilcisi arkadaşımla konuşurken amway in hiç bir madde üzerinde kalıntı bırakmadıgını,klinik testlerle kanıtlandıgını,belgelerin oldugunu söyledi.sıradan market ürünlerindeki temizleyicilerin ürünlerin üzerinde kalıntı bıraktıgını söyleyince şok oldum.raporları da varmış-ben görmedim-
düşünsenize deterjan artıkları olan bir tabakta bebeğinize mama yedirdiginizi,bardakta eşinize su verdiğinizi.ne korkunç şey?

(: dediğin gibi bulaşık deterjanı pahalı fakat ben ikiye bölerek kullanıyorum fazla bile geliyor hem de ışıl ışıl oldu mutfak eşyalarım , diğer deterjanların yaptığı gibi çizmiyor, yepyeni kalıyor herşey.

merhaba arkadaşlar bende amway satış temsilcisi oldum bugün ilk siparişlerimi verdim.

Ürünlerin bazıları ile ilgili tam bilgiye sahip değilim bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan takıldıkça blgi alabilirsem çok mutlu olurum...

birde benim duymama göre tablet bulaşık deterjanlarını eğer bulaşıklarınız çok yoğun yağlı değilse dörde bölüp kullanabiliyormuşsunuz bilginiz olsun. Toz çamaşır deterjanlarını da bir tatlı kaşığı kullanmak yeterliymiş.

merhaba arkadaşlar bende amway satış temsilcisi oldum bugün ilk siparişlerimi verdim.

Ürünlerin bazıları ile ilgili tam bilgiye sahip değilim bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan takıldıkça blgi alabilirsem çok mutlu olurum...

birde benim duymama göre tablet bulaşık deterjanlarını eğer bulaşıklarınız çok yoğun yağlı değilse dörde bölüp kullanabiliyormuşsunuz bilginiz olsun. Toz çamaşır deterjanlarını da bir tatlı kaşığı kullanmak yeterliymiş.

slm hanımlar bende amway satış tems. olmak istiyorum ilk başta kayıt vs. ücret ödemem gerekiyor mu acaba ? bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

merhaba, düzenli bir amway kullanıcısıyım ve siparişlerimi verdiğim hanım ile irtibatım maalesef koptu.

yeni siparis verebilmek için istanbul kadiköy civarında oturan veya kadiköy'e gelebilecek mesafede bulunan bir satış temsilcisi arıyorum. ilgilenen temsilciler özelden mesaj atarlarsa sevinirim :)

amway parfümleri hakkında bilginiz varmı şölee çiceksii hafif biokadrda kalıcı ve sexyy kokan parfüm mesela:)

merhabalar. ben de amway serbest girişimcisiyim. size hafif ve kalıcı bir parfüm önereyim. amwayin sun dapples çok harika bir koku. ben şuanda bu parfümü kullanıyorum. sabah işe gitmeden önce sıkıyorum ve bir daha hiç sıkmamama rağmen akşam eşim eve gelince parfümün ne kadar güzel kokuyor diyor. ki benim eşim kokulara aşırı duyarlı ve çoğu koyuyu beğenmez. ağır koku onu çok rahatsız eder. bu parfüm hem çok hafif hemde kalıcı. tavsiye ederim. hatta linkini de atayım inceleyin. sevgiler...
xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
xxxxxx

ben de şimdi Wistful Body Mist Aroma 100 ml yeşil şişe olanından almayı düşünüyorum ama parfüm değil de aroma mist şeklinde belirtilmesinden dolayı biraz tereddüt ettim. sizler bu ürünü kullanıyorsanız kokusu ve kalıcılığı hakkında bilgi verebilir misiniz? 100 ml olduğu için daha hesaplı geldi bana. teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar. ben de amway serbest girişimcisiyim. size hafif ve kalıcı bir parfüm önereyim. amwayin sun dapples çok harika bir koku. ben şuanda bu parfümü kullanıyorum. sabah işe gitmeden önce sıkıyorum ve bir daha hiç sıkmamama rağmen akşam eşim eve gelince parfümün ne kadar güzel kokuyor diyor. ki benim eşim kokulara aşırı duyarlı ve çoğu koyuyu beğenmez. ağır koku onu çok rahatsız eder. bu parfüm hem çok hafif hemde kalıcı. tavsiye ederim. hatta linkini de atayım inceleyin. sevgiler...
xxxxxx

linki gelmemiş:) ama tşk ederimm netten bi araştırıyım peki bu kokuları nerden alabilirz ben hiç görmedim ankaraadaki mağazalda:)

linki gelmemiş:) ama tşk ederimm netten bi araştırıyım peki bu kokuları nerden alabilirz ben hiç görmedim ankaraadaki mağazalda:)

canım amway ürünleri sponsorlar aracılığyla spariş verilerek alabiliyoruz. ben de amway temsilcisiyim. uygun fiyata ayarlayabilirim istersen. ya da çevrende amway satan tanıdıklarından da ulaşıp alabilirsin. link atmıştım ama editör silmiş. yasak olduğunu bilmiyordum. google den amway türkiye diye yaz. websitesine girince parfümler linkini tıkla oradan bir sürü seçeneğe ulaşabilirsin...

canım amway ürünleri sponsorlar aracılığyla spariş verilerek alabiliyoruz. ben de amway temsilcisiyim. uygun fiyata ayarlayabilirim istersen. ya da çevrende amway satan tanıdıklarından da ulaşıp alabilirsin. link atmıştım ama editör silmiş. yasak olduğunu bilmiyordum. google den amway türkiye diye yaz. websitesine girince parfümler linkini tıkla oradan bir sürü seçeneğe ulaşabilirsin...

tamam tşk ederiimm:) ozaman sizden alırım alırsam eğer kokularına bi bakıyımm:) bulabilirsem ona göre sipariş ederim:)

canım mesaj atamıorummm sınırı warmıışş onun yazılarmn 100e ulşması lazmmşş:))))))) 100e tmmlym bugünde yazıcam inş :))))

ARKADAŞLAR İSTANBUL ÇEVRESİNDE OTURUYORSANIZ ÜCRETSİZ CİLT ANALİZİ VE BAKIMI YAPILABİLİR.aMWAY ÜRÜNLERİNİ UYGULAYARAK TANITIM YAPILIR.ÜYE OLMAK İSTERSENİZ YARDIMCI OLURUM GERÇEKTEN BU İŞTEN CİDDİ PARA KAZANAN DOKTOR MÜHENDİS EV HANIMI ARKADAŞLARIM VAR.SİZDE KENDİ İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAMAK AYDA EN AZ 2000 TL KAZANMAK İSTERSENİZ BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.

slm arkadaslar tam 4 aydır bu ısın ıcındeyım semınerlere ve toplantıları kacırmamaya ozen gosterıyorum en son 17 kasım ankara semınerındeydım nasıl ılerleyebılırım o semınerde olanlarla ıletısıme gecmek ıstıyorum lutfen ulasın bana :))

bende bugun ıtıbaryle uyelıgımı tamamladım sıparslerımı verdım.. fakat hala kafam karısık :s kmse almaz gbıme gelıyor cunku urunler pahalı tamam dogal ve kalıtelıde ama ınsanlar genelde ekonomklıgıne baktıkları ıcın..

neyse bılemedım ben..

basladık yapıcaz bıseyler artık :)

Kızlar arkadasimi kıramadım ben de kaydoldum ama sponsorum bana yeterli gelmiyor. Ürünlerin guzelligini anlatip duruyor benim yapmam gerekenleri anlatmıyor ancak ben internetten bişey görüp emin olmak için sorarsam evet öyle diyor. Bize gelip ürünleri tanıtacağını söyledi ama ürün alman gerek falan demedi. Başka bi arkadasim ise almam gerektiğini söylüyor. Neyse zaten eve davet edemem sanırım çünkü musait olamıyoruz ama plaza diye bi yer varmış arkadaşımla oraya gidip ürün kullanımlarını oradan öğrenebilir miyim ? Bir de ilk siparişle sizce neler almam gerekir.
Çok önemi bir şey daha var aklıma takılan,100 puanlık sipariş verirsem %20indirimi oluyormuş 100tl olursa kargo ödemiyor musum. 200tl olursa 65tlyi de ayrıca ödemem gerekmezmis ya da 200puan olunca mi oyleydi tam hatirlamiyorum puanlar kafamı karistirdi bi anlatabilir misiniz yüzeysel olarak?

benim üst temsilcim platin ve çok ilgileniyor beni yükseltmek için elinden geleni yapıyor sağolsun.

ne kadar şanslısın benimkinin hiç umrunda değilim :(

bende bugun ıtıbaryle uyelıgımı tamamladım sıparslerımı verdım.. fakat hala kafam karısık :s kmse almaz gbıme gelıyor cunku urunler pahalı tamam dogal ve kalıtelıde ama ınsanlar genelde ekonomklıgıne baktıkları ıcın..

neyse bılemedım ben..

basladık yapıcaz bıseyler artık :)

benim de kafam cok karısık canım ya baslamasam mı diye ciddi ciddi düşündüm. komşular da benden almaz zaten cünkü bir komşumuz benden bir hafta önce üye olmuştu. acaba hiç sipariş vermezsem üyeliğim kendiliğinden silinir mi?

Kızlar arkadasimi kıramadım ben de kaydoldum ama sponsorum bana yeterli gelmiyor. Ürünlerin guzelligini anlatip duruyor benim yapmam gerekenleri anlatmıyor ancak ben internetten bişey görüp emin olmak için sorarsam evet öyle diyor. Bize gelip ürünleri tanıtacağını söyledi ama ürün alman gerek falan demedi. Başka bi arkadasim ise almam gerektiğini söylüyor. Neyse zaten eve davet edemem sanırım çünkü musait olamıyoruz ama plaza diye bi yer varmış arkadaşımla oraya gidip ürün kullanımlarını oradan öğrenebilir miyim ? Bir de ilk siparişle sizce neler almam gerekir.
Çok önemi bir şey daha var aklıma takılan,100 puanlık sipariş verirsem %20indirimi oluyormuş 100tl olursa kargo ödemiyor musum. 200tl olursa 65tlyi de ayrıca ödemem gerekmezmis ya da 200puan olunca mi oyleydi tam hatirlamiyorum puanlar kafamı karistirdi bi anlatabilir misiniz yüzeysel olarak?

6 ay içinde üyelikten çıkma hakkınız var. ödediğiniz 65 tl yi geri alabilirsiniz. ürünleri satış yapmaktan çok kendiniz için kullanmanızı tavsiye ederim. ürünler pahalı gibi görünüyo ama hepsi aylarca kullanılıyo. üst sponsorunuzdan memnun değilseniz üyeliğinizi iptal edip yeni bir sponsor üzerinden üyelik başlatabilirsiniz ama bu ne kadar etik olur bilemem. ilk siparişinizde aldığınız ürünler %20 indirimli olacak ve kargo ödememek için 100tl yi doldurma zorunluluğunuz yoktu (tabi değişmediyse).bu konuda amway i arayıp bilgi alabilirsiniz.

6 ay içinde üyelikten çıkma hakkınız var. ödediğiniz 65 tl yi geri alabilirsiniz. ürünleri satış yapmaktan çok kendiniz için kullanmanızı tavsiye ederim. ürünler pahalı gibi görünüyo ama hepsi aylarca kullanılıyo. üst sponsorunuzdan memnun değilseniz üyeliğinizi iptal edip yeni bir sponsor üzerinden üyelik başlatabilirsiniz ama bu ne kadar etik olur bilemem. ilk siparişinizde aldığınız ürünler %20 indirimli olacak ve kargo ödememek için 100tl yi doldurma zorunluluğunuz yoktu (tabi değişmediyse).bu konuda amway i arayıp bilgi alabilirsiniz.

Cok tesekkur edetim canim peki hic siparis vermezsem,kayit setini de almazsam kendiliginden silinir mi kaydim?

Back