• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar amway ın pudrası nı kullanan varmı birde oğlum da egzama var ne önenirsiniz kızlar ben üye olmak istiyorum nasıl olacağım bilgi istiyorum

pudrası ve allığı harika. Birde renkli nemlendiricisi var. Fondoten gibi ama değil. Bildiğiniz nemlendirici. Ama renkli.

Sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben amway in bulaşık deterjanını kullanıyorum ama memnun kalmadım. Her çalıştırmamda mutlaka 3-5 parçanın temizlenmediğini, üstünde kalıntılar olduğunu görüyorum. Geri verme gibi bir şansım var mı?

ben amway fondotenini kullanıyorum şimdiye kadar kullandığım en iyi fondoten diyebilirim kolay uygulanabiliyor dağılıyor no problem

arkadaşlar 1 senedir amway işleriyle uğraşıyorum. benim gibi başka ilgilenenler varmı...

Selam kızlar, ben de Amway temsilcisiyim, ürünler hakkında bilgi almak isteyen olursa seve seve yardımcı olurum. ayrıca %35 - %40'a varan indirimlerle ürün gönderebilirim. herkese güzelliklerle dolu bir hafta dilerim:)

amwayin cilt bakım ürünleri nasıl kullandınız mı? ve hayvanlar üzerinde deney falan yapıyorlarmı bilen varmı

amway ürünleri tamamen bitkisel olduğundan kesinlikle hiçbir zararı yoktur, hayvanlar üzerinde deney yapmadıkları ve aksine olumlu etkileri olduğu için ben de yeni yeni bu ürünleri kullanmaya başladım ve satış temsilcisi oldum. 1 aylık bebeğim var, daha hamileliğimin ilk haftalarında bebeğim için deterjanlar araştırmaya başladım ve içlerinde hem uygun fiyatlı (çünkü konsantre) hem de doğaya zarar vermeyen yapısı olduğundan amwayde karar kıldım. üye olarak ürünleri %35 indirimli almaya başladım ((: şimdiye kadar cilt bakım ürünlerinden ve deterjanlarından kullandım ve çok memnunum. özellikle beautycycle gündüz ve gece jeli (karma ve yağlı ciltler için olanı) ilk kullanımda etkisini gösterdi, alnı ve burnu pırıl pırıl yağ parlayan biri değilim artık :D herkese tavsiye ederim (:
cilt tipinizi ve diğer ihtiyaçlarınızı belirtirseniz yardımcı olurum.

Amway'in artistry göz kaleminden aldım daha doğrusu göz kaleminin içini aldım ve inanılmaz küçücük bişey geldi ve iade etmek istiyorum.
Kendim üye değilim yakın bir arkadaşımdan aldım o da yeni üye oldu onuda zor durumda bırakmak istemiyorum kalemi hiç kullanmadım.
Amway'de ürün iade sistemi nasıl işliyor mesela Avon'da iade etmek çok kolaydır siparişin geldiği zaman kargocuya verirsin istenmeyen ürünü hemen gider ve parası sizden 1 ay içinde düşer Oriflame'de ise baya zordur insan iade etmekten vazgeçer.
Benim öğrenmek istediğim Amway'de iade olayı nasıl kolaysa arkadaşıma iade etmek istediğimi söyleyeceğimde umarım yardımcı olursunuz.

amway ürünleri tamamen bitkisel olduğundan kesinlikle hiçbir zararı yoktur, hayvanlar üzerinde deney yapmadıkları ve aksine olumlu etkileri olduğu için ben de yeni yeni bu ürünleri kullanmaya başladım ve satış temsilcisi oldum. 1 aylık bebeğim var, daha hamileliğimin ilk haftalarında bebeğim için deterjanlar araştırmaya başladım ve içlerinde hem uygun fiyatlı (çünkü konsantre) hem de doğaya zarar vermeyen yapısı olduğundan amwayde karar kıldım. üye olarak ürünleri %35 indirimli almaya başladım ((: şimdiye kadar cilt bakım ürünlerinden ve deterjanlarından kullandım ve çok memnunum. özellikle beautycycle gündüz ve gece jeli (karma ve yağlı ciltler için olanı) ilk kullanımda etkisini gösterdi, alnı ve burnu pırıl pırıl yağ parlayan biri değilim artık :D herkese tavsiye ederim (:

merhaba ürünler tamamen bitkisel diyorsunuz merak ettim acıkcası bana bir ürünün mesela şampuanın iceriğini tam isimleriyle yazar mısınız?

Arkadaslar Amway ABD yapımı bir israil ürünüdür.israili boykot listelerinde yer alıyor.neden hala almakta ısrar ediyorsunuz ki?

affınıza sıgınarak sormak istiyorum, hayvanlar üzerinde denenmemiş aksine olumlu etkileri olduğu için kullanıyorum diyorsunuz madem hayvanlar üzerinde denenmemiş peki olumlu etkileri olduğu nasıl öğrenilmiş..anladım elbette para kazanmak istiyorsunuz ama bunun bir de vicdani boyutu var..nasıl bu kdr emin konuşabiliyorsunuz?

Son düzenleme:
Satış temsilcisi olmak istiyoru ama netten olamam mı; illa başka bir temsilciden mi yardım almalıyım?

ben bir amway satış temsilcisiyim kendimde çevremdekilerde kullanıyor gayet memnunuz. Eğer almak isteyen veya satış temsilcisi olmak isteyen benimle irtibata geçebilir.

Amway'in artistry göz kaleminden aldım daha doğrusu göz kaleminin içini aldım ve inanılmaz küçücük bişey geldi ve iade etmek istiyorum.
Kendim üye değilim yakın bir arkadaşımdan aldım o da yeni üye oldu onuda zor durumda bırakmak istemiyorum kalemi hiç kullanmadım.
Amway'de ürün iade sistemi nasıl işliyor mesela Avon'da iade etmek çok kolaydır siparişin geldiği zaman kargocuya verirsin istenmeyen ürünü hemen gider ve parası sizden 1 ay içinde düşer Oriflame'de ise baya zordur insan iade etmekten vazgeçer.
Benim öğrenmek istediğim Amway'de iade olayı nasıl kolaysa arkadaşıma iade etmek istediğimi söyleyeceğimde umarım yardımcı olursunuz.

amway'de satın aldığınız ürünü 3 ay içerisinde iade etme hakkınız var, bunun için sizin yapmanız gereken bir işlem yok , ürünü size satan kişi faturasıyla beraber dağıtım merkezine gönderecek. eğer ürünü kullanmadıysanız veya iadesi kabul edilebilecek makul oranda kulandıysanız arkadaşınız kargo bedelini ödeyerek iadeyi gerçekleştirebilecek. benim kanımca arkadaşımı kırabilirim diyerek iade isteğinizden vazgeçmeyin, çünkü satışı yaparken alıcının memnun kalmama ve iade etme hakkını göz önünde bulundurarak yapıyoruz. iki tarafın da memnuniyeti sağlanmalı. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Back