• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AMWAY Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar amway ın pudrası nı kullanan varmı birde oğlum da egzama var ne önenirsiniz kızlar ben üye olmak istiyorum nasıl olacağım bilgi istiyorum

ürün hakkında yorum yapabiliyor muyuz mesela amvay ın pudaralarını sormuş arkadaş şu iyi bunun özelliği şöyle şöyle diye anlatabiliyor muyuz?

nasıl üye olunuyo bilgi verebilrmisiniz ? buna izin var dimiiiiii ??
üyelik ücreti ürünlerden kar gelen ürünün kargo bedeli hangi kargo şirketi vs bu tarz konuşara bilgi verebilr misiniz ???
bugün bi arkadaşı gördüm yüzü porselen gibi ballı sabun kullanıyomuş

Arkadaslar bende amway ürünlerini kullanan ve memnun kalanlardanim.Bu yüzden üye oldum .Fakat cevremdeki insanlar ürünlere ön yargiyla yaklasiyorlar pahali oldugunu düsünüp almiyorlar dolayisiyla müsteri bulmakta cok zorlaniyorum.Aranizda siparis vermek isteyen varsa yardimci olabilirim ve ben katalog fiyatindan satmiyorum her üründe gelis fiyati üzerine az bi kar koyup satiyorum.Bu ay yeni üye oldugum icinde her üründen ekstra indirim aldim kremlerden almak isteyen olursa baya uygun verecegim.Amacim en cok üyeligimi sürdürmek ve kendi ürünlerimi daha ucuza alabilmek.Ben de egitim seminerlerine katildim gözümle gördüm ürünlerin marifetlerini.Cildim cok alerjik ve hassas oldugu icin öncelikle kremlerini fondotenlerini kendim denedim hic bi problem yaratmadi.Almak isteyene uygun fiyatlarla yardimci olacagim.

nasıl üye olunuyo bilgi verebilrmisiniz ? buna izin var dimiiiiii ??
üyelik ücreti ürünlerden kar gelen ürünün kargo bedeli hangi kargo şirketi vs bu tarz konuşara bilgi verebilr misiniz ???
bugün bi arkadaşı gördüm yüzü porselen gibi ballı sabun kullanıyomuş

elbette verebilirim üye olman için bir amway serbest girişimcisi tanıman gerekiyor ve onun aracılığı ile üye oluyorsun.

üyelikte bir dosya var içinde katalog fiyat listeleri bir takım brosurler ve formlar var bu dosyanın bedelını oduyosun yanı 12 tl.
kargo sırketı yurtıcı kargo ve toplamda 100 tl lık ve uzerı urunde kargo ucretı yok

ballı sabunucok guzel bır pakette uc tane var ve kurumaya meyıllı cfıltler ıcın cok ıdeal dusunursen uyelık yardımcı olabılırım amway uye nom 2394411

Evet arkadaslar amway ürünlerini zaten begenerek kullaniyordum simdi satisina basladim satislardan da gayet memnunum Herkes ürünlerin ne kadar kaliteli oldugunu zaten biliyor ve memnuniyetle kullaniyorlar.Tavsiye ederim.

sürekli başımda ne yapacağımı söyleyen bi sponsor onların istediğini yapmayıncada hemen neden gelmedin neden bizi oraya götürmedin neden şöyle neden böyle diyen birileri başta hiçbişeye mecbur değilsiniz deniyor sonra bize isim ver bizi yönlendir toplantılara gel diyip adamı sıkıyolar.

bence bu ,işe girmeden iyice düşünün ve kimlerle çalıştığınıza bakın çünkü bunlar çok önemli.aslında anlatcak çok şey var ama konudan konuya atlamak istemiyorum yinede girmek isteyenlere sabır ve başarı diliyorum

arkadaşlar amway ın loc adlı urununü okudum forumda. Mucizeler yaratıyor sanıyorum. Amway kataloguna nerden ulaşabilirim. Birkaç ürünle ilgili fiyat istiyorum da..

kızlar amway ın pudrası nı kullanan varmı birde oğlum da egzama var ne önenirsiniz kızlar ben üye olmak istiyorum nasıl olacağım bilgi istiyorum

pudra hakkında fikrim yok açıkçası
eşim için egzama sorunundan dolayı ''body series 3 in 1 bar soap'' (googledan arayıp görebilirsiniz) getirttim
hemen etki gösterdi şok olduk, bu kadar etkili olacagını hiç düşünmemiştik
6 adet kalıp sabun bir pakette satılıyor. mutlaka tavsiye ederim.

12 liralık bir ödeme yapılıyor, hatta ilk siparişinizde de ekstra indirimli sipariş veriyorsunuz, bir temsilci bulup görüşseniz o sizi havada kapar zaten :52:
aktif çalışma yapmasanız bile kendinize aldıklarını indirimli alırsınız, bu bile kardır.

tablet bulaşık deterjanını 4 e bölüp kullan dedi amway satıcısı arkadaşım. kullanan varmı 4 e bölüp temizliyormu gerçekten acaba ??

tablet bulaşık deterjanını 4 e bölüp kullan dedi amway satıcısı arkadaşım. kullanan varmı 4 e bölüp temizliyormu gerçekten acaba ??

Evet ben 4'e bölüp kullanıyorum canım. sadece tencere koyduysam ve çok kirliyse yarıya bölüp koyuyorum. hem makinem hem de bulaşıklarım temiz çıkıyor..

Back