kızlar amway ın pudrası nı kullanan varmı birde oğlum da egzama var ne önenirsiniz kızlar ben üye olmak istiyorum nasıl olacağım bilgi istiyorum
Toz mü yoksa tablet mı? Tablete kaça bölüyorsun?
arkadaşlar 1 senedir amway işleriyle uğraşıyorum. benim gibi başka ilgilenenler varmı...
Selam kızlar, ben de Amway temsilcisiyim, ürünler hakkında bilgi almak isteyen olursa seve seve yardımcı olurum. ayrıca %35 - %40'a varan indirimlerle ürün gönderebilirim. herkese güzelliklerle dolu bir hafta dilerim:)
amway ürünleri tamamen bitkisel olduğundan kesinlikle hiçbir zararı yoktur, hayvanlar üzerinde deney yapmadıkları ve aksine olumlu etkileri olduğu için ben de yeni yeni bu ürünleri kullanmaya başladım ve satış temsilcisi oldum. 1 aylık bebeğim var, daha hamileliğimin ilk haftalarında bebeğim için deterjanlar araştırmaya başladım ve içlerinde hem uygun fiyatlı (çünkü konsantre) hem de doğaya zarar vermeyen yapısı olduğundan amwayde karar kıldım. üye olarak ürünleri %35 indirimli almaya başladım (şimdiye kadar cilt bakım ürünlerinden ve deterjanlarından kullandım ve çok memnunum. özellikle beautycycle gündüz ve gece jeli (karma ve yağlı ciltler için olanı) ilk kullanımda etkisini gösterdi, alnı ve burnu pırıl pırıl yağ parlayan biri değilim artık herkese tavsiye ederim
cilt tipinizi ve diğer ihtiyaçlarınızı belirtirseniz yardımcı olurum.
amway ürünleri tamamen bitkisel olduğundan kesinlikle hiçbir zararı yoktur, hayvanlar üzerinde deney yapmadıkları ve aksine olumlu etkileri olduğu için ben de yeni yeni bu ürünleri kullanmaya başladım ve satış temsilcisi oldum. 1 aylık bebeğim var, daha hamileliğimin ilk haftalarında bebeğim için deterjanlar araştırmaya başladım ve içlerinde hem uygun fiyatlı (çünkü konsantre) hem de doğaya zarar vermeyen yapısı olduğundan amwayde karar kıldım. üye olarak ürünleri %35 indirimli almaya başladım (şimdiye kadar cilt bakım ürünlerinden ve deterjanlarından kullandım ve çok memnunum. özellikle beautycycle gündüz ve gece jeli (karma ve yağlı ciltler için olanı) ilk kullanımda etkisini gösterdi, alnı ve burnu pırıl pırıl yağ parlayan biri değilim artık herkese tavsiye ederim
cilt tipinizi ve diğer ihtiyaçlarınızı belirtirseniz yardımcı olurum.
Amway'in artistry göz kaleminden aldım daha doğrusu göz kaleminin içini aldım ve inanılmaz küçücük bişey geldi ve iade etmek istiyorum.
Kendim üye değilim yakın bir arkadaşımdan aldım o da yeni üye oldu onuda zor durumda bırakmak istemiyorum kalemi hiç kullanmadım.
Amway'de ürün iade sistemi nasıl işliyor mesela Avon'da iade etmek çok kolaydır siparişin geldiği zaman kargocuya verirsin istenmeyen ürünü hemen gider ve parası sizden 1 ay içinde düşer Oriflame'de ise baya zordur insan iade etmekten vazgeçer.
Benim öğrenmek istediğim Amway'de iade olayı nasıl kolaysa arkadaşıma iade etmek istediğimi söyleyeceğimde umarım yardımcı olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?