-
- Konu Sahibi nurbanuelvin
Yukarıda yazdım canım yaşadıklarımı . Yumurtaların için prp eksozom bişey yaptırdın mı yaşın kaç bir feKaç amh ile hamile kaldınız acaba ? Ilk denemede mi oldu ? Ksc yumurta kaç embriyo oldu bilgi verirseniz sevinirim benimde düşük amh çok düşük benim 1-2 yumurtam oluyor gelsimedi diyip tedavimi iptal ediyorlar sonradan gelişip kist oluyor operasyon yapıyorlar tekrar yine 2 yumurta gelişmedi denilip iptal edildi ignelerle geldiim sağlamıyor biri 6 mm biri 7mm de kaldı. Sonradan büyüyüp kist olacaklar diye korkuyorum Bende
Yaşım 32 geçen ay prp yapıldı evet cnmYukarıda yazdım canım yaşadıklarımı . Yumurtaların için prp eksozom bişey yaptırdın mı yaşın kaç bir fe
Prp sana fayda sağlar bana sağlamıştı . 0.40 amh yumurta sayım 4-5 bazen 3 aydan aya değişiyordu .Yaşım 32 geçen ay prp yapıldı evet cnm
Okuyayım cnm
Prp sana fayda sağlar bana sağlamıştı . 0.40 amh yumurta sayım 4-5 bazen 3 aydan aya değişiyordu .
Prolaktinin fsh yüksek mi o da kaliteyi etkiliyor . Eşinin sperm sayısı kalitesi iyi olmalı
Daha önce hacamat oldun mu ? Sana tavsiyem rahim kanlanması için corasprin kullan . Ayrıyetten tüp bebek yapacağın zaman incir kürü . Sabah 2 kuru incir kaynatıp içeceksin akşamda aynı şekilde . Aç karnına . Ve sağlıklı beslen hep yeşillik ye , beyaz ekmeği kes tam buğday al . Sabah akşam tempolu hızlı yürü ve bacak açıp kapama hareketi yap rahim kanlansın .Prp bana fayda sağlamadı henüz ama sonradan olur mu bilmiyorum. Prolaktinim güzel
Fsh cok yüksekti ama düştü 11 e düşmüştü en son belki daha da düşmüştür. Eşimin sperm sayısı 145 milyon ileri hareket biraz düşük %35 ama hiç sigara dahi içmiyor ona doğal yolla olur demişlerdi benden sbeep olmuyor 1-2 yumurtam oluyor ancak onlarda 2 tedavilerde gelismedi ignelerle işlem yapamadılar henüz hiç opu olamadim bilmiyorum ne olacak 2 ay ara verelim dedi doktor belki baska dokfora giderim
Coraspin kullanıyorum her gün 100 mg. Kan pıhtılaşması riskim var zaten. Yok hiç olmadım güvenilir birini bulsam olmak isterdim açıkçası. Inciri bu ay zeytinyağına yatırıp yedim ama kaynatarak hiç denemedim teşekkür ederim bir de o şekilde deneyim fayda sağlar inşallah. Ekmeği geçen sene aralıktan beri yemiyorum kestim tamamen. Sağlıklı besleniyorum hatta yumurta kalitesi artirici beslenme bile almıştım diyetisyenden yaptım ama fayda etmemişti ve çok strese soktu beni kendimce besleniyorum şu an. Zaten hayatımda hiç sigara alkol kullanmadım bu nasıl başıma geldi onu da bilmiyorum. Yeşillik çok yiyorum zeytinyağı ve tereyağ kullanıyorum genelde yemeklere. Yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum. Yürüyüş de çok yaptım bu ay özellikle bayağı yaptım zaten az yumurtam var hiç değilse kaliteli çıksın diye ama sonuç bu şekilde oldu. Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim hacamat için iyi bi yer bulursam bende denemek istiyorum. Inciri de deneyeceğim muhakkak umarım fayda sağlarDaha önce hacamat oldun mu ? Sana tavsiyem rahim kanlanması için corasprin kullan . Ayrıyetten tüp bebek yapacağın zaman incir kürü . Sabah 2 kuru incir kaynatıp içeceksin akşamda aynı şekilde . Aç karnına . Ve sağlıklı beslen hep yeşillik ye , beyaz ekmeği kes tam buğday al . Sabah akşam tempolu hızlı yürü ve bacak açıp kapama hareketi yap rahim kanlansın .
Amh değerinin genel geçerliliği yok ki…Kızlar merhaba gebelik düşündüğüm için tüm kontrollerimi yaptırdım. Smear temiz, tsh, lh, e2 prolaktin vs normal. Ultrason ile alttan muayene oldum dört farklı doktora, dördü de rezervimin çok iyi oldığunu söyledi. Ancak amh değerim 0.70 ve doktorlardan ikisi tüp bebeğe başla hemen derken, diğer ikisi de ultrason çok iyi sen doğal yolla kalırsın dediler. Prezervatif ile korunuyorduk ve eylülde bıraktık ancak o ay da iş stresleri olduğundan geri çekilme yöntemi uyguladık. Tam olarak korunmasız ilişki iki aydır oldu ve ikisinde de gebelik oluşmadı. Sizce ne yapmalıyım? Bu ay için eğriçayırın arı sütü polen propolisini aldım ve eşime de her ihrimale karşı bir aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum. Düşük amh ile doğal gebe kalanınınız oldu mu? Doktorların hepsi ayrı telden çalıyor kafayı yiyeceğim artık
Coraspriini tedavi sürecinde için diyorlar sen adet olmaya yakın bırak kullanma her ay iç . İnciride tüp olacağın zaman yap şy an değil özellikle kaynatıp içeceksin . Yürümeye spora sağlıklı beslenmeye devamm . Havuz yaptırırsın . Nerede tedavi oluyorsun şehir hastaneCoraspin kullanıyorum her gün 100 mg. Kan pıhtılaşması riskim var zaten. Yok hiç olmadım güvenilir birini bulsam olmak isterdim açıkçası. Inciri bu ay zeytinyağına yatırıp yedim ama kaynatarak hiç denemedim teşekkür ederim bir de o şekilde deneyim fayda sağlar inşallah. Ekmeği geçen sene aralıktan beri yemiyorum kestim tamamen. Sağlıklı besleniyorum hatta yumurta kalitesi artirici beslenme bile almıştım diyetisyenden yaptım ama fayda etmemişti ve çok strese soktu beni kendimce besleniyorum şu an. Zaten hayatımda hiç sigara alkol kullanmadım bu nasıl başıma geldi onu da bilmiyorum. Yeşillik çok yiyorum zeytinyağı ve tereyağ kullanıyorum genelde yemeklere. Yürüyüş yapıyorum bol su içiyorum. Yürüyüş de çok yaptım bu ay özellikle bayağı yaptım zaten az yumurtam var hiç değilse kaliteli çıksın diye ama sonuç bu şekilde oldu. Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim hacamat için iyi bi yer bulursam bende denemek istiyorum. Inciri de deneyeceğim muhakkak umarım fayda sağlar
Kac yumurtan görünüyor cnm ultrasonda? 5-6 nin üstündeyse bence doğal gebe kalabilirsin biraz yumurta kalitesine ve sperm kalitesine destek vererek. Benim amh de düşük 003 ben 2 senedir gebe kalamadım o zaman amh kacti bilmiyorum ilk kez bu sene olcturdum muhtemelen daha fazladir o zaman yumurta sayim şu an 32 yaşındayım. Ne yaptıysam olmadı ultrasonda 2 tane yumurtam görünüyor. Tup bebekle de 2 kere tedavi iptali yaşadım yumurtalar gelişim göstermedi diye. Siz daha yeni korunmayı bırakmışsınız en azından mayısa kadar doğal dene eğer olmuyorsa çok zaman kaybetme birden de düşebiliyor bu ne yazık ki. Yani demek istediğim henüz daha deneme süreciniz bile çok az olmuş biraz deneme süresi verin kendinize denemeden tüp bebeğe gitme derim ben. Benim amh bu kadar düşük olmasına rağmen bu yandan tüp bebek için çabalıyorum bi yandan doğal deniyorum tabi sonuç alamadım şu an. Benim bi arkadaşım 0,3 amh ile ultrasonda 4 yumurtası vardı gebe kaldı doğal yolla deneme süreleri 1 buçuk sene filandı. Ovulasyon testi al onla yumurtlama gününü bul bir gebenin günlüğü sayfası var orda düşük amh ile çok gebe kalan var hormon testlerini sayfa sahibine at bi yorumlasınKızlar merhaba gebelik düşündüğüm için tüm kontrollerimi yaptırdım. Smear temiz, tsh, lh, e2 prolaktin vs normal. Ultrason ile alttan muayene oldum dört farklı doktora, dördü de rezervimin çok iyi oldığunu söyledi. Ancak amh değerim 0.70 ve doktorlardan ikisi tüp bebeğe başla hemen derken, diğer ikisi de ultrason çok iyi sen doğal yolla kalırsın dediler. Prezervatif ile korunuyorduk ve eylülde bıraktık ancak o ay da iş stresleri olduğundan geri çekilme yöntemi uyguladık. Tam olarak korunmasız ilişki iki aydır oldu ve ikisinde de gebelik oluşmadı. Sizce ne yapmalıyım? Bu ay için eğriçayırın arı sütü polen propolisini aldım ve eşime de her ihrimale karşı bir aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum. Düşük amh ile doğal gebe kalanınınız oldu mu? Doktorların hepsi ayrı telden çalıyor kafayı yiyeceğim artık
Amh hormonu konusunda bir fikrim yok canım ama benim pregestan 0,59 çıkmıştı asla hamile kalamayacağımı söylemişti doktor fakat hatalı ölçümmüş bundan 1 ay sonra hamile kaldım , korunmayı bıraktıktan sonra 5 ayda hamile kaldım en az 1 yıl deneyin olmazsa bize gelin diyor doktorlar bence tüp bebek için acele etmeyin.Kızlar merhaba gebelik düşündüğüm için tüm kontrollerimi yaptırdım. Smear temiz, tsh, lh, e2 prolaktin vs normal. Ultrason ile alttan muayene oldum dört farklı doktora, dördü de rezervimin çok iyi oldığunu söyledi. Ancak amh değerim 0.70 ve doktorlardan ikisi tüp bebeğe başla hemen derken, diğer ikisi de ultrason çok iyi sen doğal yolla kalırsın dediler. Prezervatif ile korunuyorduk ve eylülde bıraktık ancak o ay da iş stresleri olduğundan geri çekilme yöntemi uyguladık. Tam olarak korunmasız ilişki iki aydır oldu ve ikisinde de gebelik oluşmadı. Sizce ne yapmalıyım? Bu ay için eğriçayırın arı sütü polen propolisini aldım ve eşime de her ihrimale karşı bir aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum. Düşük amh ile doğal gebe kalanınınız oldu mu? Doktorların hepsi ayrı telden çalıyor kafayı yiyeceğim artık
0.95 amh ile 3. Ayda doğal yoldan hamile kaldım benim de aynı şekilde ultrason iyi kan sonucum kötüydü yaşım 28Kızlar merhaba gebelik düşündüğüm için tüm kontrollerimi yaptırdım. Smear temiz, tsh, lh, e2 prolaktin vs normal. Ultrason ile alttan muayene oldum dört farklı doktora, dördü de rezervimin çok iyi oldığunu söyledi. Ancak amh değerim 0.70 ve doktorlardan ikisi tüp bebeğe başla hemen derken, diğer ikisi de ultrason çok iyi sen doğal yolla kalırsın dediler. Prezervatif ile korunuyorduk ve eylülde bıraktık ancak o ay da iş stresleri olduğundan geri çekilme yöntemi uyguladık. Tam olarak korunmasız ilişki iki aydır oldu ve ikisinde de gebelik oluşmadı. Sizce ne yapmalıyım? Bu ay için eğriçayırın arı sütü polen propolisini aldım ve eşime de her ihrimale karşı bir aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum. Düşük amh ile doğal gebe kalanınınız oldu mu? Doktorların hepsi ayrı telden çalıyor kafayı yiyeceğim artık