- Konu Sahibi nurbanuelvin
Teşekkür ederim . Yaşım 31 oldu 0.40 amhmerhaba öncelikle hayırlısı olsun peki yaşınız ve amh kaçtı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim . Yaşım 31 oldu 0.40 amhmerhaba öncelikle hayırlısı olsun peki yaşınız ve amh kaçtı
Tutmayan yok oluyor kendiliğinden evet nasip oldu 1 tanesi tuttu şükürler olsun . Çok uğraştım çok pes etmedim umudumu kaybetmedim . Açıkçası maddiyata bakıyor.Benim de ikincisinde fsh yükseldi ama iki güzel yumurta çıktı embriyolar gelişti ikisi transfer oldu ama aklım hep fsh yüksekliğinde iyiken tutmadı şimdi mi tutacak diyorum aşırı stresli bir insanım dört senedir de uğraşıyorum belki de yanlış yollar deniyorum bilmiyorum stresi bırakmam lazım. Su an hamile misiniz çok sevindim iki embriyodan biri mi tuttu tutmayan ne oluyor bu arada hamileyken adetle mi çıkıyor onu merak ediyorum
Canım ben de pes etmeyi düşünmüyorum asla . Yumurtalarım var olduğu sürece bir aksilik çıkmazsa . Tamam inşallah onu hiç duymadım ama deneyeceğim tutmazsa bu. 17si test günüm bakalım korkuyorum çok Allah büyüktürTutmayan yok oluyor kendiliğinden evet nasip oldu 1 tanesi tuttu şükürler olsun . Çok uğraştım çok pes etmedim umudumu kaybetmedim . Açıkçası maddiyata bakıyor.
Pes etme embriyon varsa güven . Bi de bağışıklığın için serum rahim aşısı yaptır transfer zamanı tutunsun diye
Amh aynı benim sizinle 34 yaşındayım ben ama . 30 yaşında öğrendim Amh ve eşimin inadı yüzünden bu seneye kaldı tüp bebek. Yaş çok önemli biliyorum ama elimden geleni yapıyorumTeşekkür ederim . Yaşım 31 oldu 0.40 amh
FSH 14 olmasina ragmen gebelik oldu. Haberi bugün aldim. Hic ama hic stress yapmayin. Stres yapmayin! Stres cok etkiliyorEvet çok haklısınız ben de dikkat edeceğim ama öğrendiğimden beri çok ağır depresyona girdim adetlerim düzenli olsa da bence alakası yok. Sizin durumunuz nasıl gebelik oldu mu
Allahın izniyle inşallah tutar . Tutmazsa yine dediklerimi yapın tutunma şansını arttırıyor embriyo glue(yapıştırıcı) maalesef eşler öyle anlamıyor bizde 2 senemiz boşa gitmişti . Üstelik eşimin sperm sayısı düşüktüCanım ben de pes etmeyi düşünmüyorum asla . Yumurtalarım var olduğu sürece bir aksilik çıkmazsa . Tamam inşallah onu hiç duymadım ama deneyeceğim tutmazsa bu. 17si test günüm bakalım korkuyorum çok Allah büyüktür
Yaaaaa nasıl sevindim sizin için darısı tüm isteyenlere hepimize gözünüz aydın tamam olumsuzlukları çıkarmam lazım kafamdan ilki olumsuz olunca sanki hep öyle olacak gibi geliyor. Sizde belirti var mıydı kaçıncı gün embriyoydu.FSH 14 olmasina ragmen gebelik oldu. Haberi bugün aldim. Hic ama hic stress yapmayin. Stres yapmayin! Stres cok etkiliyor
Canım inşallah ikisinde de detaylı bir şey yapamadık çok acele oldu bu olmazsa daha dikkatli davranacağım eşinizin sperm sayısı kaç çok mu düşük benimki önce 11 sonra 6 sonda tekrar 12 oldu sayı dışında her şey güzel ben problem bende diye düşünüyorumAllahın izniyle inşallah tutar . Tutmazsa yine dediklerimi yapın tutunma şansını arttırıyor embriyo glue(yapıştırıcı) maalesef eşler öyle anlamıyor bizde 2 senemiz boşa gitmişti . Üstelik eşimin sperm sayısı düşüktü
Yükselir diye bekledik ama olan kadına oluyor
benimki 4. deneme. Hatta FSH git gide yükseliyordu doktorlar bir an önce baslayalim diyordu yoksa cok zor olur. Ona ragmen tuttu. Meryem suresini okuyun! Faydasini çok gördüm. Rabbim sizi de sevindirsin. Olacak insallah.Yaaaaa nasıl sevindim sizin için darısı tüm isteyenlere hepimize gözünüz aydın tamam olumsuzlukları çıkarmam lazım kafamdan ilki olumsuz olunca sanki hep öyle olacak gibi geliyor. Sizde belirti var mıydı kaçıncı gün embriyoydu.
Canım nerde yaptırdın tedaviyi . Tekrardan tebrik ederim meryem suresini ve birçok şeyi denedim henüz gerçekleşmedi yaptığım şeyler maalesef. Umudum gidiyor sanki fsh yüksek çıkınca da daha da korktum şimdi test gününden daha önce adet olmaktan korkuyorum öyle bir his geldibenimki 4. deneme. Hatta FSH git gide yükseliyordu doktorlar bir an önce baslayalim diyordu yoksa cok zor olur. Ona ragmen tuttu. Meryem suresini okuyun! Faydasini çok gördüm. Rabbim sizi de sevindirsin. Olacak insallah.
Canım o ağrılar kasık ağrıları embriyo yerleştiği için oluyor diye biliyorum adet belirtisi diye bilmiyorum ben . Hala adet olacakmış hissi nasıl geliyor Kasık ağrısı mıhatta bu sefer de olmicak dedim cuünkü adet olacakmis gibi agrilarim vardi transferden sonra. Hatta hala var. Her an adet olacakmis gibiyim. Ümitsiz olmayin! daha gencsiniz! Çok dua edin.
Canım inşallah ikisinde de detaylı bir şey yapamadık çok acele oldu bu olmazsa daha dikkatli davranacağım eşinizin sperm sayısı kaç çok mu düşük benimki önce 11 sonra 6 sonda tekrar 12 oldu sayı dışında her şey güzel ben problem bende diye düşünüyorum
Canım tüp bebeğin erken menopozla ilgisi var mı. Çünkü benim fsh cok iyiydi ilk tüp bebekten sonra bir fırlamış şok oldum hormon yükledikleri için mi . Ben de hiç istemiyorum ama dört senedir deniyorum olmayınca menopoza girersin yumurtlar biter diye korkuttular. Eşimle çok takviye aldık rahmim çok iyi sperm 12 milyon her şey iyi düşüktü yükseldi . İkinci tüp bebek tutmazsa yapmayıp Allaha bırakacağım çok yoruldum zaten az yumurta topluyorlar aynı şeyAmh değerinn genel geçerliliği yok ki.
Ultrasonda yumurtaların sağlıklı ve doktorlar sorun girmiyorsa tüp bebeğe başlama.
Bana gereksiz yere 2 tüp bebek uygulandı bu sebepten erken menapoz belası ile uğraşıyorum.
Vucudunu güçlendir.
Temiz gıda.
Günde 1 saat yürü
Tüplerin açık ve rahimde ve spermde sorun yoksa yumurtlama günlerini değerlendir…
Çok teskkehr ederim canım iyi ki burası var sizinle konuşmak çok iyi geliyor bana dua edin olur mh çok uğraştım emek verdim Allah isteyen herkese versin inşallah. Su hayatta istediğim en çok istediğim şey evlat olmadan hasretini çekiyorum . İnsallah yazacağım buraya . Canım konudan bağımsız kasıklarımda çok ağrı var dün bugün 6 7. Gun korktum erken adet olmayayım diye normal mi bu ağrılar ben normalde adet sancısı da görmem böyle ağrılıEşimin sperm sayısı bitecek kadar azaldı binlerde ayrıyettren varikoseli var hem ama hem varikosel birleşince baya zor oldu . İnşallah güzel haberler alırsın canım emeklerinin karşılığını göresin . Bana hep yazabilirsin yönlendirirm ama inşallah gerek kalmaz tutar
İnşallah hayırlısıyla tutsun canım . Kaçıncı günün bugünÇok teskkehr ederim canım iyi ki burası var sizinle konuşmak çok iyi geliyor bana dua edin olur mh çok uğraştım emek verdim Allah isteyen herkese versin inşallah. Su hayatta istediğim en çok istediğim şey evlat olmadan hasretini çekiyorum . İnsallah yazacağım buraya . Canım konudan bağımsız kasıklarımda çok ağrı var dün bugün 6 7. Gun korktum erken adet olmayayım diye normal mi bu ağrılar ben normalde adet sancısı da görmem böyle ağrılı
inan bel agrisi, yani bildigin adet agrisi var. Hcg degeri iyi olmasina ragmen yine agrilar var. Yani adet agrilarina cok benziyorCanım o ağrılar kasık ağrıları embriyo yerleştiği için oluyor diye biliyorum adet belirtisi diye bilmiyorum ben . Hala adet olacakmış hissi nasıl geliyor Kasık ağrısı mı
Düşük amh ile gebe kalınıyor ama eşininiz spermi iyiyse ona baktırmak gerekir . Amh ve yaş düşünce kalitede bazen düşüyor biraz doğal deneyip tüp bebeğe yönelirsiniz ama korkmayın. Ben de amh düşük ama eşiminfe sperm sayısı düşüştü o yüzden tüp bebek yaptırdık gebeyim şu an yaşım 31 . Size tavsiyem kendini sıkmayın herşeyinizi kontrol ettirin hormon tahlillerinizi prolektinde önemli fsh da
Doktor ultrasonla bakıp iyi dediyse takma kafana çok düşük değil benim 0.29 ben umudumu kaybetmedim Allahtan umut kesilmez Rabbime güvenKızlar merhaba gebelik düşündüğüm için tüm kontrollerimi yaptırdım. Smear temiz, tsh, lh, e2 prolaktin vs normal. Ultrason ile alttan muayene oldum dört farklı doktora, dördü de rezervimin çok iyi oldığunu söyledi. Ancak amh değerim 0.70 ve doktorlardan ikisi tüp bebeğe başla hemen derken, diğer ikisi de ultrason çok iyi sen doğal yolla kalırsın dediler. Prezervatif ile korunuyorduk ve eylülde bıraktık ancak o ay da iş stresleri olduğundan geri çekilme yöntemi uyguladık. Tam olarak korunmasız ilişki iki aydır oldu ve ikisinde de gebelik oluşmadı. Sizce ne yapmalıyım? Bu ay için eğriçayırın arı sütü polen propolisini aldım ve eşime de her ihrimale karşı bir aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum. Düşük amh ile doğal gebe kalanınınız oldu mu? Doktorların hepsi ayrı telden çalıyor kafayı yiyeceğim artık