AMH ve Ultrason sonuçlarım LÜTFEN BAKABİLİR MİSİNİZ KIZLAR :(

Tutmayan yok oluyor kendiliğinden evet nasip oldu 1 tanesi tuttu şükürler olsun . Çok uğraştım çok pes etmedim umudumu kaybetmedim . Açıkçası maddiyata bakıyor.
Pes etme embriyon varsa güven . Bi de bağışıklığın için serum rahim aşısı yaptır transfer zamanı tutunsun diye

Canım ben de pes etmeyi düşünmüyorum asla . Yumurtalarım var olduğu sürece bir aksilik çıkmazsa . Tamam inşallah onu hiç duymadım ama deneyeceğim tutmazsa bu. 17si test günüm bakalım korkuyorum çok Allah büyüktür

Evet çok haklısınız ben de dikkat edeceğim ama öğrendiğimden beri çok ağır depresyona girdim adetlerim düzenli olsa da bence alakası yok. Sizin durumunuz nasıl gebelik oldu mu
FSH 14 olmasina ragmen gebelik oldu. Haberi bugün aldim. Hic ama hic stress yapmayin. Stres yapmayin! Stres cok etkiliyor

Allahın izniyle inşallah tutar . Tutmazsa yine dediklerimi yapın tutunma şansını arttırıyor embriyo glue(yapıştırıcı) maalesef eşler öyle anlamıyor bizde 2 senemiz boşa gitmişti . Üstelik eşimin sperm sayısı düşüktü
Yükselir diye bekledik ama olan kadına oluyor

FSH 14 olmasina ragmen gebelik oldu. Haberi bugün aldim. Hic ama hic stress yapmayin. Stres yapmayin! Stres cok etkiliyor
Yaaaaa nasıl sevindim sizin için darısı tüm isteyenlere hepimize gözünüz aydın tamam olumsuzlukları çıkarmam lazım kafamdan ilki olumsuz olunca sanki hep öyle olacak gibi geliyor. Sizde belirti var mıydı kaçıncı gün embriyoydu.

Canım inşallah ikisinde de detaylı bir şey yapamadık çok acele oldu bu olmazsa daha dikkatli davranacağım eşinizin sperm sayısı kaç çok mu düşük benimki önce 11 sonra 6 sonda tekrar 12 oldu sayı dışında her şey güzel ben problem bende diye düşünüyorum

benimki 4. deneme. Hatta FSH git gide yükseliyordu doktorlar bir an önce baslayalim diyordu yoksa cok zor olur. Ona ragmen tuttu. Meryem suresini okuyun! Faydasini çok gördüm. Rabbim sizi de sevindirsin. Olacak insallah.

hatta bu sefer de olmicak dedim cuünkü adet olacakmis gibi agrilarim vardi transferden sonra. Hatta hala var. Her an adet olacakmis gibiyim. Ümitsiz olmayin! daha gencsiniz! Çok dua edin.

benimki 4. deneme. Hatta FSH git gide yükseliyordu doktorlar bir an önce baslayalim diyordu yoksa cok zor olur. Ona ragmen tuttu. Meryem suresini okuyun! Faydasini çok gördüm. Rabbim sizi de sevindirsin. Olacak insallah.
Canım nerde yaptırdın tedaviyi . Tekrardan tebrik ederim meryem suresini ve birçok şeyi denedim henüz gerçekleşmedi yaptığım şeyler maalesef. Umudum gidiyor sanki fsh yüksek çıkınca da daha da korktum şimdi test gününden daha önce adet olmaktan korkuyorum öyle bir his geldi

hatta bu sefer de olmicak dedim cuünkü adet olacakmis gibi agrilarim vardi transferden sonra. Hatta hala var. Her an adet olacakmis gibiyim. Ümitsiz olmayin! daha gencsiniz! Çok dua edin.
Canım o ağrılar kasık ağrıları embriyo yerleştiği için oluyor diye biliyorum adet belirtisi diye bilmiyorum ben . Hala adet olacakmış hissi nasıl geliyor Kasık ağrısı mı

Amh değerinn genel geçerliliği yok ki.
Ultrasonda yumurtaların sağlıklı ve doktorlar sorun girmiyorsa tüp bebeğe başlama.

Bana gereksiz yere 2 tüp bebek uygulandı bu sebepten erken menapoz belası ile uğraşıyorum.

Vucudunu güçlendir.
Temiz gıda.
Günde 1 saat yürü
Tüplerin açık ve rahimde ve spermde sorun yoksa yumurtlama günlerini değerlendir…

Eşimin sperm sayısı bitecek kadar azaldı binlerde ayrıyettren varikoseli var hem ama hem varikosel birleşince baya zor oldu . İnşallah güzel haberler alırsın canım emeklerinin karşılığını göresin . Bana hep yazabilirsin yönlendirirm ama inşallah gerek kalmaz tutar

Canım tüp bebeğin erken menopozla ilgisi var mı. Çünkü benim fsh cok iyiydi ilk tüp bebekten sonra bir fırlamış şok oldum hormon yükledikleri için mi . Ben de hiç istemiyorum ama dört senedir deniyorum olmayınca menopoza girersin yumurtlar biter diye korkuttular. Eşimle çok takviye aldık rahmim çok iyi sperm 12 milyon her şey iyi düşüktü yükseldi . İkinci tüp bebek tutmazsa yapmayıp Allaha bırakacağım çok yoruldum zaten az yumurta topluyorlar aynı şey

Çok teskkehr ederim canım iyi ki burası var sizinle konuşmak çok iyi geliyor bana dua edin olur mh çok uğraştım emek verdim Allah isteyen herkese versin inşallah. Su hayatta istediğim en çok istediğim şey evlat olmadan hasretini çekiyorum . İnsallah yazacağım buraya . Canım konudan bağımsız kasıklarımda çok ağrı var dün bugün 6 7. Gun korktum erken adet olmayayım diye normal mi bu ağrılar ben normalde adet sancısı da görmem böyle ağrılı

İnşallah hayırlısıyla tutsun canım . Kaçıncı günün bugün

Canım o ağrılar kasık ağrıları embriyo yerleştiği için oluyor diye biliyorum adet belirtisi diye bilmiyorum ben . Hala adet olacakmış hissi nasıl geliyor Kasık ağrısı mı
inan bel agrisi, yani bildigin adet agrisi var. Hcg degeri iyi olmasina ragmen yine agrilar var. Yani adet agrilarina cok benziyor

Kaç amh ile hamile kaldınız acaba ? Ilk denemede mi oldu ? Ksc yumurta kaç embriyo oldu bilgi verirseniz sevinirim benimde düşük amh çok düşük benim 1-2 yumurtam oluyor gelsimedi diyip tedavimi iptal ediyorlar sonradan gelişip kist oluyor operasyon yapıyorlar tekrar yine 2 yumurta gelişmedi denilip iptal edildi ignelerle geldiim sağlamıyor biri 6 mm biri 7mm de kaldı. Sonradan büyüyüp kist olacaklar diye korkuyorum Bende

Doktor ultrasonla bakıp iyi dediyse takma kafana çok düşük değil benim 0.29 ben umudumu kaybetmedim Allahtan umut kesilmez Rabbime güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…