• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük Amh (0,1) ve Yumurtalık Gözükmemesi

MMe
5 kere yumurta toplandı 1. Denemede 2 yumurta 3. Gün bir tane 2. Denemede sadece 1 yumurta görüldü toplandı 3. Günde dondu diğer tüm toplamalarda ya boş çıktı ya döllenmedi . Neden devam ettin derseniz son 3 toplamaya yedekte yumurta kalsın dedim ama nasip olmadı 2 tane 3. Gün embriyonun biri tuttu şükür 🙏 demem o ki bende sadece bir yumurta gözüktü her seferinde olacağı varsa oluyor
Merhaba nerede tedavi gördünüz acaba? Benimde çok düşük amh 003 bendede 1 maksimum 2 yumurta gözüküyor ama büyümüyor denilip tedavi iptal ediliyor iki seferdir

Merhaba. Umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Öncelikle size kendi doktorumu önereceğim. Serdar koç. Benim de ilk tedavimde 4 tane toplandı. 2 si boş çıktı. 4. Denememde serdar hocayı buldum. Takviyelerle birlikte 17 tane toplandı. 8 tane 5.gün embriyosu oldu. Şuan ikizlerimi bekliyorum.
Ben günde 2 tane redostim, 1 tane ımprly, folic us kullandım. Doktorum da yumurta geliştirici iğne ve femera kullandırdı. Serdar hoca işinde çok iyi. İlk muayesi ücretsiz. İnstagramdan araştırın isterseniz. Düşük amh uzmanlık alanlarından :)
Merhabalar, bende Serdar Koç'a görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Siz orada tedaviye başlamadan önce Amh değeriniz kaçtı acabaa?? Doktorun başarı oranı nasıl acabaa?? Bende araştırma yapıyorum da 6 ncı denemeyi düşünüyorum. Yeni transferim oldu çok umutluyduk ama maleseff başarısız sonuç aldık.

Merhaba. Umutsuzluğa kapılmayın lütfen. Öncelikle size kendi doktorumu önereceğim. Serdar koç. Benim de ilk tedavimde 4 tane toplandı. 2 si boş çıktı. 4. Denememde serdar hocayı buldum. Takviyelerle birlikte 17 tane toplandı. 8 tane 5.gün embriyosu oldu. Şuan ikizlerimi bekliyorum.
Ben günde 2 tane redostim, 1 tane ımprly, folic us kullandım. Doktorum da yumurta geliştirici iğne ve femera kullandırdı. Serdar hoca işinde çok iyi. İlk muayesi ücretsiz. İnstagramdan araştırın isterseniz. Düşük amh uzmanlık alanlarından :)
Merhabalar, bende Serdar Koç'a görüşmeye gitmeyi düşünüyorum. Siz orada tedaviye başlamadan önce Amh değeriniz kaçtı acabaa?? Doktorun başarı oranı nasıl acabaa?? Bende araştırma yapıyorum da 6 ncı denemeyi düşünüyorum. Yeni transferim oldu çok umutluyduk ama maleseff başarısız sonuç aldık.

Merhaba. Serdar hocaya başlamadan bir yıl önce amh 0.79 su. Başarı oranı çok yüksek. Bir görüşmeye giderseniz kendiniz de görürsünüz. İlk görüşme ücretsiz zaten.

Merhaba gittiniz mi Serdar beye olumlu sonıç alabildiniz mi

Back