- 1 Ağustos 2024
- 18
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi nurbanuelvin
Kızlar merhaba gebelik düşündüğüm için tüm kontrollerimi yaptırdım. Smear temiz, tsh, lh, e2 prolaktin vs normal. Ultrason ile alttan muayene oldum dört farklı doktora, dördü de rezervimin çok iyi oldığunu söyledi. Ancak amh değerim 0.70 ve doktorlardan ikisi tüp bebeğe başla hemen derken, diğer ikisi de ultrason çok iyi sen doğal yolla kalırsın dediler. Prezervatif ile korunuyorduk ve eylülde bıraktık ancak o ay da iş stresleri olduğundan geri çekilme yöntemi uyguladık. Tam olarak korunmasız ilişki iki aydır oldu ve ikisinde de gebelik oluşmadı. Sizce ne yapmalıyım? Bu ay için eğriçayırın arı sütü polen propolisini aldım ve eşime de her ihrimale karşı bir aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum. Düşük amh ile doğal gebe kalanınınız oldu mu? Doktorların hepsi ayrı telden çalıyor kafayı yiyeceğim artık
Fsh hormonu çok değişken değil mi Amh daha güvenilir buluyorlarbenim amh 1.2‘iken doktor bir an önce başla demişti. fakat amh‘dan ziyade FSH hormonu cok daha önemli!
Yumurta rezerviniz kaçtı kaç yumurta gördüler ultrasonda belki Amh testi yanlıstırKızlar yaşım 30 bu arada
Düşük amh ile gebe kalınıyor ama eşininiz spermi iyiyse ona baktırmak gerekir . Amh ve yaş düşünce kalitede bazen düşüyor biraz doğal deneyip tüp bebeğe yönelirsiniz ama korkmayın. Ben de amh düşük ama eşiminfe sperm sayısı düşüştü o yüzden tüp bebek yaptırdık gebeyim şu an yaşım 31 . Size tavsiyem kendini sıkmayın herşeyinizi kontrol ettirin hormon tahlillerinizi prolektinde önemli fsh daKızlar merhaba gebelik düşündüğüm için tüm kontrollerimi yaptırdım. Smear temiz, tsh, lh, e2 prolaktin vs normal. Ultrason ile alttan muayene oldum dört farklı doktora, dördü de rezervimin çok iyi oldığunu söyledi. Ancak amh değerim 0.70 ve doktorlardan ikisi tüp bebeğe başla hemen derken, diğer ikisi de ultrason çok iyi sen doğal yolla kalırsın dediler. Prezervatif ile korunuyorduk ve eylülde bıraktık ancak o ay da iş stresleri olduğundan geri çekilme yöntemi uyguladık. Tam olarak korunmasız ilişki iki aydır oldu ve ikisinde de gebelik oluşmadı. Sizce ne yapmalıyım? Bu ay için eğriçayırın arı sütü polen propolisini aldım ve eşime de her ihrimale karşı bir aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum. Düşük amh ile doğal gebe kalanınınız oldu mu? Doktorların hepsi ayrı telden çalıyor kafayı yiyeceğim artık
ikiside degisiyor ama FSH yumurta kalitesini gösteriyor. Amh sadece yumurta sayisini gösterir. Doktorlar kalite daha önemli diyor. Hatta benim kadin doktoru FSH‘ya daha cok bakiyor. Amh zaten ultrason‘da cikiyor diyor.Fsh hormonu çok değişken değil mi Amh daha güvenilir buluyorlar
Bir şey sorabilir miyim size. Benim haziran gibi ilk tüp bebek zamanımda fsh 3.4 ama tutmadı ben yumurtalarımdan şüphelenmiştim ama olgun olgun demişti doktor sonra tekrar başladım geçen ay şok oldum üç ayda 28 kabus gibi oldu hayatım menopoza giriyorum dedim bu kadar nasıl yükselir düzenli artarsa öyle dedi doktor ama yumurtamın geliştiğine bakınca tedaviyi iptal etmedi dediğiniz gibi biliyorum ben de embriyom gelişti transfer etti şayet öyleyse yumurtam kaliteli değildi ve sonuç kötü olacak gibi . Nasıl düşer bu fsh ki ben hayatıma çekidüzen verdikten sonra daha da yükseldi sigara az içiyordum bıraktım saglıklıbeslenme arttırdımikiside degisiyor ama FSH yumurta kalitesini gösteriyor. Amh sadece yumurta sayisini gösterir. Doktorlar kalite daha önemli diyor. Hatta benim kadin doktoru FSH‘ya daha cok bakiyor. Amh zaten ultrason‘da cikiyor diyor.
Merhaba hayırlı olsun nasıldı süreciniz kaç yumurta toplandı . Fsh sizin değişken miydiDüşük amh ile gebe kalınıyor ama eşininiz spermi iyiyse ona baktırmak gerekir . Amh ve yaş düşünce kalitede bazen düşüyor biraz doğal deneyip tüp bebeğe yönelirsiniz ama korkmayın. Ben de amh düşük ama eşiminfe sperm sayısı düşüştü o yüzden tüp bebek yaptırdık gebeyim şu an yaşım 31 . Size tavsiyem kendini sıkmayın herşeyinizi kontrol ettirin hormon tahlillerinizi prolektinde önemli fsh da
Kızlar merhaba gebelik düşündüğüm için tüm kontrollerimi yaptırdım. Smear temiz, tsh, lh, e2 prolaktin vs normal. Ultrason ile alttan muayene oldum dört farklı doktora, dördü de rezervimin çok iyi oldığunu söyledi. Ancak amh değerim 0.70 ve doktorlardan ikisi tüp bebeğe başla hemen derken, diğer ikisi de ultrason çok iyi sen doğal yolla kalırsın dediler. Prezervatif ile korunuyorduk ve eylülde bıraktık ancak o ay da iş stresleri olduğundan geri çekilme yöntemi uyguladık. Tam olarak korunmasız ilişki iki aydır oldu ve ikisinde de gebelik oluşmadı. Sizce ne yapmalıyım? Bu ay için eğriçayırın arı sütü polen propolisini aldım ve eşime de her ihrimale karşı bir aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum. Düşük amh ile doğal gebe kalanınınız oldu mu? Doktorların hepsi ayrı telden çalıyor kafayı yiyeceğim
FSH da degisiyor. Ben kendi FSHmi baktirdigimda ayni gün iki farkli sonuc almistim. sabah aç karnına değer 17.9 çıkmıştı. Öğleden sonra tok karnına değer 14 çıkmıştı. Birkaç saat içinde bile değer fark edebiliyor. FSH‘yi stres çok etkiliyor muşBir şey sorabilir miyim size. Benim haziran gibi ilk tüp bebek zamanımda fsh 3.4 ama tutmadı ben yumurtalarımdan şüphelenmiştim ama olgun olgun demişti doktor sonra tekrar başladım geçen ay şok oldum üç ayda 28 kabus gibi oldu hayatım menopoza giriyorum dedim bu kadar nasıl yükselir düzenli artarsa öyle dedi doktor ama yumurtamın geliştiğine bakınca tedaviyi iptal etmedi dediğiniz gibi biliyorum ben de embriyom gelişti transfer etti şayet öyleyse yumurtam kaliteli değildi ve sonuç kötü olacak gibi . Nasıl düşer bu fsh ki ben hayatıma çekidüzen verdikten sonra daha da yükseldi sigara az içiyordum bıraktım saglıklıbeslenme arttırdım
detaylı araştırmanızı yapın,sağlıklı olduğunuzdan emin olun. Sonra akışına bırakın. Stres yaptıkça,düşündükçe olmuyor. Her seferinde hamile kalmam lazım diyerek kendinizi şartlamayın. Benim rezervlerimden biri boştu diğeri de bitmek üzereydi. Gittiğim her Dr amh düşük tüp bebek yapmak zorundasın dedi.Fakat hiç beklenmedik anda doğal yolla hamile kaldım. Stres çok etkiliyor.Kızlar merhaba gebelik düşündüğüm için tüm kontrollerimi yaptırdım. Smear temiz, tsh, lh, e2 prolaktin vs normal. Ultrason ile alttan muayene oldum dört farklı doktora, dördü de rezervimin çok iyi oldığunu söyledi. Ancak amh değerim 0.70 ve doktorlardan ikisi tüp bebeğe başla hemen derken, diğer ikisi de ultrason çok iyi sen doğal yolla kalırsın dediler. Prezervatif ile korunuyorduk ve eylülde bıraktık ancak o ay da iş stresleri olduğundan geri çekilme yöntemi uyguladık. Tam olarak korunmasız ilişki iki aydır oldu ve ikisinde de gebelik oluşmadı. Sizce ne yapmalıyım? Bu ay için eğriçayırın arı sütü polen propolisini aldım ve eşime de her ihrimale karşı bir aydır keçiboynuzu kürü yapıyorum. Düşük amh ile doğal gebe kalanınınız oldu mu? Doktorların hepsi ayrı telden çalıyor kafayı yiyeceğim artık
2.5 senede 2 kere tüp bebek yaptırdım .Merhaba hayırlı olsun nasıldı süreciniz kaç yumurta toplandı . Fsh sizin değişken miydi
Nasıl umut oluyorsunuz anlatamam çok sevindim sizin için inşallah mucizeler bizi de bulurdetaylı araştırmanızı yapın,sağlıklı olduğunuzdan emin olun. Sonra akışına bırakın. Stres yaptıkça,düşündükçe olmuyor. Her seferinde hamile kalmam lazım diyerek kendinizi şartlamayın. Benim rezervlerimden biri boştu diğeri de bitmek üzereydi. Gittiğim her Dr amh düşük tüp bebek yapmak zorundasın dedi.Fakat hiç beklenmedik anda doğal yolla hamile kaldım. Stres çok etkiliyor.
Benim de ikincisinde fsh yükseldi ama iki güzel yumurta çıktı embriyolar gelişti ikisi transfer oldu ama aklım hep fsh yüksekliğinde iyiken tutmadı şimdi mi tutacak diyorum aşırı stresli bir insanım dört senedir de uğraşıyorum belki de yanlış yollar deniyorum bilmiyorum stresi bırakmam lazım. Su an hamile misiniz çok sevindim2.5 senede 2 kere tüp bebek yaptırdım .
İlk tüp bebeğimde yumurta sayım 3 olduğu için havuz yaptırdım yani 2 kere yumurta toplandı . Bu yumurtaların içinde 2 tane olgun 5. Güne geldi 2sini transfer oldum 1 tanesi tuttu . 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum . Aylarca ara verip tekrar tüp bebeğe başladım . 6 yumurtam toplandı 2 tane döllendi 2 transfer oldum yine 1 tanesi tuttu .
Fsh ile prolaktinim amh düşük olmasına rağmen çok şükür iyiydi ama iyi olmasaydı daha zorlardı. Kaliteyi düşürüyor . Böyle kolay anlattım ama hep hastanelerde geçti neler yapmadım kiprp, Rahim aşıları , menepoz iğnesi , bağışıklık serum , havuz , ve doğal beslendim . İncir kürü yaptım prolaktinim iyi olduğu için kür sıkıntı çıkarmadı.
Evet çok haklısınız ben de dikkat edeceğim ama öğrendiğimden beri çok ağır depresyona girdim adetlerim düzenli olsa da bence alakası yok. Sizin durumunuz nasıl gebelik oldu muFSH da degisiyor. Ben kendi FSHmi baktirdigimda ayni gün iki farkli sonuc almistim. sabah aç karnına değer 17.9 çıkmıştı. Öğleden sonra tok karnına değer 14 çıkmıştı. Birkaç saat içinde bile değer fark edebiliyor. FSH‘yi stres çok etkiliyor muş
Nasıl umut oluyorsunuz anlatamam çok sevindim sizin için inşallah mucizeler bizi de bulur
merhaba öncelikle hayırlısı olsun peki yaşınız ve amh kaçtı2.5 senede 2 kere tüp bebek yaptırdım .
İlk tüp bebeğimde yumurta sayım 3 olduğu için havuz yaptırdım yani 2 kere yumurta toplandı . Bu yumurtaların içinde 2 tane olgun 5. Güne geldi 2sini transfer oldum 1 tanesi tuttu . 8 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum . Aylarca ara verip tekrar tüp bebeğe başladım . 6 yumurtam toplandı 2 tane döllendi 2 transfer oldum yine 1 tanesi tuttu .
Fsh ile prolaktinim amh düşük olmasına rağmen çok şükür iyiydi ama iyi olmasaydı daha zorlardı. Kaliteyi düşürüyor . Böyle kolay anlattım ama hep hastanelerde geçti neler yapmadım kiprp, Rahim aşıları , menepoz iğnesi , bağışıklık serum , havuz , ve doğal beslendim . İncir kürü yaptım prolaktinim iyi olduğu için kür sıkıntı çıkarmadı.