arkadaşlar work and travel a katılanlar var mı?
nasıl memnun musunuz memnun değil misiniz?
Seneye başvurmak istiyorum,iyi derecede ing. biliyorum yaşam ve çalışma şartları nasıl?
Arkadaşlar ben Ohio, Cincinnati'de önümüzdeki yıl doktora yapmaya başlayacağım. Ağustos sonu gibi oraya gideceğim inşallah. Tabii gidince ev bulma, ev eşyası gibi konularda çok sıkıntım olacak. Herşey şu an için belirsiz. Bana tavsiye edeceğiniz şeyler nelerdir? Ohio hakkında fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar ben Ohio, Cincinnati'de önümüzdeki yıl doktora yapmaya başlayacağım. Ağustos sonu gibi oraya gideceğim inşallah. Tabii gidince ev bulma, ev eşyası gibi konularda çok sıkıntım olacak. Herşey şu an için belirsiz. Bana tavsiye edeceğiniz şeyler nelerdir? Ohio hakkında fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler
Amerikada en çok hangi alanlarda çalışana gerek var?
Ben amerikada okumak ve yaşamak istiyorum.
Biyolojiyle ilgileniyorum, ayrıca yabancı dilim var. Almanca ingilizce (biliyorum) ispanyolca Japonca vs (öğreniyorum).
Bileniniz varsa yardım ederseniz sevinirim.
selammm :)) ben almanyada yasiyorum :)) amerikayi görmeyi cok istiyorumm..babam seneye eger karnem iyi olursa beni amerikaya götürecek :Saruboceq: benim sorum acaba amerikanin en güzel sehri hangisi ?? benim pek fikrim yokta..seneye temmuz agostos gibi kismetse gitmeyi düsüynüoyruz 2 haftaligina..sizce "tam tatillik" dediginiz yer neresi ??