Amerikadaki Soru ve Sorunlariniz

arkadaşlar merhaba ben bu yaz work and travel ile ABDye gideceğim ne gibi zorluklar yaşarım evde yada işte sorun yaşarmıyım. ayrıca ablam mart ayında önce dil kursu daha sonra staj yapacak. alışırmı nasıl oralarda yaşam ne olur yardım edin ben onsuz yaza kadar ne yapcm ilk ayrılışımız((((

arkadaşlar work and travel a katılanlar var mı?
nasıl memnun musunuz memnun değil misiniz?
Seneye başvurmak istiyorum,iyi derecede ing. biliyorum yaşam ve çalışma şartları nasıl?

cnm msjına cewap weren başkası oldu mu blmiorum takp etmedm..sen ünide mi okuyorsunn

work and travelde en öok zorlayan yer alaska ztn ama oraya gezmek için diil paara kazanmak için gidiyorlar ztn genelde.3 ada 10000 dolar we üstü kazannaları duydum fakat gerçkten de çalışma şartları çok ağırmış gnde yaklaşık 16 saat çalıştırıolarmış.terra rosa senn bilgilernde öğrenci yazmıo eğer üni.öğrencisi diilsen amrikaya work and travella gidemiyorsun tatlm

yardimci olmak isterdim kizlar ama bu konuda pek bilgi sahibi degilim.
fakat su bir gercek ing superde bilseniz immigrationlara daha fazla baski yapiliyor.
yani adam iki saatte 1 isi yapabilen amerikaliyi tercih edio sizi deli gibi calistiriyor ama hic gozunde olmazsiniz
tabi bu server hotel vs. calisanlari icin gecerli
ben sahsen tavsiye etmem hicbirinize ing biliyorsaniz tr de de guzel bir is bulabilme ihtimaliniz var burda alacaginiz para az olucaktir buna emin olun
bide giderleriniz var burda o giderler gelenleri goturecek

Arkadaşlar ben Ohio, Cincinnati'de önümüzdeki yıl doktora yapmaya başlayacağım. Ağustos sonu gibi oraya gideceğim inşallah. Tabii gidince ev bulma, ev eşyası gibi konularda çok sıkıntım olacak. Herşey şu an için belirsiz. Bana tavsiye edeceğiniz şeyler nelerdir? Ohio hakkında fikri olan var mı? Şimdiden teşekkürler

canim orasi hakkinda bilgim yok ama esya konusunda gidecegin state de turk dernegi varsa sana yardimci olabilecek aileler vardir.Ya da burada bazi yerler var oraya esyani goturup bagis yapiyorsun onlarda cok az paraya satiyorlar kazanilan para yardim kurumlarina gidiyor o tarz yerler bulabilirsin

canim ev ya da kullanilmis esya bakarsa craigslist diye bir site var ordan bakabilirsin..adres vermek dogru mu bilmiyorum ama daha fazla bilgi almak istersen ozelime msg atabilirsin. gamyoncuiremsu

Amerikada en çok hangi alanlarda çalışana gerek var?
Ben amerikada okumak ve yaşamak istiyorum.
Biyolojiyle ilgileniyorum, ayrıca yabancı dilim var. Almanca ingilizce (biliyorum) ispanyolca Japonca vs (öğreniyorum).

Bileniniz varsa yardım ederseniz sevinirim.

hemen hemen her alanda is var canim
sen ne tarz ariyorsun ?
aslinda krizden dolayi artik yari yariya dustu sayilir ama yinede bulursun istedigin tarzda bir is.
yanilmiyorsam restaurantlar , mc donals vs. bu tarz yerlere girme olasiligin yuksek

canim eger biyolojiyle ilgileniyorsan kesinlikle tip alaninda bir isle ugras derim..benim cogu arkadasim daha mezun olmadan is teklifleri aldi ve coktan greencard falan aldilar. amerikanin tip alaninda inanilmaz acigi var, tavsiye ederim yerimseniben

Teşekkür ederim =)
Ve hangi üniversitenin iyi olduğu vs var.
O konularda da hiçbir fikrim yok.

Tıp mı...
I-ııh
Ya ben zora gelemiyorum. Çok uzun sürüyor. Sıkıntılı. Ben daha dönemin başında üniversiteyi bırakabilirim.
Tıp kaç yıl ki amerikada xD
Türkiyedekinden daha iyiyse belki çekilebilir hale getirebilirim

[size=-5]Ya şöyle bir baktım da, Princeton üniversitesine felan gitmek istesem 56 000 tl diyor ya o.0
Öhhh[/size]

Son düzenleme:
tip degilde laburantlik felan bu bolumler olabilir istersen daha az surer
tabi okuyacaksan burda cok pahali ama tr de burs icin basvurabilirsin \
belki burda da burs imkanin olabilir emin degilim

burs almak cidden zor...yani uluslararasi ogrenci olarak diyorum bunu..spor alaninda bir basarin varsa, inanilmaz kolay o ayri..ya da notlarinin cidden super olmasi gerekiyor ama dedigim gibi bunu da genelde yabanci ogrencilere vermiyorlar pek...

Dansa devam edeyim o halde en azından sokaklarda dans ede ede para kazanırım xDDDDDD

arkadaşlar bende amerikaya gitmeye çalışyorum. nisan ayında vize başvurusunda bulundum hala bekliyorum mirmirmirmir
ve hala bi sonuç yok.

amerikaya gittiğimde önce dil meselesini halledicem. ardından orada fizik tedavi ve reabilitasyon okumak istiyorum. ancak şimdiden araştırdım. okul paraları çok yüksek.

nasıl altından atlatabilirim pek bilmiyorum ama.
sağlık sektörüne geçmek için iyi bir sıçrayıç olucak die düşünüyorum
bu konuda bilgi sahibi olanlar varsa paylaşıma açığım buyrunnnnnnnnn

selammm :)) ben almanyada yasiyorum :)) amerikayi görmeyi cok istiyorumm..babam seneye eger karnem iyi olursa beni amerikaya götürecek :Saruboceq: benim sorum acaba amerikanin en güzel sehri hangisi ?? benim pek fikrim yokta..seneye temmuz agostos gibi kismetse gitmeyi düsüynüoyruz 2 haftaligina..sizce "tam tatillik" dediginiz yer neresi ??

hayat hic durmasin diyorsan Newyork
deniz gunes kum diyorsan Miami
macera ariyorum buyuk trenlere binecegim vs diyorsan Orlando
kart oyunlari felanda oynamak istiyorum dersen Lasvegas

:lepi: :lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…