selam kızlar,aranıza yeni geldim,yeni üyeyim.ben brüksel'de yaşıyordum şu an taşınıyorum amerika'ya,lisans eğitimime devam etmek için.kıta avrupası berbat,eğitim için en iyisi amerika,kanada,avustralya arkadaşlar,avrupa'das son sınıfa gelseniz de garantiniz yok.Lisans eğitimi için sorusu olan arkadaşıma küçük bir hatırlatmada bulunayım,amerika veyahut herhangi yurt dışı eğitim konusunda güvenilir bir danışmandan yardım almadan olmuyor.şahsen ben her yoldan geçtim,ailem ve ben şu an bin pişman oluyoruz niçin daha önce danışman yardımı almamışız diye.yine de şu var;her üniversite toefl ve sat aramıyor,eyalete göre değişr.yapmak istediğin bölüme göre bir ya da yarım yıl akademik ingilizce dersi vericekler üniversitede sana,orda seviye tespite giriceksin,hatta lise ortalaması 5 üzerinden 4.002ın üstündeyse burs bile veriyorlar %70 .. bazen işte bu kadar kolay olabilyor,ama üniversiteyi iyi seçmek lazım.sorusu olan arkadaşa cevap verebilirim,yaklaşık 3 yılım araştırma-deneme-sınama ile geçti ne de olsa,en azından sizleri doğru kişilere yöndelndirebilirim.neyse arkadaşlar.iletişime geçelim oradan arkadaşlar cevap verirlerse!
sevgiler