- 1 Nisan 2008
- 257
- 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba. erkek arkadaşımla ben amerikaya ya da kanadaya 4-5 yıllığına gitmek istiyoruz ama o kadar uzun süre kalmak ve çalışmak için nasıl izin alabiliriz bilmiyoruz. yardımcı olan biri çıkarsa çokkk makbule geçer kızlar
ben amerikaya gitmeyi çok istiyorum ama herkes tek yaşanmıycak ülke diyo gerçekten o kadar kötü biryermi??
arkadaşlar merhaba.bende yükseklisans için burs kazandım büyük ihtimal amerika olacak gibi ama yalnız gitmek gözümü korkutuyor.böyle bi fırsatı bi daha bulamamda.yazılanları okudum karamsarlığa kapıldım :1no2:
nereleri tavsiye edersiniz..
aynı şekilde bende burs kazandım meb.den abd yi düşünüyorum ama çook iyi araştırmak gerekecek hem üni.leri hem eyaletleri...
orda yaşayanların deneyimlerine ihtiyacımız olacak...
slm
ben tülay size sorularım olacaktı bende 5 yıllık evliyimve eşimle beraber americaya gelmek istiyoruz onun için green carta başvuru yaptık sizin green cartla ilgili bir bilginiz varmı yada americadan bir sponsor bulsak bizim işimiz daha kolay olurmu lütfen cvp larınızı bekliyoruz