sagol cevabin icinnew york ve miami tam bana göre o zaman
lalam_o.v yardımların için sağolasın..:)
Ben daha önce aupair programı ile gittim California'ya ancak 1 yıllık programı yarıda bırakmak durumunda kaldım annemin rahatsızlığı nedeniyle..Üzerinden 4 yıl geçti..Şu anda vatandaş olmak üzere olan amcam orada yaşıyor yıllardır..Virginia da yaşıyor..Acaba tekrar vize almak istesem -staj ve eğitim programı amaçlı- alabilir miyim.yani orada amcamın bana davet göndermesi veyahut oradaki bir şirketten referans istemem faydalı olur mu? Bunun yanında geri dönmek istiyorum ama amacım 1 yıl gibi bir program ya da kısa süreli bir staj ve eğitim bulmak ve orada 1-1..5 yıl kalabilmek..En azından 1 yıl yani..Mümkün mü durumumu açıklasam tekrar vize almam ve ne tip vize alacağım acaba?Amcamdan yardım istemeden sizlere danışmak istedim ..Sonuçta onun da dertleri başından aşkın..Zor oluyor iletişim kurmam..Bu konuda kafam da çok soru ve sorun var..Çok yardıma iht var yani..:) Birde aklımda Kanada seçeneği var ..aslında amacım birazda finans alanında bir programa katılmak yani dil eğitimi değil..Dil eğitimi istemiyorum ..Bir sertifika programı da olabilir..
bazı yiyecekler aldım gönderdim arkadaslar güllac yapragı, turk kahvesi, beypazarı kurusu (tuzlu bir kurabiye gibi 6 ay bozulmuyor) vakumlu orgu peynir, pismaniye, tahin, pekmez,bulgur ve salca yolladım kısır yapıcak
tarifi de verdik bakalım ne zaman ulasıcak
fıkır olsun dıye yazdım
orda bulamaz hem bunlar degisik gelir ona diye dusundum tahin filan olmasa gerek
turk kahvaltısından bahsedıyordum ogrenır ıste
Kizlar merhabaaa beni biliyorsunuz 2 aydan fazladir ABDdeyim.Alismaya calisiyorum insanoglu nelere alismiyor ki dimi:)Ben kursa yazildim ingilizce icin..Film falanda izliyorum..Anlamam acayip gelisti..Gelin gorun ki is konusmaya gelince tikaniyorum kelimeleri unutuyorum...Bi konuda fikri olanlar yardimci olursa cok cok sevinirim...Seneyede sertifika almayi dusunuorum artik insan kaynaklari olur..dis ticaret olur farketmez.Cunku esimin masteri bitince beni turkiyede issizlik bekliyor olcak..Universite mezunuyum ama tryi biliosunuz
Merhaba arkadaşlar
uzun süredir yazılmamış gerçi buraya. Biz eşim ve şu an 13 aylık olan bebeklerimle mart gibi 3-4 seneliğine orlandoya taşınacağız. Dikkat etmem gereken , amerikaya gelirken mutlaka getirmem gereken şeyler var mı? Varsa neler? Yardımcı olabilir misiniz?
Birde bu f1, f2 vizeleri ne anlama geliyor? Türkiye'deki ehliyetimiz oradada geçerli oluyor mu?
Teşekkürler
Merhaba arkadaşlar
uzun süredir yazılmamış gerçi buraya. Biz eşim ve şu an 13 aylık olan bebeklerimle mart gibi 3-4 seneliğine orlandoya taşınacağız. Dikkat etmem gereken , amerikaya gelirken mutlaka getirmem gereken şeyler var mı? Varsa neler? Yardımcı olabilir misiniz?
Birde bu f1, f2 vizeleri ne anlama geliyor? Türkiye'deki ehliyetimiz oradada geçerli oluyor mu?
Teşekkürler