Amerikadaki Soru ve Sorunlariniz

cok tesekkurler canim cevabin icin. bi girip bakayim simdi bu siteye. Bende anliyamadim bir turlu yani benim esim Amerikali ve kendisi polis yani devlet isinde calisiyor aslinda guvenip hemen gondermeleri gerekiyor. Bi arastirayim ben bu isi CADIARZU

esin bence mail atsin kartinin akibetiyle ilgili zaten devlet isinde calisiyormus ilgilenmeleri uzun surmez.. ustune dusun biranonce bence...

Rockwell esime sordum 4-5 ay suruyormus gelmesi greencartin normalde... arastirmalar uzun surerse evrak eksigi felan uzuyormus bilgin olsun...

kizlar abd de cocuk tedavsi nasil bilenler varmi yani cocuk icin tedavi olmak istiyorum tup bebek yada asilama newyorkta yasiyorum bir fikri olan varmi

esin bence mail atsin kartinin akibetiyle ilgili zaten devlet isinde calisiyormus ilgilenmeleri uzun surmez.. ustune dusun biranonce bence...

Canim ben immigration'i aradim ve bu sene cok yogunluk varmis. Benimkini baska bi merkeze yonlendirmisler cunku benim gonderdigim merkez cok mesgulmus. Yurtdisina cikacaksaniz gidin local office'den 1 senelik mektup alin dediler. Onuda yapmak istemiyorum. Esimde aradi daha once ama basvuru sahibinden baskasiyla konusmuyorlar. Suzan hanim emal atmis ve daha fazla bilgi istemis bende detayli yazdim bakalim cevabini bekliyorum. a.s.

kizlar abd de cocuk tedavsi nasil bilenler varmi yani cocuk icin tedavi olmak istiyorum tup bebek yada asilama newyorkta yasiyorum bir fikri olan varmi

selam canim. ben pek bilmiyorum bebek tedavisini ama herhalde sigorta sirketinle alakalidir. Yani onlarin seni yonlendirmesi lazim. Neler covered neler degil ve hangi hastanelerle calisiyorlar. Normalde burda (Florida) bizim aile hekimimiz var herseyde onu goruyoruz ve ona soyluyoruz disari baska bi ozel doktora gitmek istiyoruz diye. Seninde oyleyse sorabilirsin cunku aile hekiminin izni olmasi lazim diye biliyorum.

Yesim merhaba oncelikle kadin dogum doktorun olmali ondan randevu almalisin,o seni yonlendirecek... eger kadin dogum doktorun yoksa internetten bulundugun bolgeden arastir mutlaka yardimci oluyorlar doktorlar...

saolun kizlar tesekkur ederim bakalim burda biliyorsunuz herbelistler cok tutuyor amerikali bir tanidik cok ovdu ona git diye cin bitkileriyle tedavi yapiyormus ilk basta hafif biseyler denemek istiyorum daha sonra saglam bir dr gideyim en iyisi cok zor ya

canim inanma oyle seylere lutfen,once doktora gitmen daha faydali...

bir ay goz acip kapayincaya kadar gecti, annem ve kardesim turkiyeye donduler. ilk defa havaalanindan birilerini yolladim. daha once hep onlar beni gonderirlerdi. meger ne zormus geride kalmak. ugurlarken aglamamak icin cok ugrastim ama dayanamadim, eve gelmek bile istemedim. alismistim cok . 1 yasindaki kizim annemle kardesimin kaldigi odanin kapasina defalarca gidip agladi. ben kahroldum tabi. cok zor bir gun gecirdim, ve bugun bir kez daha bu soruyu sordum kendime NEDEN BU GURBETLIGI CEKIYORUZ? beni tatmin edici hicbir cevap bulamadim, cok mutsuzum, biliyorum yarin oburgun daha iyi olacagim. ama bugun omrumden omur gitti. su olumlu dunyada ailemden uzak yasmak istemiyorum. en azindan ayni memlekette olmak memleketimde yasamak istiyorum.

Ne kadar zor dimi pinarcim sen gene sanslisin ki annen gelmis yanina benimkinin vize problemi cikti vermediler ve gelemiyor...hamile olmasam atlayip bu yaz ben gidicektim ama malesef seneye kaldi artik.... Inan esimi sevmesem buralara asla gelmezdim insan ailesinden cevresinden uzak gercekten cokzor,dedigin gibi zaman lazim,herkes bunu atlatiyor gurbette yasayan bi cok arkadasim var hepsi ilk etapta ayni bizim dusundugumuz gibi dusunuyorlar 1-2 seneyi buluyor anliyacagin alismamiz...

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX diye bir site var ya sende bakmissin sanirim orda suzan hanima nasil ulastin ben oraya baktim hic birsey bulamadim belki banada green kartimla ilgili birsey soylerler

Son düzenleyen: Moderatör:
saol canim senin verdigin adrese mail attim cevap bekliyorum cok saol

tamam canim insallah hayirli haberler gelir. benim kadar beklemeni istemem ama sana soyle soyliyim kuzeyde oturanlar guneyde oturanlara gore daha sasli daha hizli halloluyor isleri a.s.

cnm bende amerıkaya doktoraya gıtmek ıstıorm.yuksek lısansla mezun olcam.galıba yuksek lısansı avrupada yaparsan daha kolay kabul edılıomussun ama oyle bı sansım yok.duyumlarıma gore oyle cok da ınanmamamk guvenmemek lazımmıs,10 kısıden sadece 1ını alıorlarmıs.eger bılgn varsa duymak cok hosuma gıder..tsk ederm sımdndn

kizlar bir sorum olacak hint yagi nasil buluruz amerikada bide badem yagi lazim kirpikleri uzatmaya yariyormus turkiyede olsa bi aktara gidip kolayca bulunacak seyler ama ben burda hic aktar bulamadim nerden alabilirim bide bunlarin tam ingilizce karsiliklari nedir bilen varmi cvs e falan sordum ama bilmiyorlar yardimci olurmusunuz??

simdiden tesekkurler

arkadaşlar work and travel a katılanlar var mı?
nasıl memnun musunuz memnun değil misiniz?
Seneye başvurmak istiyorum,iyi derecede ing. biliyorum yaşam ve çalışma şartları nasıl?

canim hint yagini bilmiyorum ama badem yagi bende var Turk marketinden almistim istersen ben sana alip gondereyim bir adres verirsen postalarim sana

birde canim cvs yerine Hindistanlilarin marketlerinden bakarmisin hint yagini mutlaka onlarda vardir

sen ne dersin diyordum mesajimin yarisi gitmis :)))) aynimidir acaba kararsiz kaldim ama ilki tamamen ayni. Peki sen kullandinmi gercekten ise yariyormu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…