&
< Crescent >
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi mehlka2003
selam canim. ben tampadayim. Sen nerdesin?
Merhabalar
Biz su anda londrada yasamaktayiz.Hamileyim.Fakat dogumu burada yaparsam cocuk vatandasi olamiyor.Bu nedenle dogumu amerikada yapmayi dusunmekteyim.Bu konuda fikri yada bilgisi olanlarin arkadaslarin yardimini istiyorum.Tesekkurler.Ayrica florida nasil bir yer arkadaslar belki oraya yerlesebiliriz de..
Merhabalar
Biz su anda londrada yasamaktayiz.Hamileyim.Fakat dogumu burada yaparsam cocuk vatandasi olamiyor.Bu nedenle dogumu amerikada yapmayi dusunmekteyim.Bu konuda fikri yada bilgisi olanlarin arkadaslarin yardimini istiyorum.Tesekkurler.Ayrica florida nasil bir yer arkadaslar belki oraya yerlesebiliriz de..
Bende Jacksonvilledeyim.Tampaya hic gitmedim ama fazla uzak degil galiba:sm_confused: Nezamandir USA dasin benim 2yili gecti ama hala alisamadim:çok üzgünüm:
selam Rockwell
Sanirim online sin.Nasil Tampa 3 yildir oradaymissin trden mi geldiniz.Hangi statuyle oradasiniz acaba.Bizde yerlesmeyi dusunmekteyizde.Fakat floridanin neresine tam karar veremedik.South florida ,lake worth,pampona var simdilik aklimizda
Merhaba arkadaşlar...Ben İstanbul'da yaşıyorum;ama eğitim görmek için Amerika'ya gitmeyi düşünüyorum.Newyork ve Cloumbia üniversitelerini çok methettiler.Acaba bu üniversitelere giriş için neler gerekmektedir?Bana bilgi verecek arkadaşlar var mı acaba?
merhabalar bende michigandanim
MICHIGAN,USA!!!!!!!!!!!!!