-
- Konu Sahibi mehlka2003
MERINDA aramiza hogeldina.s. benim adim bahar longisland`in neresindesin bende longisland medford`dayim benimde 16 aylik oglum var gorusmek dilegiyleBende Newyork'ta Longisland'da yim. Ailem yanimda buraya bekar gelmistim 3.5 yil evvel evlendim.Simdi birde 22 aylik bir kizim var.Dil en buyuk problem burda ,ama ogrendikten sonra cok rahatliyorsunuz . Ben ogrenirken hic utanmadim konusmaktan .Bilirsiniz baslangicta yeni bir dil konusurken tarzanca gibi olur :) ama biraz azimle oluyor. Esim'inde katkisi oldu ingilizce ogrenmemde kendisi turkceyi cok az bildigi icin , ben ona turkce o bana ingilizce ogretti ayrica burda sklmak gibi bir luksum yok. Kizim butun vaktimi aliyor ayrica okula devam.
Merhaba bbb38
Aramiza hosgeldiniz.Arkadaslar bu arada baska bir forum sitesinde de amerikada ki turklerin konustugu sayfa var.isterseniz adini verebilirim.
selam bende medford dayim cok uzak degiliz yani umarim bir gorusme ayarlanirda gorusuruz benim oglum erken yurudu 9,5 aylik yurudu ve simdi 16 aylik direk yaramazlik doneminde yaniselam bahar:) ben westbabylon'da yim . cok uzak sayilmayiz umarim real'de de gorusuruz oglun yurumeye yeni baslamistir en tatli zamanlari:) benimki yaramazlik donemine gecti butun kalemleri ortadan kaldiriyoruz :) cocuklar cok cabuk ogreniyorlar mezun.com var orda amerikadaki haberler is arayanlar eleman arayanlar burdaki aktiviteler ne ararsan var uye olursan mailinede geliyor haberler.
selam arkadaslar bende amerika floridada yasiyorum,,,yeni geldim 6 ay oldu daha yeniyim burada,esimle beraber geldik o 3 il amerikada,,,iste boyle arkadaslar hepinize selamlar...
pinar'cim dondun herhalde turkiye tatilinden. Nasil gecti? umarim eglenmissindir :)