Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

Best Buy, Circuit City, CompUSA simdilik aklima gelenler bunlar laptop icin..zaten tr'ye gore baya bi ucuz alicaksin canim..Circuit City en ucuz olani ama musteri servisini begenmiyorum o yuzden Best Buy her zaman tercihim...

Chicago'ya hic gitmedim ama NY'a bi kac sefer gittim..Broadway, Manhattan ve Elise Island simdilik aklima gelenler canim..

benim de bi arkim west virginia bethany'den mezun oldu 1-2 sene once ama her gun sikayet ediyordu cok kucuk yapilicak bir sey yok diye..en sonunda buraya tasindi okul biter bitmez sırnaşık şey bu arada msn'i yazdim canim sana ozel msgla, eklersen konusuruz ordan da a.s.

ben master için geçen yıl abdeye geldgmde konuştm okulum sneye bıtıyor ve kesın gelıorm concord west vırgınıada athenste ..

kizlar elektronik uzrine en ucuz alisveris yapilacak yer tigerdirect.com best buy cok kazik ozellikle laptoplar konusunda tigerdirect in magzasi var floridada miamide yani bana gore en ucuz ve herzaman uygun oluyo fiyatlari. Online da satiyorlar circuit city ise tam bi basbelasi musterinin yuzune bile bakmiyolar paranla rezil olmak anca orda mumkun oluyor (

ya ben towsona okul için deil work and travel la gelıorm flyn and die bi şirkette satış elemanı olarak ayy umarım görüşeblirz 27 hazıranda orda olucam nasıl bı yer çok merak edıorm :)

yeri tam olarak neredeymis ogrenebilirsen zip kodunu yaz istersen bakalim bana yakinmi

umarım herşey yoluna girer dil cok sorun

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba bende cr1 vizesiyle amerikaya geldim 3 aydir columbus ohio yasiyorum,turkiyedeyken cok aktif ve sosyal biri olarak burada dil olayindan dolayi malesef kendimi cok yalniz hissediyorum birde burda yasayan turk sayisi parmakla sayilacak kadar az,genelde meksika,hintli ve araplar fazlaca... acaba bana yakin arkadaslar varmi aranizda:)

23 Taylor Ave
JR:
Towson
JR:
MD
JR:
Postal Code: 21204
burasymış tam olarak oarsı gtcemz yern merkzymiş
:)

merhaba arkadaslar bende ny da yasiyorum 10 yildir burayi cok seviyorum evliyim 2 kizim var bende tanismak isterim sizlerle

Selam dilek. Bende henuz new york'tan kanadaya tasindim ilk baslarda hic ozlemedim new yorku ama simdi gozlerim ariyor oldu oralari. Neresindesin new york'un ?? Selamlar sevgiler

kızlar ya bir şey soraca manhattana cografi olarak floridaya yakınmı orda ki kuzenim bana hava çok sıcak falan dedi bende cografi olarak floridaya yakın mı dedim sen ne kadar bilmişsin dedi bana galiba dalga geçti benimle google earth den bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…