Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

canım selam. ben hala TURKIYE deyım. geleli 1 ay oldu. bu hafta sonu da esim geliyor inşallah. herşey çokk güzel. çok özlemişim buraları. şuan Bakırköydeyim.

Hepinize sevgilerrr.

ohhhh. Bol bol gez vallahi. Bende insallah bu yaz gidiyorum. Ben izmirliyim ama istanbuluda severim:smiley-cool: Ozledim vallahi soyle kebap,borek,simit gibi seyleri. Benim yerimede ye bi guzel:çok üzgünüm:

su an fortlauderdale,Florida da tatildeyim eskiden burda oturuyorduk ama artik anca tatile geliyoruz pazar aksamina kadar burdayim :)) bu arada sizlere birsey sormak istiyorum gecen ay Floridada turk radyosu diye birsey duymustum hatta 1-2 sefer netten dinlemistim floridaya gelirken br heves bir heves arabada turkce radyo dinleyecegim diye neyse buraya geleli 1 hafta oldu o frekansta radyo madyo yokkk fransizca birseyler caliyo husran oldum tabi :KK43:( sorum su siz bu radyoyu hic dinledinizmi yani gercekte varmiydi oyle bir olay cok merak ettim de

su an fortlauderdale,Florida da tatildeyim eskiden burda oturuyorduk ama artik anca tatile geliyoruz pazar aksamina kadar burdayim :)) bu arada sizlere birsey sormak istiyorum gecen ay Floridada turk radyosu diye birsey duymustum hatta 1-2 sefer netten dinlemistim floridaya gelirken br heves bir heves arabada turkce radyo dinleyecegim diye neyse buraya geleli 1 hafta oldu o frekansta radyo madyo yokkk fransizca birseyler caliyo husran oldum tabi :KK43:( sorum su siz bu radyoyu hic dinledinizmi yani gercekte varmiydi oyle bir olay cok merak ettim de

Yok vallahi ben o radyoyu hic duymadim. keske olsada dinlesek. Turkce falan kalmadi zaten artik unuttuk gitti :)

selam arkadaşlar ben abd de değilim ama ingilizce öğrenmeye çalışıyorum.yardımlarınız dokunur mu?

Merhaba herkese!! a.s

Ben de virginia'dan katiliyorum :)) umarim yakinlarda birileri vardir

Baltimore fena degil gezecek guzel yerler var ama turk yok fazla olanlarda ayni senin dedigin gibi arkadaslik yapilacak tipler degil. Virginia da tanidigim cok iyi 2-3 kiz var onlarlada internet yolu ile tanistik 2 hafta once beraber Miami deydik aupairlik yapiyorlar onlarin haricinde inan tek turk arkadasim yok.....zaman boyle gecip gidiyor iste :))

Tesekkur ederim canim :teytey:

forumu baya gec kesfettim ama harika yaaa ortami ve konulari falan... :dance:
senin ne kadar oldu abd'ye geleli?

pardon canim ya baya olmus sen yazali cevap vermemisim. baska konularda gezmekten buraya bakmayi unuttum. ben geleli 3 sene oldu canim. Sen ne kadardir burdasin? alisabildinmi?

herkes bi garip burda...ben acikcasi insan tanidikca uzak durmaya basladim :)..ne kadar az Turk taniosan o kadar iii :sm_confused:

senin tanidiklarin kimler belki isimlerini duymusumdur...?

Baltimore fena degil gezecek guzel yerler var ama turk yok fazla olanlarda ayni senin dedigin gibi arkadaslik yapilacak tipler degil. Virginia da tanidigim cok iyi 2-3 kiz var onlarlada internet yolu ile tanistik 2 hafta once beraber Miami deydik aupairlik yapiyorlar onlarin haricinde inan tek turk arkadasim yok.....zaman boyle gecip gidiyor iste :))

Merhabalar
Biz su anda londrada yasamaktayiz.Hamileyim.Fakat dogumu burada yaparsam cocuk vatandasi olamiyor.Bu nedenle dogumu amerikada yapmayi dusunmekteyim.Bu konuda fikri yada bilgisi olanlarin arkadaslarin yardimini istiyorum.Tesekkurler.Ayrica florida nasil bir yer arkadaslar belki oraya yerlesebiliriz de..

X