- 10 Kasım 2007
- 339
- 1
- Konu Sahibi mehlka2003
selam kizlar. sonunda turkiye tatilimiz sona erdi. 4 gun once geldim tekrar evime. sizler nasilsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadşlar meraba bende bu yaz marylande gdıorm acaba işçinizde yaşayan varmı marylande:)
ben towsona gdıorm gecen yılda vırgınıadaydm :)
evet concorda dil okuluna gelmiştm seneyede master için yıne ordayım inşlh sen orda okuomusn?towsonada yakınmısn?:)
pek yakin diil canim ama pek uzak da diil sırnaşık şey sanirim benim burdan bi 3 saat kadarcik yerimseniben ama olsun uzaklari yakin yapariz biz de geldiginde :1hug: master icin hangi okulu dusunuosun canim?
master için yıne concorda olcak ama o seneye towsona bu hazıranda gelıorm çalışmak için umuorm görüşeblirz 3 saat bi şekılde aşılır:) sen okumuosun ?
benim okul yeni bitti canim..george mason'i bitirdim ben de..1 sene ara verip sonra law school'a basvurucam kismetse..valla heyecanlandim ya, sen gel buralara da gorusuruz mutlaka.. :1hug: bi de sen neden towson'i sectin? ben hic gitmedim oraya ama kucuk sakin bir yer falan dediler :sm_confused:
ya aslına bakarsan towsonı ben seçmedm işi seçtim yanı orda çalışcagm pozısyon uygun geldi yaa gerçkten görüşmeyi çok isterm:::))
o zmn master icin virginia'ya gel..beraber gider geliriz seninle yerimseniben canim sen gel mutlaka goruselim yaaa! 6 temmuz'a kadar annemler burda tatil icin geldiler sonra ozgurum sırnaşık şey ozel msgin acik degildi sanirim senin..acinca haber ver msn'imi yazarim sana..sorun falan olursa sorarsin rahatca, ya da sohbet ederiz :1rolleyes:
ya yeni üye oldum ama açtım galıba şimdi ya evet gerçkten çok ii olur abddee görüşmk yabancılık çekmem :)mutlaka haberleşlm :)
merhaba arkadaşlar,
sizlerden bişi rica edeceğim. Ağustos ayında New york ve Şikagoya geleceğim. İş için. yanımda eşim ve 7 yaşındaki oğlum da olacak. Herbirinde birkaç gün kalabielceğiz. Bu kısa sürede nereleri gezmemizi önerirsiniz? laptop almayı düşünüyoruz. Nereden uygun fiyatla alabiliriz?