Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

selam kizlar. sonunda turkiye tatilimiz sona erdi. 4 gun once geldim tekrar evime. sizler nasilsiniz?

selam herkese ben newyorkta yasiyorum ama gorumcem yasiyordu mariliyn de simdi maine gitti cok seviyordu marilyn di

kizlar selam. bilen varsa yazarsa cok sevinirim. bugun turkiyeye kutu gonderdim postayla. icine cakmak koydum zippo ve aldiktan sonra denemedim yani icinde gaz varmiydi yokmuydu bilmiyorum. internetten arastirdim zippo kesinlikle icinde gazla satilmaz yaziyor. simdi icime suphe dustu ya kutu geri gelirse veya bu yasakti niye soylemediniz postalarken derlerse? off ya canim SIKILDI baya. sag saglim yerine varsa su kutu.

evet concorda dil okuluna gelmiştm seneyede master için yıne ordayım inşlh sen orda okuomusn?towsonada yakınmısn?:)

pek yakin diil canim ama pek uzak da diil sırnaşık şey sanirim benim burdan bi 3 saat kadarcik yerimseniben ama olsun uzaklari yakin yapariz biz de geldiginde :1hug: master icin hangi okulu dusunuosun canim?

evet concorda dil okuluna gelmiştm seneyede master için yıne ordayım inşlh sen orda okuomusn?towsonada yakınmısn?:)

canim ben maryland dayim Towsonda oturuyorum :)) nereye geliyorsun okul icin ben university of towson a 5 dakika mesafedeyim

Son düzenleme:
ya ben towsona okul için deil work and travel la gelıorm flyn and die bi şirkette satış elemanı olarak ayy umarım görüşeblirz 27 hazıranda orda olucam nasıl bı yer çok merak edıorm :)

pek yakin diil canim ama pek uzak da diil sırnaşık şey sanirim benim burdan bi 3 saat kadarcik yerimseniben ama olsun uzaklari yakin yapariz biz de geldiginde :1hug: master icin hangi okulu dusunuosun canim?

master için yıne concorda olcak ama o seneye towsona bu hazıranda gelıorm çalışmak için umuorm görüşeblirz 3 saat bi şekılde aşılır:) sen okumuosun ?

benim okul yeni bitti canim..george mason'i bitirdim ben de..1 sene ara verip sonra law school'a basvurucam kismetse..valla heyecanlandim ya, sen gel buralara da gorusuruz mutlaka.. :1hug: bi de sen neden towson'i sectin? ben hic gitmedim oraya ama kucuk sakin bir yer falan dediler :sm_confused:
master için yıne concorda olcak ama o seneye towsona bu hazıranda gelıorm çalışmak için umuorm görüşeblirz 3 saat bi şekılde aşılır:) sen okumuosun ?

benim okul yeni bitti canim..george mason'i bitirdim ben de..1 sene ara verip sonra law school'a basvurucam kismetse..valla heyecanlandim ya, sen gel buralara da gorusuruz mutlaka.. :1hug: bi de sen neden towson'i sectin? ben hic gitmedim oraya ama kucuk sakin bir yer falan dediler :sm_confused:

ya aslına bakarsan towsonı ben seçmedm işi seçtim yanı orda çalışcagm pozısyon uygun geldi yaa gerçkten görüşmeyi çok isterm:::))

o zmn master icin virginia'ya gel..beraber gider geliriz seninle yerimseniben canim sen gel mutlaka goruselim yaaa! 6 temmuz'a kadar annemler burda tatil icin geldiler sonra ozgurum sırnaşık şey ozel msgin acik degildi sanirim senin..acinca haber ver msn'imi yazarim sana..sorun falan olursa sorarsin rahatca, ya da sohbet ederiz :1rolleyes:

ya aslına bakarsan towsonı ben seçmedm işi seçtim yanı orda çalışcagm pozısyon uygun geldi yaa gerçkten görüşmeyi çok isterm:::))

o zmn master icin virginia'ya gel..beraber gider geliriz seninle yerimseniben canim sen gel mutlaka goruselim yaaa! 6 temmuz'a kadar annemler burda tatil icin geldiler sonra ozgurum sırnaşık şey ozel msgin acik degildi sanirim senin..acinca haber ver msn'imi yazarim sana..sorun falan olursa sorarsin rahatca, ya da sohbet ederiz :1rolleyes:

ya yeni üye oldum ama açtım galıba şimdi ya evet gerçkten çok ii olur abddee görüşmk yabancılık çekmem :)mutlaka haberleşlm :)

merak etme canim elimden geldigince yardim etmeye calisirim sana burdayken =) concorde'u daha once hic duymamistim bu arada..sen master icin basvurdun mu yoksa hala beklemede misin?

ya yeni üye oldum ama açtım galıba şimdi ya evet gerçkten çok ii olur abddee görüşmk yabancılık çekmem :)mutlaka haberleşlm :)

ben master için geçen yıl abdeye geldgmde konuştm okulum sneye bıtıyor ve kesın gelıorm concord west vırgınıada athenste ..

merhaba arkadaşlar,

sizlerden bişi rica edeceğim. Ağustos ayında New york ve Şikagoya geleceğim. İş için. yanımda eşim ve 7 yaşındaki oğlum da olacak. Herbirinde birkaç gün kalabielceğiz. Bu kısa sürede nereleri gezmemizi önerirsiniz? laptop almayı düşünüyoruz. Nereden uygun fiyatla alabiliriz?

merhaba arkadaşlar,

sizlerden bişi rica edeceğim. Ağustos ayında New york ve Şikagoya geleceğim. İş için. yanımda eşim ve 7 yaşındaki oğlum da olacak. Herbirinde birkaç gün kalabielceğiz. Bu kısa sürede nereleri gezmemizi önerirsiniz? laptop almayı düşünüyoruz. Nereden uygun fiyatla alabiliriz?

Selam azrasila. Nereleri gezecegini bilmiyorum cunku ben floridadayim ama laptop icin Best Buy diye bir elektronik malzemeler satan market var. Zaten hemen hemen heryerde bulabilirsin. Orada cok guzel indirimler oluyor. Mutlaka hosunuza gidecek birseyler bulursunuz. Hazir ordayken fis giris yeri icin cevirici de alsaniz iyi olur a.s

X