Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

elagamzem
Allah cc onları ailelerine yani sizlere bağışasın. . . Hayatın en anlamlı yanı olsa gerek. . . Ömrünüzün en kayda değer varlıkları... Görüntü resminizde bulunan melekler sanıyorum. . .

Yardımcı olacağınızı bilmenin nasıl iyi geldiğini belki en iyi siz anlarsınız çünkü benim çok istediğim gibi bir dönem atlattınız... Arkadaşım önceden gidecek olmasaydı cesaret edebilir miydim hiç bir fikrim yok... Tanıdığınız olmadan ya da güvenecekleriniz bulunmadan buradan yol almak mangal gibi yürek demek...

Sevgiler TÜRKİYE DEN . . .

Varlığınız aklımda . . . Her ne takılırsa aklıma sizi rahatsız edeceğimdir ve bundan dolayı şimdiden minnettarım...
Keşke benimde size yardımcı olabileceğim bir yan bulunsa. . . O kadar değerli ki beni aydınlatacağınız mevzu...
Şu an için erken gerçi belki en iyi senaryo ile seneye bu zamanlar gerçekleşebilecek bu düş... Fakat bu yaz birkaç ay sadace değerlendirmek ve yapaıp yapamayacağımı anlamak için bulunma düşünceside var fakat buna karar verebilmiş değilim henüz . . .
:uhm:​

arkadaslar bende burdayim ne guzel sohbetler ediyorsunuz bazi arkadaslar birbirine de yakinmis keske biride bizim buralarda olsaydi insanin hic mi arkadasi olmaz demeyin sakin benim bir tane bile yok

arkadaslar bende burdayim ne guzel sohbetler ediyorsunuz bazi arkadaslar birbirine de yakinmis keske biride bizim buralarda olsaydi insanin hic mi arkadasi olmaz demeyin sakin benim bir tane bile yok

Sizinleyiz BİZ...
:teselli:
Eğer yeni bulunuyorsanız henüz arkadaşınızın olmaması çok olası...
Zamanla hallolacaktır bu...

Aslinda bana da fazla uzak degilsiniz kizlar bende Baltimore dayim buradada fazla turk yok yani hic Turk arkadasim yok desem yalan olmaz bir akdasla tanistik yine boyle net uzerinden oda Virginia da onumuzdeki hafta bulusmayi dusunuyoruz. New jersej de cok turk varmis ama orada yasayan turklerle ilgili pek iyi seyler duymadim yani kimse yanlis anlamasin kotu issanlar degil sadece pek birlik beraberlik yokmus anladigim kadariyla :)) Gerci durust olalim amerikada hangi turk turke yardim ediyo ki bende ilk geldigim yillarda neler yasadim anlatamam sanki burada insanlar turkluklerini unutmus gibi geliyo bana o yuzdende arkadasliklar pek saglam olmuyor galiba

selam hepinize kizlar. 10 gundur turkiyede istanbuldayim. hava cok guzel. insanoglu cok nankor ordayken burayi ozluyorum. simdide amerikayi ozledim. ama buranin tadini cikaricam. hepiniz mutlu kalin a.s.

selam hepinize kizlar. 10 gundur turkiyede istanbuldayim. hava cok guzel. insanoglu cok nankor ordayken burayi ozluyorum. simdide amerikayi ozledim. ama buranin tadini cikaricam. hepiniz mutlu kalin a.s.
canim senin adina cok sevindim gez eglen oranin tadini iyice cikar kismet olursa bende bu yaz gidicem istanbula sen simdi gez bende gittigimde gezerim a.s

selam arkadaslar ben de Boston da yasıyorum:) 6 ay oldu. toplam 2 sene kalıp donecez. esim master ypıyor. ben de F2 liyim malesef

Selamlar,
araniza dun katilmis bulunuyorum. Izmir'liyim ama 4 senedir evlilikten dolayi Amerika'da CA'dayim. Hayat hikayem cok uzun ve birazda sinir bozucu. Kisaca 2.evliligim ve 3 tane dunya tatlisi cocuklarim var. Guzellikleri paylasmayi diliyorum...........

merhaba aramiza hosgeldiniza.s.

Hosbulduk arkadasim. Diger forum derken Mezun'danmi bahsediyorsun? Ben oraya uyeyim zaten ama baska varmi bilmiyorum. Yazarsan sevinirim tabi..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…