- 23 Ocak 2008
- 3.184
- 3
-
- Konu Sahibi mehlka2003
sabuncum, guzel sozlerin icin cok tesekkur ediyorum... evet hayatta hizli olsa da keyifli yol aldim ve hic pisman olmadim yaptiklarimdan..
tatlim sana yardimci olmak cok isterim istedigin merak ettigin her seyi sorabilirsin seve seve cevaplarim... daha yazacaktim bir seyler ama kizlarim acikmis onlari doyurayim
sevgiler canim
arkadaslar bende burdayim ne guzel sohbetler ediyorsunuz bazi arkadaslar birbirine de yakinmis keske biride bizim buralarda olsaydi insanin hic mi arkadasi olmaz demeyin sakin benim bir tane bile yok
arkadaslar bende burdayim ne guzel sohbetler ediyorsunuz bazi arkadaslar birbirine de yakinmis keske biride bizim buralarda olsaydi insanin hic mi arkadasi olmaz demeyin sakin benim bir tane bile yok
new york tayim sen new jersey deydin sanirim orda turk cok galiba ama buralarda pek yok olanlarda dogru duzgun insanlar degil maalesef:1no2:bahar abd nin neresindesin canim?
new york tayim sen new jersey deydin sanirim orda turk cok galiba ama buralarda pek yok olanlarda dogru duzgun insanlar degil maalesef:1no2:
Bu arada pinar seni ekledim cnm msn e :)
bende long island medford tayim yakiniz herhalde eltin long islandin neresinde?new york un neresindesin bahar?Ben manhattan a 20 dk uzakliktayim :)
surekli manhattan a gideriz esimle,arti long island da eltim yasiyor.
bende long island medford tayim yakiniz herhalde eltin long islandin neresinde?new york un neresindesin bahar?Ben manhattan a 20 dk uzakliktayim :)
surekli manhattan a gideriz esimle,arti long island da eltim yasiyor.
canim ya 2,5 senedir burdayim sence az mi?:1no2:
Sizinleyiz BİZ...
:teselli:
Eğer yeni bulunuyorsanız henüz arkadaşınızın olmaması çok olası...
Zamanla hallolacaktır bu...
pinar coook sevindim.bizim yerimizede gez tamam mi??
canim senin adina cok sevindim gez eglen oranin tadini iyice cikar kismet olursa bende bu yaz gidicem istanbula sen simdi gez bende gittigimde gezerim a.sselam hepinize kizlar. 10 gundur turkiyede istanbuldayim. hava cok guzel. insanoglu cok nankor ordayken burayi ozluyorum. simdide amerikayi ozledim. ama buranin tadini cikaricam. hepiniz mutlu kalin a.s.
merhaba aramiza hosgeldiniza.s.Selamlar,
araniza dun katilmis bulunuyorum. Izmir'liyim ama 4 senedir evlilikten dolayi Amerika'da CA'dayim. Hayat hikayem cok uzun ve birazda sinir bozucu. Kisaca 2.evliligim ve 3 tane dunya tatlisi cocuklarim var. Guzellikleri paylasmayi diliyorum...........