- 23 Ocak 2008
- 3.184
- 3
- Konu Sahibi mehlka2003
sabuncum, guzel sozlerin icin cok tesekkur ediyorum... evet hayatta hizli olsa da keyifli yol aldim ve hic pisman olmadim yaptiklarimdan..
tatlim sana yardimci olmak cok isterim istedigin merak ettigin her seyi sorabilirsin seve seve cevaplarim... daha yazacaktim bir seyler ama kizlarim acikmis onlari doyurayim
sevgiler canim
elagamzem
Allah cc onları ailelerine yani sizlere bağışasın. . . Hayatın en anlamlı yanı olsa gerek. . . Ömrünüzün en kayda değer varlıkları... Görüntü resminizde bulunan melekler sanıyorum. . .
Yardımcı olacağınızı bilmenin nasıl iyi geldiğini belki en iyi siz anlarsınız çünkü benim çok istediğim gibi bir dönem atlattınız... Arkadaşım önceden gidecek olmasaydı cesaret edebilir miydim hiç bir fikrim yok... Tanıdığınız olmadan ya da güvenecekleriniz bulunmadan buradan yol almak mangal gibi yürek demek...
Sevgiler TÜRKİYE DEN . . .
Varlığınız aklımda . . . Her ne takılırsa aklıma sizi rahatsız edeceğimdir ve bundan dolayı şimdiden minnettarım...
Keşke benimde size yardımcı olabileceğim bir yan bulunsa. . . O kadar değerli ki beni aydınlatacağınız mevzu...
Şu an için erken gerçi belki en iyi senaryo ile seneye bu zamanlar gerçekleşebilecek bu düş... Fakat bu yaz birkaç ay sadace değerlendirmek ve yapaıp yapamayacağımı anlamak için bulunma düşünceside var fakat buna karar verebilmiş değilim henüz . . .
Keşke benimde size yardımcı olabileceğim bir yan bulunsa. . . O kadar değerli ki beni aydınlatacağınız mevzu...
Şu an için erken gerçi belki en iyi senaryo ile seneye bu zamanlar gerçekleşebilecek bu düş... Fakat bu yaz birkaç ay sadace değerlendirmek ve yapaıp yapamayacağımı anlamak için bulunma düşünceside var fakat buna karar verebilmiş değilim henüz . . .
:uhm: