- Konu Sahibi mehlka2003
Bende L.A deyım malum okul :) Yazlarıda buradayım alısverıse gelıyos..Ama normalde IST da oturuyorum.Eşimle okul dolayısıyla ordayız.Bayılıyorum L.A ordan guzel yer yok valla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende L.A deyım malum okul :) Yazlarıda buradayım alısverıse gelıyos..Ama normalde IST da oturuyorum.Eşimle okul dolayısıyla ordayız.Bayılıyorum L.A ordan guzel yer yok valla..
Sizin ve tum Amerika ahalisinin de bayrami mubarek olsun...
Mamun dedigin gibi burada Turkiye de oldugu gibi hareketli bir bayram yasanmiyor:gitme:
Cok daha guzel bayramlar yasariz insallah turkbayragi
canim L.A dedigin neresi?
Los angeles arkadaslar :))
mrb bende 10 yillik green kartimi bekliyorum ,islemlerimde problem cikti kendim ilgileniyordum ama mecburen avukata verdim,7 ay oldu basvurali .biran once gelmesini cook istiyorum .ftograf vs bege gonderdi 2 hata icinde isleme linacak dediler acaba bundanonraki isle edir aranizda blen varmi \
california los angeles falan var mı aranızdaaa?? sevgilim orada şuan amerika ona iyi bak olur mu:a015:
allah askına bırı bana abd ye gıtmenın kolay yollarını yazsın bende abdyı gormek ıstıyorum LUTFENNNNNNN