Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

kızlar ohio / özelliklede columbus hakkında bilgisi olanlar orada yaşayanlar varmı? şimdiden teşekkürler....

kızlar ohio / özelliklede columbus hakkında bilgisi olanlar orada yaşayanlar varmı? şimdiden teşekkürler....

canim merhaba ben columbus ohio yasiyorum evlenip geldim buraya ekonomi yonunden is yonunden guzel medeni bir eyalet bende 8 aydir burdayim memnunum acikcasi sakin bir yer... sorun olursa yardimci olurum canim..

slm ben tülay size bir sorum olacaktı green kart başvurusu yaptım eşimle beraber americaya gelmek için acaba kendimize bir sponsor bulamazmıyız yada bize yardım etmek istermisiniz maddi hiç kimseye yük olunacak bir durumumuz yok sadece bir sponsora ihtiyacımız var

Ne işle meşgulsünüz ki ? Niye sıkıcı ?
Ben oralara gelsem daha ayrılmam diye düşünüyorum ama .. Yanılıyor muyum acaba ?

Ben amerikanin Tenessee eyaletinde yasiyorum 2,5 seneden beri. Alistim sayilamaz, bence Amerika isin olmadigi zaman cok sikici. Burada arkadasda edindim ama bizim güzelim Türkiyeye benzemiyor. Amerikalilar cok degisikler, cok cabuk baglanti kuramiyorsun, yani cok yapmacik benim icin. Bizim Türk insanlarimizda onlara uymuslar, ve sabahdan aksama kadar calisiyorlar. Böyle bir arkadasima gideyimde bir cay iceyim yada disarida bir yerde bulusalim öyle birseyi burada pek görmedim, heryere arabayla gitmek zorundasin, araban olmadimi biraz zor hersey, ve beim görüsüme göre hayat sartlari cok pahali. Neyse ben kimsenin hayalini kirmak istemedim ama icimden nasil geciyorsa öyle yazdim. Ben alisamadim buraya ailemi ve arkadaslarimi cok özlüyorum.

ya ben oraya gelmeyi çok istiyorum ne olursa olsun özellikle de new york hayallerimin şehri sengözlerimebaksanab biraz fazla uçtum ama yerimseniben

canim bebisin cok tatli maasallah gule gule buyut. kocaman olmus bile. naptin dogumda kimse geldi mi yanina?

saol canim...zor gunleri atlattim tek basima allaha sukur.. malesef tek basima dogum yaptim... kayinvalidem kayinpederim bebek suan 4 aylik yeni tesrif ettiler... zaten zor gunler gecirdim bide onlar gelince bunaldim anliyacagin... sen nadsilsin

saol canim...zor gunleri atlattim tek basima allaha sukur.. malesef tek basima dogum yaptim... kayinvalidem kayinpederim bebek suan 4 aylik yeni tesrif ettiler... zaten zor gunler gecirdim bide onlar gelince bunaldim anliyacagin... sen nadsilsin

ah yazik yaa. ne kadar zor gunler gecirdigini tahmin edebiliyorum. ama maasallah buyutmussun. cok guzel bebegin allah nazarlardan saklasin. iyi bare cocugu onlara birakip birakip uzaklasin evden esinle vakit gecir. yoksa butun gun daha cok zorlanirsin. ben de iyiyim canim kizim 18 aylik oldu. istanbuldaydim 1 bucuk ay once dondum. yalnizim artik bakmasi daha kolay tabi. en azindan derdini anliyosun. hersey yolunda cok sukur. sen bu zamanlarinin tadini cikar her ne kadar zor olsada. buyuyunce ozleniyo bebeklikleri cunku. allaha emanet ol canim. alistin mi amerikaya bu arada?

merhaba,
bende ABD ye gitmek istiyorum ve eger gidersem Florida, Ft. Lauderdale olacak...

orada yasan varsa ordaki yasam kosulları konusunda bana yazabilirlermi acaba? yada konaklama konusunda...

tesekkurler

MerHaba arkadaşlar 2 sene önce WAT programıyla Huntington Beach,Ca daydım.
Müthiş bir yerdi,Hala özlüyorum
Bu yaz tekrar gelmeyi düşünüyorum.
Orda yaşayan varmı.?

Arkadaslar bende u.s.a yasiyorum uzun yillardir .Buradaki ilk gunum siteyi ogrenmeye calisiyorum aktiviteler cok ve harika bir yer burasi simdiden cok sevdim.Umarim siteye uyum saglar en guzel sekilde alici ve verici olabilirim.Ilgilenen arkadaslarda bana yazabilirler.
Saygilar

bende esimle kizimla bu yaz Amerika tatili yapmayi dusunuyoruz new york tan baslayip dolasicaz esimin ve benim arkadaslarimiz var en son florida da esimin halasina ugrayip donecegiz bende Amerika da doktora yapmistim New Jersey de oturuyorduk cok guzel ogrencilik yillariydi simdi evliyim ve kizimla tekrar oralara gidicem hayat mi hizli geciyor yoksa yaslaniyormuyuz aslinda oturmak icin tercih edecegim bir yerdi ama malesef Ingilterede oturuyorum esimin isi benim isim burda ,new york un o gurultusu hala kulaklarimda kopru,taksi kornalari,ozgurluk heykelini oturdugum evin kosesindeki yasli cinli kadinin kurutemizleme dukkani yazi iple cekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…