Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

baharcim cok gecmis olsun cocuk hasta olunca annenin yuregi sizliyor iyi bilirim
burun spreyi kullaniyormusungecmez ise dr gotur canim sinuzit ilgili olabilir oglumada olmustu
insallah degildir

kerem iyi canim havuzdu karateydi derken birde camide program baslattilar Turk cocuklari icin haftada 4 gun keremde 3 gun gidiyor kosturmaca devam yani

arkadaslar bende amaerıkaya gıtmeyı dusunyorum yanı yasam nasıl aılenı burda bırakıp gıtmeye deger mı lutfen yardımcı olun?

oncelikle burada bir tanidignizn olmasi gerekiyor geleceginiz yer neresi bilmiyorum is imkaniniz kalacaginiz yer cok onemli Turkiyeden buraya gelenlerin cogu oncelikle zorlaniyorlar sosyal faliyetler ulasimdi derken
Turkiyede ki yasadigniz yer isinizde onemli buraya gelme kararinizda
insallah hersey istedigniz gibi olur

Merhaba
Arkadaşlar sizden bir ricam var maybeline 401 numara ruj türkiyede bulamıyorum bulan olursa sipariş verecegim bana yardımcı olurmusunuz? tşk

Damlatas msjin icin tesekkur ederim evetorda baya tanidigiim var ayrica ingilzcemde fena sayilmaz 1 yilda londrada kalmistim 2004 de bilmiyorum evlenip mi gelsem acaba? Green cardla falan

RADYO SORAN BI ARAKADASIMZ VARDI BEN ONUN SAYFASINI KAYBETIM SIMDI BI LINK ATICAM ORADAN DA FLORIDA TURK RADYOSUNU DILEYABILIRSINIZ OK SEVGIYLE KALIN KIZLAR OPUYORUM SIZI
http://www.voanews.com/turkish/archive/2007-12/2007-12-11-voa26.cfm

AYRICA Amerika’daki Türkler Programımızda, Amerika’nın Florida eyaletinde, Türkçe yayın yapan bir radyoyu tanıtıyoruz...

Florida Türk Radyosu, Florida eyaletinin güney bölgesinde – Miami, Fort Lauderdale ve Palm Beach kentlerinde, FM bandında, 98.5 üzerinden dinleniyor...

Amerika'daki Türkler Programını, yukarıdaki Windows Media bağlantısına tıklayarak dinleyebilirsiniz...

Florida Türk Radyosu - İndirmek İçin
Florida Türk Radyosu http://www.voanews.com/turkish/archive/2007-12/2007-12-11-voa26.cfm

IYI DINLEMELER

merhaba arkadaşlar ben Tribeca da yaşıyorum.aranızda New York ta olupta durumu iyi olanlara burayı tavsiye ederim hollywood dan farksız inanın.benim bebeğim şu an 10 . ayının içinde ve robert de niro yu görme şansı buldu...
ee tabiiki onun şirinliği sayesinde bizde eşimle beraber Mr. Niro ile yakınlaşmış olduk!

selam arkadaşlar benim bir sorum var ben Türkiyede el emeği ürünleri toplayıp yurtdışına satmak istiyorum Annemin bir arkadaşı yapıyor ve bu iş ile uğraşan herkes ciddi para kazanıyor yani yapanda aracıda satanda memnun bende şimdi araştırıyorum böyle bir imkan olursa sadece ben değil bir çok hanım para kazanmış olacak sizce ne yapmalıyım nasıl başlarım sizlerin tanıdığı bildiği böyle ürünler satan yerler var mı mesela el örgüsü şallar şapkalar danteller gibi yardımcı olursanız çok sevinirim ayrıca bir blogum var oradan mail adresimi alabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim

bende amerikadayim, ben virginia dayim. evliyim. esimin okulu sebebiyle burdayiz. bu taraflarda olanlar varsa tanisabilirz.

hepinize turkiyeden istanbuldan selamlar. uzun zamandir giremedim siteye, yaklasik 1 aydir turkiyedeyim. ramazan burda bir baska guzel. bayramdan sonra allah kismet ederse donuyorum evime. bulusma falan yapinca benide bilgilendirecektiniz ama sanirim olmadi. allah a emanet olun hoscakalin kizlar.

pinar senin adina cok sevindim canim ne guzel bayramda da oradasin insallah bende en kisa zamanda gidebilirim iyi tatiller bu arada sana ozelden mesaj attim

Aslinda uzun zamandir k.k uyesiyim ama bir turlu sizlere yazmak kismet olmadi...Gecmise donuk yazilarinizi pek okuyamadim,sizlerle tanismak istedim.Ben Newyork'ta yasiyorum..2 kizim var .Buyuk kizm 2,5 yasinda kucuk kizm da henuz 5 aylik..Sizler hangi eyaletlerdesiniz?Bazi aktivetelerden bahsetmissiniz,neler yapiyorsunuz?Benide bilgilendirirseniz sevinirim....Sevgiler

herkese merhaba...bende burs kazandım ve kısmetse 1,5 yıl içinde abd ye gitmeyi düşünüyorum yüksek lisans için ama hangi üni veya hangi eyalet iyidir yaşam koşulları nasıldır bilemiyorum buradaki arkadaşların tavsiye ve deneyimlerine ihtiyacım var bu dönemde....kızlar kendisi ve ya eşleri eğitim dolasıyla abd de olanlar bilgi paylaşımında bulunursanız sevinirim...

merhaba arkadaşlar ben 26 yaşında lise mezunu ve evliyim eşimle green card çekilişine katıldık.amerika için orda olan türk arkadaşlara bi kaç sorum olucak.bu green card olayı ne kadar doğrudur.nedir nasıldır.tavsye edermisiniz yaşam şartları nedir.sizin az çok bilginiz vardır.bize bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar carsa sevinirim.veya bu konuda yardımcı olacak türk dernekleri varsa irtibat adreslerini verirmisinizzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…