- 2 Ocak 2009
- 46
- 0
- Konu Sahibi mehlka2003
selam ben burda guneydeyim fakat ayrildigim esim american subayi idi bir cok eyalet ve ulkeleede gittim su an kendim ve kizimla guneyde yasiyoruz ya siz ??? bu arada mesaj icin ayrica tesekkur ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ben burda guneydeyim fakat ayrildigim esim american subayi idi bir cok eyalet ve ulkeleede gittim su an kendim ve kizimla guneyde yasiyoruz ya siz ??? bu arada mesaj icin ayrica tesekkur ederim
oncelıkle tesekkur ederım ve hos buldum senın gıbı dusunen varmı demıssın sanırım benım dusuncem senınkınden daha fanatık yanı sana kesınlıkle katılıyorum deyıl tatıl burda yasamayı bıle ıstemıyorum ama mecburıyet olunca yapacakta bırsey olmuyor kadere ınanırmısın bılmem ama bızım kaderımız vatana sevdıklerımıze hasret yazılmıs bellıkı gıtmek ıstesekte bır engel mutlaka cıkıyor allah hakkımızda hayırlısını versın artık bu arada cocuklarını benım ıcın op gorusmek ıstersen telını yazman yeterlı yanı ayrı eyaletlerdeyız ama en azından ıkımızde amerıcadayız mesajın ıcınde ayrıca tesekkur ederım bır kac gunden berı yogun oldugum ıcın nete gırsemde sıteye gıremedım affet vakıt buldukca bakmaya calısıyorum hadı gorusuruz canım sımdılık bye byefigencim hosgeldin kk ya a.s. Sitemiz gercekten cok eglencelidir..gerci bu topik biraz agir gidiyor...
Bende newyork'ta yasiyorum....2 kucuk kiizm var biri 3 yasinda digeri 8 aylik...bazen cok sikilsamda yine de eglenceli buluyorum...ama tatil icin ulkemden vazgecmem..:hooray: Burad tail yapmaktan nefret ediyorum..gelsinler de turizmi bizden ogrensinler bence ,ben floridaya ilk gittigimde hayal kirikligi yasamistim,benim gibi dusunene var mi bilmiyorum ama ....
Figencim sagolasin duygularimiza tercuman oluyoruz sanirim ..
Pinarcim ben queens deyim ya sen?
ben soyliyim pinar new jersey de :)) bende long island tayim sen pinarla benim aramizda bir yerdesin a.s
aslinda tatilden ne anlasildigina bagli. maksat deniz tatiliyse amerika'dan daha kotu bir secim olamaz herhalde. plajlari zaten yoktur dogru durust, olanlari da berbattir. ama puerto rico, hawaii ve cevredeki adalar icin asla ayni seyi soylemem. bermuda, bahamalar... cennet gibi.
kis tatili icin dersek (mesela kayak) utah ve colorado'nun yanina ancak isvicre ve fransa yaklasir derim.
son olarak alaska muhtesem bir yer! olmeden once kesinlikle gorulmesi gerekir diye dusunuyorum.
Las Vegas'da butun oteller iyidir. MGM Grand, Hard Rock ve Bellagio benim en begendiklerim. Ne secersen sec memnun olmama ihtimalin yok bence.
NY'a gelince is daha zor, burda iyi oteller cok cok pahali, ortalama oteller de eh fena degil diyecegim cinsten. ama The Marmara'nin subesi var. fena bir otel degil.
AA evet canim long island da nerdesin? riverhead e cok sik geliyorum,malum alisverise :))))
Las Vegas'da butun oteller iyidir. MGM Grand, Hard Rock ve Bellagio benim en begendiklerim. Ne secersen sec memnun olmama ihtimalin yok bence.
NY'a gelince is daha zor, burda iyi oteller cok cok pahali, ortalama oteller de eh fena degil diyecegim cinsten. ama The Marmara'nin subesi var. fena bir otel degil.