- 21 Mart 2008
- 403
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi mehlka2003
cok sagol canim. yok bi tane goturuyorum. benim eski bi tane vardi evde onu annemler kullansin diye goturuyorum. cep telefonu da ayni sekilde. birer tane yani. internetten arastirdim birer tane olursa problem yokmus. kisinin kendi kullanimina has esyalar diyor. Insallah piriz giris yerini degistirebilirler annemler. :sm_confused:
bizde gecen sene giderken bir laptop iki telefon goturduk kimse birsey sormadi sadece laptop u alip icinde birseyler varmi diye bakiyorlar converter dediginiz sanirim cevirici bende yigenime play station yolladim cevirici almislar 20 milyona once adam 75 milyon demis sonra nasil olduysa 20 ye almislar bende gittigimde 25 milyona almistim her yer farkli fiyat uyguluyordur da 120 milyonda cokmus baska yerlere de sorun mutlaka bu arada iyi yolculuklar insallah yaz bitmeden bende giderim turkiyeyeconverter dedigin cevirici mi canim. ablam aldi ondan dedigindense gri kutu gibi ama cok agir biseymis. bide 120 milyona falan aldilar. cok pahali yahu.
bizde gecen sene giderken bir laptop iki telefon goturduk kimse birsey sormadi sadece laptop u alip icinde birseyler varmi diye bakiyorlar converter dediginiz sanirim cevirici bende yigenime play station yolladim cevirici almislar 20 milyona once adam 75 milyon demis sonra nasil olduysa 20 ye almislar bende gittigimde 25 milyona almistim her yer farkli fiyat uyguluyordur da 120 milyonda cokmus baska yerlere de sorun mutlaka bu arada iyi yolculuklar insallah yaz bitmeden bende giderim turkiyeye
canim cevirici olmasi sart cunku burdakiler 110v ordakiler 220v..patlatirsiniz valla :) hem elektrik akimini duzenliyor, hem de fis yerleri farkli biliyorsun...bizimkide baya bir agirdi, gulle gibi :1rolleyes: ama sizinkiler cidden cok pahaliya almis gibi geldi bana, gerci fiyatlarindan emin degilim..sen bi arastir istersen CADIARZU
elektikcilerde satiliyor ben ordan almistim ikeusu dogru soyluyor ben de gittigimde epilatorumu goturdum ucuna sadece oranin prizine uyan fis aldik aklima gelmedi cevirici almak makimayi fise taktim ve duman cikmaya basladi makinayi yaktim kafamçokkarıştısonra akillandim diger aletler icin cevirici aldimevet canim ne kadar o kadar pahaliya almislar bende anlamadim. ben gidince bi arastirma yapayim. peki nerden alinir bu cevirici? belirli bi dukkani var mi ? :)))
sanada iyi geceler pinar nasilsin kizin neler yapiyor?iyi geceler bahar a.s.
selam arkadaşlar. ben bu siteye çok uzun zamandır üyeyim ancak yeni yazabiliyorum. benim eşim abd de yaşadı uzun süre california da. ve büyük ihtimalle bir süre sonra oraya gidicez gibi görünüyor. ben çok korkuyorum alışamamaktan, amerikada yaşamak nasıl bişey? ben bırakın türkiyeyi istanbuldan ayrılırsam yaşayamam gibi geliyor napıcam ben:1no2:
hala beklemedeyim fatma abla kafayi yemek uzereyim artikkötükedihüso efe hasta burnu butun gun akiyor gece oldugu zaman tikaniyor nefes alamiyor agzindan nefes almak istiyor emzigini de agzina sokuyor beyefendi emziksiz uyumaz da butun gece onun basinda nobetteyim iyice dalinca agzindan cikariyorum nefes alsin diye sen neler yapiyorsun kerem nasil tatilde bitiyor okul telasi baslar yavas yavasselam arkadaslar nasilsiniz
Bahar bir gelisme varmi canim beklemdesein sanirim
efe nasil