Amerika Paylasim Alani (Tanisma)

priz yerini degistirmelerine gerek yok canim..converter alsinlar o calistiriyor..ben de her sene babamlarin laptoplarini yeniliyorum ve converter'la kullanabiliyorlar a.s.

cok sagol canim. yok bi tane goturuyorum. benim eski bi tane vardi evde onu annemler kullansin diye goturuyorum. cep telefonu da ayni sekilde. birer tane yani. internetten arastirdim birer tane olursa problem yokmus. kisinin kendi kullanimina has esyalar diyor. Insallah piriz giris yerini degistirebilirler annemler. :sm_confused:

converter dedigin cevirici mi canim. ablam aldi ondan dedigindense gri kutu gibi ama cok agir biseymis. bide 120 milyona falan aldilar. cok pahali yahu.

converter dedigin cevirici mi canim. ablam aldi ondan dedigindense gri kutu gibi ama cok agir biseymis. bide 120 milyona falan aldilar. cok pahali yahu.
bizde gecen sene giderken bir laptop iki telefon goturduk kimse birsey sormadi sadece laptop u alip icinde birseyler varmi diye bakiyorlar converter dediginiz sanirim cevirici bende yigenime play station yolladim cevirici almislar 20 milyona once adam 75 milyon demis sonra nasil olduysa 20 ye almislar bende gittigimde 25 milyona almistim her yer farkli fiyat uyguluyordur da 120 milyonda cokmus baska yerlere de sorun mutlaka bu arada iyi yolculuklar insallah yaz bitmeden bende giderim turkiyeye

bizde gecen sene giderken bir laptop iki telefon goturduk kimse birsey sormadi sadece laptop u alip icinde birseyler varmi diye bakiyorlar converter dediginiz sanirim cevirici bende yigenime play station yolladim cevirici almislar 20 milyona once adam 75 milyon demis sonra nasil olduysa 20 ye almislar bende gittigimde 25 milyona almistim her yer farkli fiyat uyguluyordur da 120 milyonda cokmus baska yerlere de sorun mutlaka bu arada iyi yolculuklar insallah yaz bitmeden bende giderim turkiyeye

Baharcim sagolasin canim. icime su serpildi vallahi. boyle bikac kisiden duymak iyi oluyor. Su cevirici isini bi guzel arastirayim bakayim izmirdeyken. insallah buarada sende en kisa zamanda green kartina kavusup gelirsin turkiyeye a.s.

canim cevirici olmasi sart cunku burdakiler 110v ordakiler 220v..patlatirsiniz valla :) hem elektrik akimini duzenliyor, hem de fis yerleri farkli biliyorsun...bizimkide baya bir agirdi, gulle gibi :1rolleyes: ama sizinkiler cidden cok pahaliya almis gibi geldi bana, gerci fiyatlarindan emin degilim..sen bi arastir istersen CADIARZU

canim cevirici olmasi sart cunku burdakiler 110v ordakiler 220v..patlatirsiniz valla :) hem elektrik akimini duzenliyor, hem de fis yerleri farkli biliyorsun...bizimkide baya bir agirdi, gulle gibi :1rolleyes: ama sizinkiler cidden cok pahaliya almis gibi geldi bana, gerci fiyatlarindan emin degilim..sen bi arastir istersen CADIARZU

evet canim ne kadar o kadar pahaliya almislar bende anlamadim. ben gidince bi arastirma yapayim. peki nerden alinir bu cevirici? belirli bi dukkani var mi ? :)))

evet canim ne kadar o kadar pahaliya almislar bende anlamadim. ben gidince bi arastirma yapayim. peki nerden alinir bu cevirici? belirli bi dukkani var mi ? :)))
elektikcilerde satiliyor ben ordan almistim ikeusu dogru soyluyor ben de gittigimde epilatorumu goturdum ucuna sadece oranin prizine uyan fis aldik aklima gelmedi cevirici almak makimayi fise taktim ve duman cikmaya basladi makinayi yaktim kafamçokkarıştısonra akillandim diger aletler icin cevirici aldim

canim burdan da bakabilirsin..radioshack, best buy ve circuit city..bazen burda daha ucuza gelebiliyor.

sevgili bahar ve ikeseku size tesekkur mesaji yazayim istedim. bugun best buy'a gittim ve cevirici aldim. hemde 14 dolara :)))) Birsuru degisik giris yeri var. super bisey. iyiki bana akil verdiniz kizlar. sagolun.

burdan aldigin cevirici orda ise yarar mi cok iyiye almissin turkiyeden bana su karina takilan titresimli kemerden geldi onu ordan 75 milyona almislar bende burdan cevirici aldim 60 dolara makineden pahaliya gelmisti sen cok iyiye almissin canim gule gule kullansinlar

iyiyim canim ben bu mesaji sana dun gece atmistim. şutarafagitti kizim da iyi uyuyor. sen neler yapiyorsun?

selam arkadaşlar. ben bu siteye çok uzun zamandır üyeyim ancak yeni yazabiliyorum. benim eşim abd de yaşadı uzun süre california da. ve büyük ihtimalle bir süre sonra oraya gidicez gibi görünüyor. ben çok korkuyorum alışamamaktan, amerikada yaşamak nasıl bişey? ben bırakın türkiyeyi istanbuldan ayrılırsam yaşayamam gibi geliyor napıcam ben:1no2:

benim alismam 6 ay, sevmem ise 3 seneyi buldu...aslinda yine sevmezdim de, asik oldum hem de dunyanin en mukemmel insanina Şeniz o olmasa coktan istanbuluma geri donmustum. california'ya hic gitmedim ama gidenlerden hep iyi seyler duydum. ben virginia'da yasiyorum ve cok sessiz, sakin bir yer. burda kalip evlenicek olsam bile, virginia'da kalicagimi sanmiyorum. eger tr'de imkanlarin yoksa, abd is bakimindan cok fazla imkanlara sahip ama durumun iyiyse seni bu imkanlar cok da cezbetmiyor acikcasi. ben okul diye geldim, 6 sene oldu... :sm_confused:

selam arkadaşlar. ben bu siteye çok uzun zamandır üyeyim ancak yeni yazabiliyorum. benim eşim abd de yaşadı uzun süre california da. ve büyük ihtimalle bir süre sonra oraya gidicez gibi görünüyor. ben çok korkuyorum alışamamaktan, amerikada yaşamak nasıl bişey? ben bırakın türkiyeyi istanbuldan ayrılırsam yaşayamam gibi geliyor napıcam ben:1no2:

işte benim de en büyük korkum bu ya alışamazsam:çok üzgünüm: çocuk oyuncağı değil ki bu hadi dönelim demek. birde ingilizcem orta seviye nasıl iletişim kurucam? gitmeden ilerletmem gerekir mi? neler yapabilirim?

selam arkadaslar nasilsiniz

Bahar bir gelisme varmi canim beklemdesein sanirim
efe nasil
hala beklemedeyim fatma abla kafayi yemek uzereyim artikkötükedihüso efe hasta burnu butun gun akiyor gece oldugu zaman tikaniyor nefes alamiyor agzindan nefes almak istiyor emzigini de agzina sokuyor beyefendi emziksiz uyumaz da butun gece onun basinda nobetteyim iyice dalinca agzindan cikariyorum nefes alsin diye sen neler yapiyorsun kerem nasil tatilde bitiyor okul telasi baslar yavas yavas

arkadaslar bende amaerıkaya gıtmeyı dusunyorum yanı yasam nasıl aılenı burda bırakıp gıtmeye deger mı lutfen yardımcı olun?

X