Ameliyatımın 45 tl olduğunu duyunca buraya yazmak istedim..

Ailen yok mu? Ne is yapiyorlar? Hastaliginla ilgilenmiyorlar mi? Bu konuda bilgi vermemissin. Kimse 45bin liralik burs vermez ki. Keske veren olsa ama hic sanmiyorum..

Ailem var tabiki babam belediyede çalışıyor annem de ev hanımı ben zaten biri bana 45 bin liralık burs versin demedim ki ayda 100 tl bile olsa yine de biraz aileme yardım olsun istiyorum

Tamam yapacağım teşekkür ederim önerin için :)

Tamam atacağım oneriniz için teşekkür ederim :)

Bakın benim hastalığım internete yazildiginda çok çıkar ama benim türü çok nadir rastlaniyor ve çoğu doktora anlattigimda bilgilerinin yetersiz olduğu görülüyor . O kadar doktor bulamamaniz size uçuk gelmiş o zaman size şöyle diyim turkiyedeki en iyilerine pankreas alanindaki en iyi doktorlara hep gittim ve yıllardır bu hastalıkla ugrastigim için hangi ünlü doktorun nasıl olduğunu iyi biliyorum ki hatta istanbul üniversitesindeki bi tane Prof beni komaya soktu yanlış bi hareketle ... ben gidip de biri bana 45 bin TL versin ameliyatimi karsilasin demiyorum amacım aileme az da olsa yardimim olsun o da başarımla. Ailemin durumu da anlarsınız ki iyi değil .

Evet gerçek fiyat o civarlarda . Doktorum da bu ameliyatın zor olduğunu o yüzden kendisinin yapması gerektiğini söylüyor birini daha tavsiye etti koç üniversitesi hastanesinden fakat o da aynı ücret..

Ben " 45 turk lirasin ameliyatmi?? Ayakkabidan ucuz, olamaz aslaa" demek icin geldim.
Konunun icerigi baskaymis.
Sigortayla iletisme gectinizmi canim?
Allah acil sifa versin bu arada.

Hanımefendi anlıyorum sizi de ama gidip de ben suan buraya yalan yazmıyorum sizin tavsiye ettiğiniz o istanbul üniversitesi beni 1 ay komaya soktu . Yurdisinda da takip ediyorum ve şuanki doktor kadar kendini geliştiren yok ülkede. Kendinizi bi doktora ikna etmissiniz diye yazmissiniz siz benim sağlık gecmisimi bilebilir misiniz ? Hacettepe memorial çapa Cerrahpaşa ve tonla özel hastane gezdim ben lütfen bilip bilmeden benim en Hassas olduğum noktada yorum yapmayin inandırıcı gelmediyse de yukarıda Allah var iyi gunler

Amin inşallah teşekkür ederim ..

Ailem var tabiki babam belediyede çalışıyor annem de ev hanımı ben zaten biri bana 45 bin liralık burs versin demedim ki ayda 100 tl bile olsa yine de biraz aileme yardım olsun istiyorum

Ama ayda 100 lira bursla toplanmaz ki o para. Neyse Istanbul unideymissin. Ziya gün vakfini takip et o burs veriyor..

Ben " 45 turk lirasin ameliyatmi?? Ayakkabidan ucuz, olamaz aslaa" demek icin geldim.
Konunun icerigi baskaymis.
Sigortayla iletisme gectinizmi canim?
Allah acil sifa versin bu arada.
Evet konu başlığını yanlış yazmışım :)
Sigortalar kronik rahatsızlıklari karşılamıyor maalesef..
Allah razı olsun Teşekkürler ..

Ama ayda 100 lira bursla toplanmaz ki o para. Neyse Istanbul unideymissin. Ziya gün vakfini takip et o burs veriyor..

Biliyorum ben aileme en ufaktan bi yardım yapmak istiyorum ne kadar iyi burs alirsam o kadar iyidir tabi..
Teşekkür ederim sağolun :)

Belediye ve Valiliği de arayın.üniversite öğrencilerine burs veriyorlardı bi ara.
Üni girişinde burs çok araştırmıştım,ordan aklıma geldikçe parça parça yazıyorum,inşallah güzel bi burs denk gelir :)

Biliyorum ben aileme en ufaktan bi yardım yapmak istiyorum ne kadar iyi burs alirsam o kadar iyidir tabi..
Teşekkür ederim sağolun :)

Bak kesinlikle basvur orasi burs veriyor. Ben de istanbulda okudum ve ordan burs aldim. Basariliysan verir. Hem de az bir sey vermiyor. Iyi para veriyor..

Seni kırdıysam özür dilerim, amacım tabi ki seni üzmek değil, hele de çare aradığın bir konuda. Bu ülkede bazı hastaların kaderlerine terk edildiklerini biliyorum. Bence bir mail de sağlık bakanlığına at ki senin gibi hastaların yaşadıklarını imkansızlıklarını birinci ağızdan dinlesinler. Başka iyi hocalar da vardır anlamında söylemiştim, umarım iyi olursun

imza kampanyası ya da twitter instagram ya da youtube kanalı olanlara Ulaş sana ses olsunlar ya da ciddi diyorum aog ya da ekşi sözlük grubuna Ulaş çarşı grubuna kadar Ulaş sosyal medya da toplanır

imza kampanyası ya da twitter instagram ya da youtube kanalı olanlara Ulaş sana ses olsunlar ya da ciddi diyorum aog ya da ekşi sözlük grubuna Ulaş çarşı grubuna kadar Ulaş sosyal medya da toplanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…