Allah yardımcın olsun canım.Umarım eskisinden de iyi olursun.
Allah şifa versin kısa sürede.
Kurum olarak aklıma bi isim gelmedi ama şöyle şeyler yapabilirsiniz: iş adamlarına,sanatçılara,ilinizin milletvekillerine mail atabilirsiniz. Sosyal Medya da durumunu duyurabilirsiniz.
Bölümünüze veya üniversitenize göre Google da burs veren kuruluşları araştırabilirsiniz.mühendislere ticaret odalarından burs veriliyor diye biliyorumAmin inşallah teşekkür ederim
Evet onu da düşündüm ama sosyal medyaya durumumu yazmak istemiyorum açıkçası para alicaksam en azından başarımla alayım diye düşünüyorum :)
Teşekkür ederim fikriniz icin sağolun iyi gunler ...
öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa süredr sağlığınıza kavuşursunuz. benim aklıma ilk gelen bu hastalıkla ilgili bir dernek vs var mı onu bir araştırsanız, belki bir yol gösterirler.
Bölümünüze veya üniversitenize göre Google da burs veren kuruluşları araştırabilirsiniz.mühendislere ticaret odalarından burs veriliyor diye biliyorum
."..... Mühendislerine burs veren kuruluşlar" diye arama yaparsanız baya bi sonuç çıkacaktır :)
Geçmiş olsun. Hastalığınızın tedavisini nerede oluyorsunuz? Kendi üniversitenizdeki tıp fakültesinde mi?
Simdi araştirdim özel hastanelerdeki muayene de katki payı bile ödenmiyormuş kronik pankreatit ve bircok kronik hastalikta .
Sizi kimse bilgilendirmedi mi.
Teşekkür ederim . Şuanki tedavi olduğum hastane acıbadem Hastanesi
12bin tl dogum ucreti. Ever sgk degil kendi bunyesinde acibadem sigortasi yapiyo.Acibadem zaten sgk kapsam dışı diye biliyorum. Dogum bile 10bin tl nerdeyse.