Ameliyatımın 45 tl olduğunu duyunca buraya yazmak istedim..

sufigo

Mühendis adayı :)
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2013
718
156
Merhaba ben 19 yaşındayım . Kronik pankreatit hastasıyım ve çözümü olmayan bi hastalık...
İstanbul üniversitesinde mühendislik okuyorum Allaha Şükür 1. Sınıfı güzel bi ortalamaya bitirdim
Geçen gün doktorum bi çözüm ihtimali olduğunu ama bunun için 45 bin liralık bi ameliyat olmam gerektiğini söyledi
Zaten sigortalar kronik bi rahatsızlık olduğu için hiçbirini karşılamıyor Ailemin maddi durumu da benim hastalığım yüzünden gitgide kötüye gidiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum
Herhangi bi yerden burs alabileceğim bi kurum , kişi vb yerler var mı ?

Allah şifa versin kısa sürede.
Kurum olarak aklıma bi isim gelmedi ama şöyle şeyler yapabilirsiniz: iş adamlarına,sanatçılara,ilinizin milletvekillerine mail atabilirsiniz. Sosyal Medya da durumunu duyurabilirsiniz.

Amin inşallah teşekkür ederim
Evet onu da düşündüm ama sosyal medyaya durumumu yazmak istemiyorum açıkçası para alicaksam en azından başarımla alayım diye düşünüyorum :)
Teşekkür ederim fikriniz icin sağolun iyi gunler ...

öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa süredr sağlığınıza kavuşursunuz. benim aklıma ilk gelen bu hastalıkla ilgili bir dernek vs var mı onu bir araştırsanız, belki bir yol gösterirler.

Bölümünüze veya üniversitenize göre Google da burs veren kuruluşları araştırabilirsiniz.mühendislere ticaret odalarından burs veriliyor diye biliyorum
."..... Mühendislerine burs veren kuruluşlar" diye arama yaparsanız baya bi sonuç çıkacaktır :)

öncelikle geçmiş olsun, umarım en kısa süredr sağlığınıza kavuşursunuz. benim aklıma ilk gelen bu hastalıkla ilgili bir dernek vs var mı onu bir araştırsanız, belki bir yol gösterirler.

Maalesef yok zaten türkiyede az görülen ni hastalık

Çok teşekkür ederim hemen bakacagim

Geçmiş olsun. Hastalığınızın tedavisini nerede oluyorsunuz? Kendi üniversitenizdeki tıp fakültesinde mi?

Simdi araştirdim özel hastanelerdeki muayene de katki payı bile ödenmiyormuş kronik pankreatit ve bircok kronik hastalikta .
Sizi kimse bilgilendirmedi mi.

Benim bildiğim kadarıyla SGK bi yere kadar karşılıyor mesela stent takılı suan bende 10 bin TL yerine 8 bin TL falan veriyorum

Geçmiş olsun öncelikle. Allah şifa versin. 45 tl düz 45 tl mi 45000 mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…