Ameliyatımın 45 tl olduğunu duyunca buraya yazmak istedim..

imza kampanyası ya da twitter instagram ya da youtube kanalı olanlara Ulaş sana ses olsunlar ya da ciddi diyorum aog ya da ekşi sözlük grubuna Ulaş çarşı grubuna kadar Ulaş sosyal medya da toplanır

Acıbademin zorunlu olduğuna emin misin? O kadar üniversite hastanesi varken hiçbirinde doktor bulamaman çok uçuk geldi bana. Birinde olmazsa öbüründe vardır illa. Burs olarak bulman imkansız bence. Burs veren kurumların amacı mümkün olduğu kadar çok kişiye yardım etmektir o yüzden 45 bini direkt sana vermezler. Ailenin durumu nasıl peki?
Bence de yani. Bu hastalığa sahip herkes 45 bin tl verip acıbademe mi gidiyormuş. Üniversite hastanelerinde çok başarılı doktorlar var. Mutlaka bu derdin bir hekimi de vardır.

Çok çok geçmiş olsun.

Doktorunuz gurhan sisman suan baktim subasi atakent acibadem ordada sgk geciyor bir gecelik yatmasi 1100 tl falan degil sigortaniz yokmu.
Ailenizin arabasi evi varsa onlari elden cikararak sizi tedavi ettirmeliler siz ameliyattan sonrada calisirsiniz kendinizi idare edersiniz gecmis olsun.

Doktorunuz gurhan sisman suan baktim subasi atakent acibadem ordada sgk geciyor bir gecelik yatmasi 1100 tl falan degil sigortaniz yokmu.
Ailenizin arabasi evi varsa onlari elden cikararak sizi tedavi ettirmeliler siz ameliyattan sonrada calisirsiniz kendinizi idare edersiniz gecmis olsun.
Hanımefendi 3 kere stent değişimi için orada yattım ve en son yattıgimda 8 bin ödedim ve geceligi 1.100 tl idi yalan borcum mu var size de yalan söyleyim amacım olayı abartıp kendimi acindirmak da değil . Sigorta da yok kronik rahatsızliklari sigortalar karşılamıyor . Geçmiş olsun dileginiz için teşekkürler

Hanımefendi 3 kere stent değişimi için orada yattım ve en son yattıgimda 8 bin ödedim ve geceligi 1.100 tl idi yalan borcum mu var size de yalan söyleyim amacım olayı abartıp kendimi acindirmak da değil . Sigorta da yok kronik rahatsızliklari sigortalar karşılamıyor . Geçmiş olsun dileginiz için teşekkürler
Siz ozel sigortadan bahsediyorsunuz ben sgkdan devletin sigortasindan eger sgkda kronik rahatligi karsilamiyorsa yatagi karsiliyor.
Dedigim gibi once ailenizin cabalamasi lazim.

canım bence bu durumda çok hoş değil ama bir haber ajansıyla paylaşabilirsin genelde oradaki insanlara her ne kadar reklam amaçlı da olsa yardım ediliyor diye biliyorum ya da kredi çekmeyi deneyebilirsin ama neticede hemen ayağa kalkıp çalışıp böyle bir parayı ödemem çok zor 2 yıl vaadeli bir kredi verilir mi sanmam zaten en mantıklısı dediğim gibi hoş olmasa da haber ajansıyla bu durumu paylaşmak mutlaka birisi çıkacaktır allah hakkında hayırlısını nasip etsin

canım bence bu durumda çok hoş değil ama bir haber ajansıyla paylaşabilirsin genelde oradaki insanlara her ne kadar reklam amaçlı da olsa yardım ediliyor diye biliyorum ya da kredi çekmeyi deneyebilirsin ama neticede hemen ayağa kalkıp çalışıp böyle bir parayı ödemem çok zor 2 yıl vaadeli bir kredi verilir mi sanmam zaten en mantıklısı dediğim gibi hoş olmasa da haber ajansıyla bu durumu paylaşmak mutlaka birisi çıkacaktır allah hakkında hayırlısını nasip etsin

Yok haber ajansı olmaz maalesef pek dogru bulmuyorum ..muhtemelen kredi çekeceğiz güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ..

Arkadaslar Acıbadem'de sadece özel sigorta geçiyor SGK ile anlaşmaları yok maalesef.

Öncelikle çok geçmiş olsun..Söylemeden edemicem konu başlığında"45 tl" konu içeriğinde"45 bin"yazıyor..45 tl ye ameliyat mı olur? Diye geldim konuya :KK70:

Acıbadem zaten oldukça pahalı bir özel hastane. Diş çekimim ameliyatla olacağı için görüşmüştüm çok uçuk rakamlar verdiler. Ya üniversite hastanesine git Marmara gibi,ya da daha uygun fiyatlı bir özel hastane bul. İnternette doktorların olduğu siteler var bu alanda çalışan doktorlara mail atarsan yardımcı olurlar bir kısmı fiyat da verir. Onun dışında 45 bin tl burs vercek kimseyi bulacağını sanmıyorum, verseler de aylık burs olur 4 sene bekleyecek misin

Aci badem mi üniversite hastanesine gidin muayeneleri bile gereksiz pahalı 1000liraya yaptığım doğumun aynısının 15000liraya yapacağını söyleyen yere ne kadar itimat edebilirim ki ..sanki çocuğum doğunca kuş konduracaklardi.rabbim şifa versin ama bu gibi durumlarda en sağlam yer üniversite hastaneleridir.zaten Allah korusun bir şey olsa hemen oraya topluyorlar.

X