- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 32
Bak kesinlikle basvur orasi burs veriyor. Ben de istanbulda okudum ve ordan burs aldim. Basariliysan verir. Hem de az bir sey vermiyor. Iyi para veriyor..
Bence de yani. Bu hastalığa sahip herkes 45 bin tl verip acıbademe mi gidiyormuş. Üniversite hastanelerinde çok başarılı doktorlar var. Mutlaka bu derdin bir hekimi de vardır.Acıbademin zorunlu olduğuna emin misin? O kadar üniversite hastanesi varken hiçbirinde doktor bulamaman çok uçuk geldi bana. Birinde olmazsa öbüründe vardır illa. Burs olarak bulman imkansız bence. Burs veren kurumların amacı mümkün olduğu kadar çok kişiye yardım etmektir o yüzden 45 bini direkt sana vermezler. Ailenin durumu nasıl peki?
Hanımefendi 3 kere stent değişimi için orada yattım ve en son yattıgimda 8 bin ödedim ve geceligi 1.100 tl idi yalan borcum mu var size de yalan söyleyim amacım olayı abartıp kendimi acindirmak da değil . Sigorta da yok kronik rahatsızliklari sigortalar karşılamıyor . Geçmiş olsun dileginiz için teşekkürlerDoktorunuz gurhan sisman suan baktim subasi atakent acibadem ordada sgk geciyor bir gecelik yatmasi 1100 tl falan degil sigortaniz yokmu.
Ailenizin arabasi evi varsa onlari elden cikararak sizi tedavi ettirmeliler siz ameliyattan sonrada calisirsiniz kendinizi idare edersiniz gecmis olsun.
Çok çok geçmiş olsun.
Siz ozel sigortadan bahsediyorsunuz ben sgkdan devletin sigortasindan eger sgkda kronik rahatligi karsilamiyorsa yatagi karsiliyor.Hanımefendi 3 kere stent değişimi için orada yattım ve en son yattıgimda 8 bin ödedim ve geceligi 1.100 tl idi yalan borcum mu var size de yalan söyleyim amacım olayı abartıp kendimi acindirmak da değil . Sigorta da yok kronik rahatsızliklari sigortalar karşılamıyor . Geçmiş olsun dileginiz için teşekkürler
canım bence bu durumda çok hoş değil ama bir haber ajansıyla paylaşabilirsin genelde oradaki insanlara her ne kadar reklam amaçlı da olsa yardım ediliyor diye biliyorum ya da kredi çekmeyi deneyebilirsin ama neticede hemen ayağa kalkıp çalışıp böyle bir parayı ödemem çok zor 2 yıl vaadeli bir kredi verilir mi sanmam zaten en mantıklısı dediğim gibi hoş olmasa da haber ajansıyla bu durumu paylaşmak mutlaka birisi çıkacaktır allah hakkında hayırlısını nasip etsin
Rabbim sana Safi isminin hurmetine sifa versin insallah saglina kavusursun
kredi çekecek durumun varsa tabiki en doğrusu bu olurYok haber ajansı olmaz maalesef pek dogru bulmuyorum ..muhtemelen kredi çekeceğiz güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ..
Atakent subesinde var sgk.Arkadaslar Acıbadem'de sadece özel sigorta geçiyor SGK ile anlaşmaları yok maalesef.
Geçmiş olsun dileklerimi sunarım. .