Ameliyatımın 45 tl olduğunu duyunca buraya yazmak istedim..

Teşekkür ederim . Şuanki tedavi olduğum hastane acıbadem Hastanesi
acibademde 45 bin ucuk bir fiyat degil maalesef. istanbul universitesi capa tip fakultesine gidin, durumunuzu anlatin, tedavinizi orada olmak istediginizi maddi gelirinizin olmadigini falan. istanbul universitesi ogrencisisiniz yardimci olurlar. benim ameliyatini ucretsiz olan arkadaslarim vardi. hocalar cok anlayisliydi. bu yeni politikalardan sonra hocalar hala duruyor mu bilmem ama.

Bir üniversite hastanesine gidersen bütün tedavin ücretsiz karşılanır. Özel hastanelerde doğal olarak ücret ödersiniz.

Bunu bende biliyorum 10 yıldır Hacettepe çapa vs hastanelerde kaldım ama bu hastaliktan anlayan pek Prof olmadığı için sadece acibademdeki doktor halimden anlıyor

Maalesef doktor ameliyatı herkesin yapamayacağıni söyledi o sebeple acıbadem zorunlu ..

Change.org da sağlık bakanlığının karşılaması için imza topla ve hatta biliyor mushn biz çok seviyoruz imzalamayı:) buraya da başlık aç inşallah her şey yolunda gider

Ailen yok mu? Ne is yapiyorlar? Hastaliginla ilgilenmiyorlar mi? Bu konuda bilgi vermemissin. Kimse 45bin liralik burs vermez ki. Keske veren olsa ama hic sanmiyorum..

Geçmiş olsun,inşallah tedavin başarıyla sonuçlanır.
Sgk geçen hastaneler diye arama yaparsan sgk sorgu sayfasından ulaşabilirsin.
Listedeki özel hastanelerden ilgili bölümün doktorlarına bakarsın.Özgeçmişlerine göre bir tercih yapabilirsin.

Özel sigorta kronik hastalıkları veya doğumsal olanları karşılamaz ama devletin karşılıyor olmasi gerekiyor.

İstanbul universitesine gidiyormussunuz. Rektörlüğe ve dekanliga konu ile ilgili bir mail atin.yardimci olmalarını isteyin bence.

Maalesef doktor ameliyatı herkesin yapamayacağıni söyledi o sebeple acıbadem zorunlu ..
Acıbademin zorunlu olduğuna emin misin? O kadar üniversite hastanesi varken hiçbirinde doktor bulamaman çok uçuk geldi bana. Birinde olmazsa öbüründe vardır illa. Burs olarak bulman imkansız bence. Burs veren kurumların amacı mümkün olduğu kadar çok kişiye yardım etmektir o yüzden 45 bini direkt sana vermezler. Ailenin durumu nasıl peki?

Bence de özelde varsa devlette de vardır elbet doktoru o uzmanlığın

Teşekkür ederim . Şuanki tedavi olduğum hastane acıbadem Hastanesi

Acıbadem in SGK ile anlaşması yok. Orası Otel konforunda hastane konseptinde ve a+ segmente hitap ediyor.

Acıbadem 45 bin hesap çeker tabi. Senin muhtemelen Acıbadem sigortadan sigorta vardır. Hastalığı kapsama ama %50 indirim alırsın. Bu indimli haliyse 90 bin orijinal fiyat mi?

Neyse medikal park veya medical dene. Bezmialem Hastanesi vs de var. Bence i.ü tip fakültesini de dene. Şartları çok çok kötü maalesef ama senin için karsilayabilecegin en iyi alternatif bu olabilir

Aslında yazman ve başvurman gereken yerler belli, sağlık bakanlığı, meclis, cumhurbaşkanı. Ülkenin parasını dengesiz dağıtıp sağlığa eğitime kuş kadar pay bırakanlar onlar. Aklıma ilacını bulamadığı için yardım isteyen kanser hastası Dilek Özçelik ve eline sadaka verip yollayan bakan Erdoğan Bayraktar geldi . Bizim aslında imkanımız var da doğru kişiler doğru yerlere harcamıyor.
Bunu bende biliyorum 10 yıldır Hacettepe çapa vs hastanelerde kaldım ama bu hastaliktan anlayan pek Prof olmadığı için sadece acibademdeki doktor halimden anlıyor

Hacettepe Çapa'da hastalıktan anlayan prof yok mu ? Sadece tek bir hastanede tek bir doktor mu anlıyor? Pek inandırıcı gelmedi, milyonda birlik bir vaka olsa bile doktorlar birbiriyle iletişim içinde olur, vaka hakkında yardım alırlar, birbirlerine danışırlar, bence siz belli bir doktora ikna etmişsiniz kendinizi o yüzden böyle düşünüyorsunuz. Durumunuzu yaşamayan bilmez, kronik hastalıklar çok yıpratıcı ama bu kadar kendinizi kısıtlamayın, üniversite hastaneleri çok iyi, çok para vermek her zaman en iyi hizmeti alacaksınız demek değildir.

Medipol demeye çalışmışim. Düzeltmis sözlük.

Yanlış anlaşılmak istemem ama bence de üniversite hastanelerini araştırın. Acıbademde ben doğum yaptım ve gerçekten uçuk fiyatlı. En azından karşılayabileceğiniz 20-25bin bütçeniz olsa,kampanya başlatılır,bizler yardımda bulunuruz sağlık bu başka bir şey değil. Ama 45 bin eğer başka alternatifler de olabilecekse uçuk kalıyor fazlaca. Umarım Allah yardımcınız olur,şifa verir.

Maalesef öyle. Devlet hastanelerinde Prof veya doçent var ama sadece 1 tane oluyor. O hastalıkla ilgili çalışması yoksa geçmiş olsun. Napalım devletimiz sağ olsun. Devlette çalışan proflarin hepsi özele geçiyor. Devlette aylık 10 kazanırken özelde 50-100 kazanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…