12bin tl dogum ucreti. Ever sgk degil kendi bunyesinde acibadem sigortasi yapiyo.
Baska bi ozele git konu sahibi
acibademde 45 bin ucuk bir fiyat degil maalesef. istanbul universitesi capa tip fakultesine gidin, durumunuzu anlatin, tedavinizi orada olmak istediginizi maddi gelirinizin olmadigini falan. istanbul universitesi ogrencisisiniz yardimci olurlar. benim ameliyatini ucretsiz olan arkadaslarim vardi. hocalar cok anlayisliydi. bu yeni politikalardan sonra hocalar hala duruyor mu bilmem ama.Teşekkür ederim . Şuanki tedavi olduğum hastane acıbadem Hastanesi
Iyice arastirin bence ozel muayene ucretinde katki payi almiyorsa Üni lerde ameliyat masrafi bile alinmaz .Benim bildiğim kadarıyla SGK bi yere kadar karşılıyor mesela stent takılı suan bende 10 bin TL yerine 8 bin TL falan veriyorum
Teşekkür ederim sağolun .konu başlığında yanlış yazmışım 45 bin TL olacakGeçmiş olsun öncelikle. Allah şifa versin. 45 tl düz 45 tl mi 45000 mi ?
Acibadem zaten sgk kapsam dışı diye biliyorum. Dogum bile 10bin tl nerdeyse.
Bir üniversite hastanesine gidersen bütün tedavin ücretsiz karşılanır. Özel hastanelerde doğal olarak ücret ödersiniz.
acibademde 45 bin ucuk bir fiyat degil maalesef. istanbul universitesi capa tip fakultesine gidin, durumunuzu anlatin, tedavinizi orada olmak istediginizi maddi gelirinizin olmadigini falan. istanbul universitesi ogrencisisiniz yardimci olurlar. benim ameliyatini ucretsiz olan arkadaslarim vardi. hocalar cok anlayisliydi. bu yeni politikalardan sonra hocalar hala duruyor mu bilmem ama.
Merhaba ben 19 yaşındayım . Kronik pankreatit hastasıyım ve çözümü olmayan bi hastalık...
İstanbul üniversitesinde mühendislik okuyorum Allaha Şükür 1. Sınıfı güzel bi ortalamaya bitirdim
Geçen gün doktorum bi çözüm ihtimali olduğunu ama bunun için 45 bin liralık bi ameliyat olmam gerektiğini söyledi
Zaten sigortalar kronik bi rahatsızlık olduğu için hiçbirini karşılamıyor Ailemin maddi durumu da benim hastalığım yüzünden gitgide kötüye gidiyor. Kendimi çok kötü hissediyorum
Herhangi bi yerden burs alabileceğim bi kurum , kişi vb yerler var mı ?
Acıbademin zorunlu olduğuna emin misin? O kadar üniversite hastanesi varken hiçbirinde doktor bulamaman çok uçuk geldi bana. Birinde olmazsa öbüründe vardır illa. Burs olarak bulman imkansız bence. Burs veren kurumların amacı mümkün olduğu kadar çok kişiye yardım etmektir o yüzden 45 bini direkt sana vermezler. Ailenin durumu nasıl peki?Maalesef doktor ameliyatı herkesin yapamayacağıni söyledi o sebeple acıbadem zorunlu ..
Acıbademin zorunlu olduğuna emin misin? O kadar üniversite hastanesi varken hiçbirinde doktor bulamaman çok uçuk geldi bana. Birinde olmazsa öbüründe vardır illa. Burs olarak bulman imkansız bence. Burs veren kurumların amacı mümkün olduğu kadar çok kişiye yardım etmektir o yüzden 45 bini direkt sana vermezler. Ailenin durumu nasıl peki?
Teşekkür ederim . Şuanki tedavi olduğum hastane acıbadem Hastanesi
Bunu bende biliyorum 10 yıldır Hacettepe çapa vs hastanelerde kaldım ama bu hastaliktan anlayan pek Prof olmadığı için sadece acibademdeki doktor halimden anlıyor
Medipol demeye çalışmışim. Düzeltmis sözlük.Acıbadem in SGK ile anlaşması yok. Orası Otel konforunda hastane konseptinde ve a+ segmente hitap ediyor.
Acıbadem 45 bin hesap çeker tabi. Senin muhtemelen Acıbadem sigortadan sigorta vardır. Hastalığı kapsama ama %50 indirim alırsın. Bu indimli haliyse 90 bin orijinal fiyat mi?
Neyse medikal park veya medical dene. Bezmialem Hastanesi vs de var. Bence i.ü tip fakültesini de dene. Şartları çok çok kötü maalesef ama senin için karsilayabilecegin en iyi alternatif bu olabilir
Aslında yazman ve başvurman gereken yerler belli, sağlık bakanlığı, meclis, cumhurbaşkanı. Ülkenin parasını dengesiz dağıtıp sağlığa eğitime kuş kadar pay bırakanlar onlar. Aklıma ilacını bulamadığı için yardım isteyen kanser hastası Dilek Özçelik ve eline sadaka verip yollayan bakan Erdoğan Bayraktar geldi . Bizim aslında imkanımız var da doğru kişiler doğru yerlere harcamıyor.
Hacettepe Çapa'da hastalıktan anlayan prof yok mu ? Sadece tek bir hastanede tek bir doktor mu anlıyor? Pek inandırıcı gelmedi, milyonda birlik bir vaka olsa bile doktorlar birbiriyle iletişim içinde olur, vaka hakkında yardım alırlar, birbirlerine danışırlar, bence siz belli bir doktora ikna etmişsiniz kendinizi o yüzden böyle düşünüyorsunuz. Durumunuzu yaşamayan bilmez, kronik hastalıklar çok yıpratıcı ama bu kadar kendinizi kısıtlamayın, üniversite hastaneleri çok iyi, çok para vermek her zaman en iyi hizmeti alacaksınız demek değildir.
Evet 1 gecelik yatış ücreti bile 1.100 Tl
Change.org da sağlık bakanlığının karşılaması için imza topla ve hatta biliyor mushn biz çok seviyoruz imzalamayı:) buraya da başlık aç inşallah her şey yolunda gider