Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

bnm için en zor kısmı koluma taktıkları damar yolunu acarken oldu bide sedyeye yattgmda bi heycan yaptım asansöre bndrdiler anneme el salladım o anda hemsıre saknlestrici vuruodu zaten ondan snrasında gözü acık bi ölü gibi oluosun

Ameliyatı anlamıyorsun zaten öncesi ve sonrası çok sıkıntılı :) bana cesaret hapı versinler çoğu ameliyat olan yakınlarıma verdiler. Hastaneye girerken zaten leyla gibi oluyosun

iştee o amlyt hazırlıgında bi heycan oluo damar yolunu açıp saknlestriciyi vurana kdr hersey
Zaten o hazırlıkları yaparken heyecandan kalpten gitmezsem ameliyat olabilirim. Ben hiç narkoz almadım hiç ameliyat olmadım şimdiye kadar. o süreç bana çok yabancı geliyor. Korkuyorum ilk defa gözümde çok karadır ağrı eşiğim çok yüksektir ama bu heyecan başka

bnde öle hastane yolu blmem etmem sayılıdır yediğim iğneler ama o kdr cok heycan yapmadm sadece o gun akşam olmadı oda meraktan yoksa hastanede cok heycn korku yoktu bende

T
teşekkür ederim canım sıradan deneyecez artık ne var yok bu arada gazella ne yaptı çok merak ettim ya

Kizlar sizi merakta biraktim fakat cok agrim ve mide bulantim vardı. Su bile icemiyorum.
Goguslerimi hic gormedim daha bandaj ve ustunde korse var. Daha busey anlamadim yani
Olsun bundan sonrası kolay en büyük işi atlattın tebrikler darısı hepimizin başına gün gün saat saat daha ıyi olacaksın çok geçmiş olsun umarım sonuçtan çok memnun kalırsın

Bulantim gecti sonunda biseyler yiyebildim. Dunden daha iyiyim. Ama bebek gibi bakima muhtacim. Esim olmasaymis napardim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…