- 22 Mart 2015
- 490
- 683
Vallahi okadar çok merak ediyorumki ameliyata nasıl girdi,girerken ne hissetti ? Uyandığında gördüğü memelerinden memnun muydu ve ağrısı acısı varmıydı artık kendine geldiğinde yazarKızlar Gazelle naaapıyordur ki şimdi
Bende çok merak ediyorum.inşallah iyi durumdadır.Kızlar Gazelle naaapıyordur ki şimdi
bnm için en zor kısmı koluma taktıkları damar yolunu acarken oldu bide sedyeye yattgmda bi heycan yaptım asansöre bndrdiler anneme el salladım o anda hemsıre saknlestrici vuruodu zaten ondan snrasında gözü acık bi ölü gibi oluosunVallahi okadar çok merak ediyorumki ameliyata nasıl girdi,girerken ne hissetti ? Uyandığında gördüğü memelerinden memnun muydu ve ağrısı acısı varmıydı artık kendine geldiğinde yazarGAZELLE84
Ameliyatı anlamıyorsun zaten öncesi ve sonrası çok sıkıntılı :) bana cesaret hapı versinler çoğu ameliyat olan yakınlarıma verdiler. Hastaneye girerken zaten leyla gibi oluyosunbnm için en zor kısmı koluma taktıkları damar yolunu acarken oldu bide sedyeye yattgmda bi heycan yaptım asansöre bndrdiler anneme el salladım o anda hemsıre saknlestrici vuruodu zaten ondan snrasında gözü acık bi ölü gibi oluosun
iştee o amlyt hazırlıgında bi heycan oluo damar yolunu açıp saknlestriciyi vurana kdr herseyAmeliyatı anlamıyorsun zaten öncesi ve sonrası çok sıkıntılı :) bana cesaret hapı versinler çoğu ameliyat olan yakınlarıma verdiler. Hastaneye girerken zaten leyla gibi oluyosun
Zaten o hazırlıkları yaparken heyecandan kalpten gitmezsem ameliyat olabilirim. Ben hiç narkoz almadım hiç ameliyat olmadım şimdiye kadar. o süreç bana çok yabancı geliyor. Korkuyorum ilk defaiştee o amlyt hazırlıgında bi heycan oluo damar yolunu açıp saknlestriciyi vurana kdr hersey
bnde öle hastane yolu blmem etmem sayılıdır yediğim iğneler ama o kdr cok heycan yapmadm sadece o gun akşam olmadı oda meraktan yoksa hastanede cok heycn korku yoktu bendeZaten o hazırlıkları yaparken heyecandan kalpten gitmezsem ameliyat olabilirim. Ben hiç narkoz almadım hiç ameliyat olmadım şimdiye kadar. o süreç bana çok yabancı geliyor. Korkuyorum ilk defagözümde çok karadır ağrı eşiğim çok yüksektir ama bu heyecan başka
Şu lilis var ya, 5e kadar mesai yaptı sonra gitti ameliyatabnde öle hastane yolu blmem etmem sayılıdır yediğim iğneler ama o kdr cok heycan yapmadm sadece o gun akşam olmadı oda meraktan yoksa hastanede cok heycn korku yoktu bende
teşekkür ederim canım sıradan deneyecez artık ne var yok bu arada gazella ne yaptı çok merak ettim yaOna şöyle de " canım ben bunu sırf senin için istiyorum.sen olmasan bunu istemezdim ki.sırf sana daha güzel görünmek ve karşında daha özgüvenli olmak için.ben senin beni herhalimle sevdiğini zaten biliyorum ..." Bu arada MEME = sek
Aynen 5de ciktim gitim hasteneyle isim arasi 5 dk :) gezmeye gider gbi gittik:))
smdi nasılsın gectmi bulantı cnmKizlar sizi merakta biraktim fakat cok agrim ve mide bulantim vardı. Su bile icemiyorum.
Goguslerimi hic gormedim daha bandaj ve ustunde korse var. Daha busey anlamadim yani
Olsun bundan sonrası kolay en büyük işi atlattın tebrikler darısı hepimizin başına gün gün saat saat daha ıyi olacaksın çok geçmiş olsun umarım sonuçtan çok memnun kalırsınKizlar sizi merakta biraktim fakat cok agrim ve mide bulantim vardı. Su bile icemiyorum.
Goguslerimi hic gormedim daha bandaj ve ustunde korse var. Daha busey anlamadim yani
Çok Geçmiş olsun...Kizlar sizi merakta biraktim fakat cok agrim ve mide bulantim vardı. Su bile icemiyorum.
Canım çok geçmiş olsun.inşallah sonrasını kolay atlatırsınKizlar sizi merakta biraktim fakat cok agrim ve mide bulantim vardı. Su bile icemiyorum.
ilk 2 gun öle bakıma muhtac oluosun gün gectkçe harekeler artıyo korkma zoru atlattın şükürBulantim gecti sonunda biseyler yiyebildim. Dunden daha iyiyim. Ama bebek gibi bakima muhtacim. Esim olmasaymis napardim bilmiyorum.