Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Amaaann kardes . Evli olmak bi dert olnamak bi dert. Ama sefani sur simdilik kararlarini tek basina almanin keyfini sur. Benim esim bana cok karismaz ama bazi tabulari var yikilamayan saygi duyuyorum.
Sen uyu artık hadi bi an önce sabah olsun :))

Kizlar cok tesekkur ederim dualariniz icin. Inanin suan tek ihtiyacim olan sey zaten bu. Cok heyecanliyiz (esimle). :)))

Güzel haberlerini bekliyoruz insallah hersey istedigin gibi olur ben daha 11 gün var uyuyamiyorum. Seni hic düsünemiyorum suan

Cok ilginc!! bende yillardir tavuk kemiklerinden veya et kemigini hep haslarim zaten ve dedigin gibi, buz kaplarina koyup
yemeklerime kullanirim. Ama bu sekilde yani 6 saat kaynatip ilk defa duyuyorum acikcasi!!

Cok ilginc!! bende yillardir tavuk kemiklerinden veya et kemigini hep haslarim zaten ve dedigin gibi, buz kaplarina koyup
yemeklerime kullanirim. Ama bu sekilde yani 6 saat kaynatip ilk defa duyuyorum acikcasi!!
Canım bunu bir onlokologdan ve de Antepli yaşlı bi teyzeden duydum.Yaşlı teyze bana" ilik kemikten ayrılana kadar haşliisin" demişti o da yaklaşık 4,5 saat demek tv deki onkolog da aynı şeyi söyleyince, teyze haklıymış demiştim.Hatta bi dahiliyeci arkadaş da bakır tencerede haşladığını söylemişti.Bakır işi zor, kalaylamak gerekiyor.Ben normal en büyük boy Çelik tencerede haşlıyorum.

Kızlar alakasız olacak ama son anda eşim beni engelleyecek diye çok canım sıkılıyor 20 günum kaldı ama hala tam olarak evet olabilirsin demedi ama olmaz da demedi ya beni vazgecirmeye çalışırsa son anda, onu cignemeyecegimi de biliyor bal gibi, birbirimize sormadan ayakkabı bile almayiz biz offf insallah bı son dakika golü atmaz bana yaaa

Canım konuyu çok dillendirme yanında, sakın endişelerini de söyleme.Bak 2 yıl önce eşime ameliyat oliiim dediğimde tamam demişti.Ama ben ne zaman "ayyyy ya bişey olursa, ameliyat bu herşey olabilir " dediğimde " ameliyatına da sana da" dedi .İZin vermiyorum dedi.2yıldır yalvarıyordum adama, izin versin diye.Çok şükür ikna oldu .Ama sakın benim yaptığım hatayı yapma.Korkunu onunla paylaşma .o zaman o da endişelenir ve vazgeçer.çok güçlü dur, ameliyat olacağın için çok mutlu olduğunu , bunun için ona teşekkür ettiğini falan söyle

İnan aynen öyle yapıyorum ama gene de isteksiz bir de acıya dayanikliyimdir doğumlar ameliyatlar bayagi cerrahi girişim geçirdim naz yapmam şikayet etmem sıkıntımı çaktırmam ama kıskanıyor mu ne geçen diyor ki "ben ölsem başkasıyla evlenirsin silikonlar da yapılıyo..." yuh artık dedim düşündüğün şeye bak!! Son anda bi sürpriz çıkarmaz insallah

Ona şöyle de " canım ben bunu sırf senin için istiyorum.sen olmasan bunu istemezdim ki.sırf sana daha güzel görünmek ve karşında daha özgüvenli olmak için.ben senin beni herhalimle sevdiğini zaten biliyorum ..." Bu arada MEME = sek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…