Sen uyu artık hadi bi an önce sabah olsun :))Amaaann kardes . Evli olmak bi dert olnamak bi dert. Ama sefani sur simdilik kararlarini tek basina almanin keyfini sur. Benim esim bana cok karismaz ama bazi tabulari var yikilamayan saygi duyuyorum.
Kizlar cok tesekkur ederim dualariniz icin. Inanin suan tek ihtiyacim olan sey zaten bu. Cok heyecanliyiz (esimle). :)))
Kizlar cok tesekkur ederim dualariniz icin. Inanin suan tek ihtiyacim olan sey zaten bu. Cok heyecanliyiz (esimle). :)))
Kızlar bişey diicem, hani kolajen var ya cildi ve organları yenileyen.İşte o kolajen bir tek KEMIK SUYUNDA VARMIŞ.çocuklara yapalım güçlensinler biz de içelim yenilenelim.YAPILIŞI:kemikler, su ve çeyrek çay bardağı sirke ile 6 saat kaynatılır.( düdüklüde değil, normal tencerede, çünkü ısının 100 dereceyi geçmemesi ve basıncın da olmaması gerekiyor)sonra süzülür, ilikler de süzülün suya eklenir .Küçük kaplara konup buZluğa atılır.Hergün yapacağınız yemeğe katılır.ben buz kalıplarına koyuyorum.donduktan sonra onları çıkarıp buzdolabı poşetlerinde saklıyorum.Her yemeğe 2,3 tane küp (yarım çaybardağı kadar) atıyorum.Arkadaşlar inanın kokusu fln olmuyor.cildi yenileyen tek şey, inanın ben yapıyorum.KOLAJEN O KADAR BÜYÜK BI MOLEKÜLMÜŞ KI SÜRDÜĞÜMÜZ KREMLERDEN CILDIMIZE GEÇMESI ÇOK ZORMUŞ.sadece kemik suyuyla vücut onu alabiliyormuş.hem de ucuz.kasaplar bedava bile veriyor kemiği.
Canım bunu bir onlokologdan ve de Antepli yaşlı bi teyzeden duydum.Yaşlı teyze bana" ilik kemikten ayrılana kadar haşliisin" demiştiCok ilginc!! bende yillardir tavuk kemiklerinden veya et kemigini hep haslarim zaten ve dedigin gibi, buz kaplarina koyup
yemeklerime kullanirim. Ama bu sekilde yani 6 saat kaynatip ilk defa duyuyorum acikcasi!!
Canım konuyu çok dillendirme yanında, sakın endişelerini de söyleme.Bak 2 yıl önce eşime ameliyat oliiim dediğimde tamam demişti.Ama ben ne zaman "ayyyy ya bişey olursa, ameliyat bu herşey olabilir " dediğimde " ameliyatına da sana da" dedi .İZin vermiyorum dedi.2yıldır yalvarıyordum adama, izin versin diye.Çok şükür ikna oldu .Ama sakın benim yaptığım hatayı yapma.Korkunu onunla paylaşma .o zaman o da endişelenir ve vazgeçer.çok güçlü dur, ameliyat olacağın için çok mutlu olduğunu , bunun için ona teşekkür ettiğini falan söyleKızlar alakasız olacak ama son anda eşim beni engelleyecek diye çok canım sıkılıyor 20 günum kaldı ama hala tam olarak evet olabilirsin demedi ama olmaz da demedi ya beni vazgecirmeye çalışırsa son anda, onu cignemeyecegimi de biliyor bal gibi, birbirimize sormadan ayakkabı bile almayiz biz offf insallah bı son dakika golü atmaz bana yaaa
Canım sana da hayırlı olsun, haberleşelim canımGüzel haberlerini bekliyoruz insallah hersey istedigin gibi olur ben daha 11 gün var uyuyamiyorum. Seni hic düsünemiyorum suan
Canım günaydın, iyisin di mi ??? muhteşem memelerine kavuşmaya az kaldı.Gazan mübarek olsun, çok öpüyorumOlsun valla :))
Canım sana da hayırlı olsun, haberleşelim canım
İnan aynen öyle yapıyorum ama gene de isteksiz bir de acıya dayanikliyimdir doğumlar ameliyatlar bayagi cerrahi girişim geçirdim naz yapmam şikayet etmem sıkıntımı çaktırmam ama kıskanıyor mu ne geçen diyor ki "ben ölsem başkasıyla evlenirsin silikonlar da yapılıyo..." yuh artık dedim düşündüğün şeye bak!! Son anda bi sürpriz çıkarmaz insallahCanım konuyu çok dillendirme yanında, sakın endişelerini de söyleme.Bak 2 yıl önce eşime ameliyat oliiim dediğimde tamam demişti.Ama ben ne zaman "ayyyy ya bişey olursa, ameliyat bu herşey olabilir " dediğimde " ameliyatına da sana da" dedi .İZin vermiyorum dedi.2yıldır yalvarıyordum adama, izin versin diye.Çok şükür ikna oldu .Ama sakın benim yaptığım hatayı yapma.Korkunu onunla paylaşma .o zaman o da endişelenir ve vazgeçer.çok güçlü dur, ameliyat olacağın için çok mutlu olduğunu , bunun için ona teşekkür ettiğini falan söyle
canım sen yine mi meme büyütme olacaksın??Ben de 2. Kez şafak sayıyorum şafak 45 :) off çok var daha yaaaa
Ona şöyle de " canım ben bunu sırf senin için istiyorum.sen olmasan bunu istemezdim ki.sırf sana daha güzel görünmek ve karşında daha özgüvenli olmak için.ben senin beni herhalimle sevdiğini zaten biliyorum ..." Bu arada MEME = sekİnan aynen öyle yapıyorum ama gene de isteksiz bir de acıya dayanikliyimdir doğumlar ameliyatlar bayagi cerrahi girişim geçirdim naz yapmam şikayet etmem sıkıntımı çaktırmam ama kıskanıyor mu ne geçen diyor ki "ben ölsem başkasıyla evlenirsin silikonlar da yapılıyo..." yuh artık dedim düşündüğün şeye bak!! Son anda bi sürpriz çıkarmaz insallah
Evetttt :)) heyecanla bekliyorumcanım sen yine mi meme büyütme olacaksın??
aaaaaaaaaa nedenki canım memnun değilmisinEvetttt :)) heyecanla bekliyorum