Niye 2. Kez canım anlamadımBen de 2. Kez şafak sayıyorum şafak 45 :) off çok var daha yaaaa
3,5 ay önce oldum amelyat ama büyüklüğü konusunda fikir değiştirdim daha büyükmüş beni tatmin edecek olan hiç meme yokken büyüklüğünden korkuyordum doğal olsun diyordum şimdi de o dogallıgı bana küçük geldi :)Niye 2. Kez canım anlamadım
Canım önceden meme dokun var mıydı? Benim hiç yok da .ben de büyüklük konusunda araştırma halindeyim.senin gibi sonradan pişman olmak istemiyorum.ben de doğal olsun dedim, Dr 275 cc deneriz dedi.Boyum da 176cm, buradaki arkadaşlar sağolsunlar en az 300 olmalı dediler .zaten eşimden çoook zor izin aldım, küçük oldu pişmanlığını yaşamak istemiyorum.resmin varsa beni izler misin canım? Bi de kaç cc takılmıştı, şimdi kaç takılacak ?GAZELLE84 inşallah cok iyi bi operasyon geçirmeni diliyorum haberlerini bekliyoruZ
Canım ben seni zaten izliyormuşumAma çok güzel seninkiler .....,
Canım ben zaten seninkileri çok beğenmiştim ... Bu haliyle kaç cc? Ben bu büyüklüğü çok beğeniyorum3,5 ay önce oldum amelyat ama büyüklüğü konusunda fikir değiştirdim daha büyükmüş beni tatmin edecek olan hiç meme yokken büyüklüğünden korkuyordum doğal olsun diyordum şimdi de o dogallıgı bana küçük geldi :)
Canım ben zaten seninkileri çok beğenmiştim ... Bu haliyle kaç cc? Ben bu büyüklüğü çok beğeniyorum
Cok tşk ederim herkkesin zevki başkadır ama bence 325 high profil seni tatmin edebilir gibiCanım senin resimlere bakınca ben de 300 veya 325 istemeye karar verdim, çünkü diğer beğendiklerim de bu cc civarında.Ama bu boyu da çok güzelbi de çok doğal
Eşime benim gibi mod plus taktırmış sadece 1 arkadaşım vardı,o da yeniden ameliyat olup high profil taktırıyor diyorum.izin verdiğime pişman ettin beni diyor:))yeniden ameliyat olunca izlerde problem oluyormuymuş?mutluluk2015 evet izliyoruz biz birbirimizi :) cok tşk ederim ama ben ilk önce cok begenip büyük olmuş diyip sonra gözüm alıştıkça küçük oldugunu düşünmeye başladım işte. Benim eski halim fotolarımda var zaten karşılaştırabilirsin kendininkiyle. Asimetri vardı cok az sol 325 sag 300 takılmıştı ama moderate plus kullanıldı bu yüzden de bana göre cıkıklıgı yeterli değil basık gibi geliyor daha çıkık olmalı bu yüzden high profil 350-375 yada375-400 olcak emin değilim hala bence 275 küçük gibi ama sen bilirsin tabi
Evli olunca da ne zor oluyomuş ya :) o eski izi temizliyorlarmış yeni dikiş izi yapılıyormuş bende sordum onuEşime benim gibi mod plus taktırmış sadece 1 arkadaşım vardı,o da yeniden ameliyat olup high profil taktırıyor diyorum.izin verdiğime pişman ettin beni diyor:))yeniden ameliyat olunca izlerde problem oluyormuymuş?
Çok iyi o zaman.inşallah çok memnun olursun:)valla en güzeli bekarken,tamamen kendi zevkine göre yaptırmak kesinlikle:))Evli olunca da ne zor oluyomuş ya :) o eski izi temizliyorlarmış yeni dikiş izi yapılıyormuş bende sordum onu
Kızım adam tabi heyecanlı olur, Eşi yarın kucağında yeni ikizleriyle karşılayacak onu
Ayy ne heyecanlı:)kendi halimiz aklıma geldi.Hahaaa oyle hakkaten :)) saka bi yana asiri stresli. Birbirimizi sakinlestiremiyoruz. Susmayi tercih ediyo.
Ayy ne heyecanlı:)kendi halimiz aklıma geldi.