Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

sen kas ustu oldun ya o yuzden hizli iyilesiosun n3 guzel kac cc takmis peki?

Çoook sevindim canım

İyi olmana ve bukadar çabuk toparlanmana sevindim GAZELLE84 canım
mutluluk2015 ben bakarım ankarada çocuklara 2-3gün idare ederim yeter ki sen ameliyat ol
Canımmmm o kadar güzel bişey dedin ki ALLAH RAZI OLSUN, inan bakmış kadar oldun. sanırım benim için en iyisi Ramazan sonrası ...bu arada beni boş ver sen ne yapcan? Kim kalcak yanında

İyi olmana çok sevindim canım:)ben ağrı kesicinin etkisi geçince neredeyse ağlayacak duruma geliyordum.
Valla oyle bende oyle oluyordum hemen bitane daha icip uyumaya calisiyordum aciyan gunleri uykuyla gecirmeye calistim, kizlar siz antibiotik kullandinizmi hic konusu gecmedi ben kullandim

Beni en cok sarsan mide bulantisi oldu. Dun 5 defa cikardim agri inanilmazdi. Aglamaktan bile korkuyordum. Ama cok sukur bugun iyiyim. Gerci daha agri kesicilerin etkisi gecmedi. Insalkah boyle devam ederim.
Cok zor allah yardimcin olsun sabir versin, zaten gergin oluyor gene 5 kere cikara bilmen iyi ben iki hafta ne hapsura bildim ne öksüre bildim nede kahkahali güle bildim cok aciyordu derin nefes bile alirken geriliyor dikisler aciyordu yani mide bulantisinin acisini dusunemiyorum narkoz seni bu yonlu etkilemis, bende titreme oldu üsüdüm cenem dustu cok konusmusum bide soförü sorup durmusum ne alakaysa :)))))

Canımmmm o kadar güzel bişey dedin ki ALLAH RAZI OLSUN, inan bakmış kadar oldun. sanırım benim için en iyisi Ramazan sonrası ...bu arada beni boş ver sen ne yapcan? Kim kalcak yanında
Ne demek canım yardımcı olabilirsek ne mutlu bize benim ailem ankarada değil sadece erkek arkadaşım orda ve biz nişan yapıcaz benim ameliyatıma bağlı herşey. Ya 16sı nişan yapıcaz 20sinde ameliyat yada 16sında ameliyat mayısın başında nişan olacak.. Herkesten gizli yapıcaz ameliyatı ben hastanede kalıcam hasta bakıcı olacak sanırım yada birini tutacağız. Benim dr genç erkek arkadaşım eğer onu görürsem vazgeçebilirim dedi o vazgeçmesin diye dr u görmesin gelmesin hastaneye eve geçtiğimde akşamları gelip kalır sanırım yanımda

Vallahi aklımda hep tuvalet mevzusu vardı.Kollar ağrıdığı için belki çamaşırı çekmek bile zor olur diye korkmuştum
önü düğmeli gecelik giy biraz geniş olsun altına da Külotsuz olacak artık wc rahat olsun diye 1 gün falan böyle ertesi gün zaten halledersin

Canım lütfen ayarla birini, çok zor bak ilk anlar !!!yanında biri olmalı !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…