• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyatı için şafak sayanlar buraya!

Allahım şafak 90 dk ... Ama midem bulanıyor, ağlamak istiyorum... Zil takıp oynamam lazımdı niye böyle oldum ? Normal mi ?
Canım çok normal yusuf yusuf durumları özellikle estetik olduğu için insan suçlu hissediyor ama sonucu görünce hepsi geçer şimdiden geçmiş olsn haberlerini bekliyorum

Benim canım arkadaşlarım, Allah hepimizden binlerce kere RAZI olsun ;) işlem tamam kuzularım ;) 9 da hoca geldi. Çizim yaptı, anestezi uzmanıyla da görüştük . Damar yolu açıldı ve cesaret ilacı verildi. Başladım gülmeye, eve de götüriim bundan demeye başladım.Ameliyathanede Youtube dan şarkı açtılar bana . Istek şarkı yaptım: Yalın dan BIR BAHAR AKŞAMI nı istedim. En son AŞK DIYE ÖLDÜM BEEEEEN SEN DIYE ÖLDÜM BEEEEENNNN diyordum:KK70:Uyandığımda meme bakcam, aşk diye öldüm beeeen, damla mı taktı..... Diye zırvalıyormuşum:KK70:Tir tir titriyordum, ayaklarım donmuştu. Odama geldim. Odama geldikten sonra GÖĞSÜME OTURAN ÖKÜZ DE GELDI, pardon ne öküzü ÖKÜZ VE ONUN ÜSTÜNDEKI BREMEN MIZIKACILARI:KK35:allahım nefes alamıyorum , öksüremiyorum, konuşamıyorum.... ALLAHIM BEN NE YAPTIM Dedim. İŞ ALDIN BAŞINA dedim. O an pişman oldum. Çünkü, iki kişi sırtından itiyor öyle kalkabiliyorsun. Tam göğüs kafesinin ortasında öyle bi ağrı var ki, sanki orta sahadan Ronaldo bi şut çekmiş, top da tam oraya gelmiş gibi.Volkan hoca, 325 cc yuvarlak, high profil takmış. Çok güzel durdu , o yüzden damlaya gerek duymadım dedi.Koltukaltım acımıyor, oradan sallanan 2 tane Nur topu gibi direnim var. Dr um ne sargı sarmış ne de ameliyat sütyeni takmış. Sadece koltukaltlarımdan mememe doğru gelen bantlar var. Üstümde sadece atletim var. Ama ben baskı yüzünden sargılı sandım , bakmaya korktum çünkü. Dr ameliyat sütyenime hiç gerek olmadığını ve hiç kullanmadığını söyledi. Bi de onun baskısı olsa çatlardım herhalde. Yeni oldukları halde öyle çok yukarıda da durmuyor. Kızlar yoruldum, ağrı kesicinin etkisi ile yazıyorum şimdi . Bir de yatmak zulüm, ayakta ve otururken çok rahatım. Oturarak uyuyabilirim di mi ? Ayrıca , uyanıp yemek yedikten sonra kustum, kustuktan sonra çok rahatladım . Yine yazarım. Koyabilirsem resim koyucam.

Benim canım arkadaşlarım, Allah hepimizden binlerce kere RAZI olsun :KK66: işlem tamam kuzularım :KK66: 9 da hoca geldi. Çizim yaptı, anestezi uzmanıyla da görüştük . Damar yolu açıldı ve cesaret ilacı verildi. Başladım gülmeye, eve de götüriim bundan demeye başladım.Ameliyathanede Youtube dan şarkı açtılar bana . Istek şarkı yaptım: Yalın dan BIR BAHAR AKŞAMI nı istedim. En son AŞK DIYE ÖLDÜM BEEEEEN SEN DIYE ÖLDÜM BEEEEENNNN diyordum:KK70:Uyandığımda meme bakcam, aşk diye öldüm beeeen, damla mı taktı..... Diye zırvalıyormuşum:KK70:Tir tir titriyordum, ayaklarım donmuştu. Odama geldim. Odama geldikten sonra GÖĞSÜME OTURAN ÖKÜZ DE GELDI, pardon ne öküzü ÖKÜZ VE ONUN ÜSTÜNDEKI BREMEN MIZIKACILARI:KK35:allahım nefes alamıyorum , öksüremiyorum, konuşamıyorum.... ALLAHIM BEN NE YAPTIM Dedim. İŞ ALDIN BAŞINA dedim. O an pişman oldum. Çünkü, iki kişi sırtından itiyor öyle kalkabiliyorsun. Tam göğüs kafesinin ortasında öyle bi ağrı var ki, sanki orta sahadan Ronaldo bi şut çekmiş, top da tam oraya gelmiş gibi.Volkan hoca, 325 cc yuvarlak, high profil takmış. Çok güzel durdu , o yüzden damlaya gerek duymadım dedi.Koltukaltım acımıyor, oradan sallanan 2 tane Nur topu gibi direnim var. Dr um ne sargı sarmış ne de ameliyat sütyeni takmış. Sadece koltukaltlarımdan mememe doğru gelen bantlar var. Üstümde sadece atletim var. Ama ben baskı yüzünden sargılı sandım , bakmaya korktum çünkü. Dr ameliyat sütyenime hiç gerek olmadığını ve hiç kullanmadığını söyledi. Bi de onun baskısı olsa çatlardım herhalde. Yeni oldukları halde öyle çok yukarıda da durmuyor. Kızlar yoruldum, ağrı kesicinin etkisi ile yazıyorum şimdi . Bir de yatmak zulüm, ayakta ve otururken çok rahatım. Oturarak uyuyabilirim di mi ? Ayrıca , uyanıp yemek yedikten sonra kustum, kustuktan sonra çok rahatladım . Yine yazarım. Koyabilirsem resim koyucam.
Hadi gecmis olsun ohh ohh dr eli bol davranmis valla 325 pek beklemiyorduk oldumu olsun ama dimiii ;) en onemlisi sorunsuz bir surec olur insallah

Hadi gecmis olsun ohh ohh dr eli bol davranmis valla 325 pek beklemiyorduk oldumu olsun ama dimiii :KK66: en onemlisi sorunsuz bir surec olur insallah
Wallahi ben de beklemiyordum, ben 270 damla fln bekliyordum. Demek ki derim esnekmiş, Volkan hoca " bu boy süper durdu, yuvarlak da çok yakıştı " dedi. Çık şaşırdım.

Neee 325 cc mi dedi biri ;) Harika olmuş mutluluk2015 mutluluk2015 . Çok sevindim senin adına. Geçmiş olsun. 1 hafta sonra bambaşka olacaksın. Ağrıların bayağı hafiflediğini göreceksin. İlk hafta oluyor o pişmanlık düşünceleri :)

Neee 325 cc mi dedi biri :KK66: Harika olmuş mutluluk2015 mutluluk2015 . Çok sevindim senin adına. Geçmiş olsun. 1 hafta sonra bambaşka olacaksın. Ağrıların bayağı hafiflediğini göreceksin. İlk hafta oluyor o pişmanlık düşünceleri :)
Canım biraz önce Üstümdeki öküz ve onun üstündeki Bremen mızıkacılarıyla uyandım:confused:İnşallah yarın sabah , en tepedeki horoz bari insin :KK70:Biraz rahatliiim....çok ilginç acı ve ağrı yok, sadece gerginlik ve baskı :KK31:

Canım biraz önce Üstümdeki öküz ve onun üstündeki Bremen mızıkacılarıyla uyandım:confused:İnşallah yarın sabah , en tepedeki horoz bari insin :KK70:Biraz rahatliiim....çok ilginç acı ve ağrı yok, sadece gerginlik ve baskı :KK31:
ayyy canım maşallah sana kocaman bir ameliyat gecırdın hala acılarını bıle espiri ile anlatıosun valla hayran kaldım sana bu arada tekrar büyük geçmiş olsun canım en kısa zaman da fotolar lütfen :KK25:

Wallahi ben de beklemiyordum, ben 270 damla fln bekliyordum. Demek ki derim esnekmiş, Volkan hoca " bu boy süper durdu, yuvarlak da çok yakıştı " dedi. Çık şaşırdım.
Canım çok geçmiş olsun sorunsuz bi şekilde atlatırsın inş, büyük takılmasına da ayrıca sevindim çok iyi olmuştur eminim :)

Back